КОЛЕДАТА приближава - ДЕКЕМВРИЙЧЕ на годинка става!

• 25 736
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Ей, Милинка!  Hug  Hug Hug Hug Hug Hug
 Налегнали ли са те тежки мисли! Недей така, вярвам, че Коледното настроение, рождения ден на малчо ще ти дадат сили и позитивни мисли. Ами аз колко позитивни постотве имам!? Също много съм досаждала, бях откачила от болестите. Но ми е такъв отдушник форума... Не спирай да пишеш, дори да е трудно, тежко. И недей за миг да се съмняваш, че и при вас ще потръгнат нещата. Първата година е мн трудна, особено с първо дете. Скоро Йоанчо ще стане по-голямо детенце, ще ти е по-лесно, другите проблеми ще отшумят. Не се давай на лошите мисли. Ние сме с теб!  Hug

# 76
MuJIuHka, недей така, тук сме за да споделяме и добро и лошо  Peace

# 77
Бръмбазък честито ни 11 месеца на патерица!
Мечкони честито ти рожденик да ти е жив и здрав.Весели игри и безгрижно незабравимо детство! Heart Eyes
Теди,Марса бързо възстановяване на малчуганите и нека повече не ги повтаря нито тях ,нито някой около тях да се разболява!
Милинка няма как да те успокоя.Мисли позитивно!Все пак  всяка страшна диагноза бе опровергана или поправена.Йоан е щастлив с такава майка,развива се абсолютно нормално и опровергава всички  Heart Eyes Hug
Каката ми е в предстартова треска в четвъртък има тържество по случай деня на християнското семейство,който отмина миналата седмица.
 Дани няма никакъв напредък в уменията си,но педиатърката казва,че всичко е нормално.Нямам основание да не ѝ вярвам.
Целувки на всички от мен
Люби в какъв съд пече питката

# 78
  • София
Милинка,абсолютно споделям поста на Люби.Много добре го е казала.И аз ти казвам-не спирай да пишеш тук при нас.Ще те подкрепяме,каквито и мисли да те спохождат Hug.

# 79
Милинка Hug Hug Hug-аз също се присъединявам към момичетата,не спирай да пишеш тук-вярвай така ще ти е една идея по-леко,и силно вярвам,че тази лоша серия при теб  ще приключи Praynig Praynig-важно е че детенцето ти  е живо и здраво и е добре,нали знаеш животът е спирала не може да е само негативно,ще дойдат и хубави дни Wink

# 80
  • Sofia
Милинка...горе главата бе, момиче! Всичко ще е наред, че видиш. Нама да се депресираш така. И не досаждаш на никого. Нали тук всеки споделя и радости и тревоги.

# 81
  • София
Теди, добре е поне, че сте изчистили гърдичките и дано Ники бързо да се пребори с гадните сополи Peace  Praynig

Милинка, изцяло подкрепям всичко казано от момичетата преди мен Peace Колкото и да ти е трудно, трябва да те крепи мисълта, че вече цяла година имаш такова слънчице до себе си Hug Поне аз във всички тревоги по Преси се успокоявам с тази мисъл Peace

Честита месечинка на всички бебковци  bouquet

# 82
Ватци, формата ми за печене  е от този тип, при който може да се маха страничния обръч. Средно голяма е, от този тип:
http://www.pazaruvai-lesno.bg/view_product.php?pid=77718
Ползвам равното дъно, тук е показано и за кекс дъното.

# 83
  • София
Милинка, как така ще спираш да пишеш  Naughty На мен ми се струва, че постовете ти са много позитивни на фона на това какво преживя   bouquet Щом още нямаш празнично настроение, ние ще се опитаме да ти го създадем.

На мен много празнично ми стана като прочетох за рождения ден на Ради! Мислех по-тесен кръг да е нашия рожден ден, сега ми се прииска да поканим и приятели с малки деца. Имам само две притеснения - да не му дойде много на Никола и как да ги съчетая толкова много хора. Измислих да ги разделя едните преди обед, а другите следобед, но пак не знам къде ще ги събера - у нас около 4 души мога да настаня без да стане навалица, и това е като придърпам столове от кухнята  Laughing Но има време, ще ви чета и ще трупам идеи.

За коледната украса - мислех да чакам 01.12, но не знам дали ще устискам  Laughing Нашата елхичка е изкуствена. Преди и аз не ги харесвах, но нашата е доста реалистична, пести ни пари за истинска елха, което се отразява благотворно на супер тънкия семеен бюджет по празниците, а и сме спасили вече 4 дръвчета така. И издържа колкото му сърце иска на човек. Laughing
Сега отивам да правя крем-карамел и - не ми се смейте - да изрязвам хартиени снежинки  Laughing

# 84
Бръмбазък, няма кой да ти се смее! Аз от доста време оцветявам дървени играчки с каката, ама така съм се развихрилааа Grinning

# 85
  • Beyond the Frontiers
Не си представях така майчинството- изпълнено с безсънни нощи от притеснения и тревоги и сълзи. Голям късмет, голямо чудо. За нищо нямам настроение, ни за елха, ни за украса ...
Иска ми се поне веднъж да напиша нещо позитивно, но просто не виждам какво да е то??? Мисля даже да спра да пиша в темичката, защото ... няма какво различно да напиша освен тревоги, а те на никого сигурно не са му приятни да чете.

Точно това е майчинството. В пълна сила  Hug

Споделяла съм, как с първото си дете още от първия месец лежах по болници - проблеми с бъбреците и колко треперех и колко ревах, че никой нищо не ми казваше, а майчиното въображение чертае най-лошите неща.....Мина и отмина. Ще израстете всичко, а ще си спомняш само най-хубавото Hug Peace

# 86
  • София
Бръмбазък,ние вече от седмица сме с хартиени снежинки по стъклата на вратите.Видях ги от сайта Крокотак.
Относно рожденият ден сме го планирали "два дни -яли,пили и се виселили" Laughing.В събота на обед сме канили баби и комшии,а в неделя на обед нашите приятели.

# 87
  • USA
Милинка сигурна съм ,че след всяко зло следва нещо изключително добро! Аз така се чувствах миналата година.В една и съща година изгубих майка ми и се сдобих с така дългоочакваното детенце.Дано получиш и ти в най скоро време най-прекрасните новини и да нямате повече тревоги!
Украсата за Коледа в къщи е готова освен елхата.И аз като Теди обожавам миризмата на истинска елха и ми напомня на моето детство.За това ще си вземем и ние,но малко по-късно,че да издържи до Коледа.Иначе къщата е украсена от всякъде и вън и вътре и даже вчера се разходихме по тъмно из квартала ,че да види и Лекси и голямо бърборене му удари.Обожавам да го наблюдавам как попива всичко с тези любопитни очи Heart Eyes

# 88
Здравейте на всички  bouquet страхотна тема както винаги Simple Smile освен че ме вълнува наближаващия първи рожден ден на моето слънце Heart Eyes ми дойде една идея да се захвана с шев и кройка Whistling рових рових в нета но не намерих почти нищо и се сетих че тук при вас все ще има някой който може да даде съвет интересуваме къде мога да намеря сайт от където да мога да си изтегля онлайн кройки...........дамски дрехи може и детски все пак може да се пробвам и на бебко да измайсторя нещо Thinking Много ще се радвам ако ми помогне някой и ще съм ви много благодарна благодаря предварително Simple Smile ПС:само дето моя мъж все още не знае че трябва да ми купи машина hahaha но коледа е един добър повод да го изнудя Thinking

# 89
Здравейте  на всички рядко се включвам, но ви чета, по-активна съм във фейсбук, като, че ли е по-удобно  Laughing
Първо честит рожден на всички малки пораснали дечица, да са здравички, засмени и щастливи, безгрижно детство им пожелавам  newsm59
Бързо оздравяване на всички дечица  Praynig

При нас почти нищо ново, Ева все повече бърбори и имитира звуци и срички, като папагал е.
От 2 дена е с разтройство, но по 2 пъти на ден, има и кашесто, не съм се обаждала на педи все още, давам гастрокинд, предния път я оправи за 2 дена.
Не мога да се оплача от детето ми, не ми създава грижи, играе си и сама, и с нас, и с други деца, кротка е, смуче си бибата вече и през деня си я иска, пие малко вода. За сметка на това семейството на моя мъж ми образуват такива нерви, че не мога да ги търпя вече. Онзи ден ходихме при свеки, влязохме у тях, поздравихме я, а тя не ни и погледа, дори и детето, стана, мина ни като пътен знак и се затвори в другата стая. Толкова криво ми стана, баба й е, нали любимата внучка. От тогава не е спирала да се обажда на сина си и говорят с часове, вече се дразня и ядосвам, той не е добре, почивка е няколко дена, не ми и казва какво е сърдита, сърдита му била , вика му, че той не я иска.....Брат му пък ни взима постоянно колата, вчера решихме да ходим на гости и нямаме кола, ама от какъв зор ще давам пари за такси, като имаме кола, той е я ползвал брат му, ама да стои пред тях в случай, че му потрябва, мале откачих ви казвам  #Cussing out #2gunfire отиде моичкия и я взе, стоя 2 часа при маминка, пак нещо са се разправяли, не ми казва. Това поведение е от скоро и други разправии, вече тези неща ми тежат и виждам, че ни пречат на семейните отношения, не знам как да се справя с тях да не и се мешат, моя си е виновен, че позволява да го разиграват, караме се и не е добре, не знам как да постъпя, споделям тук с една много близка приятелка и тя направо се чуди с тея мойте проблеми, не знам как да се справя в тези ситуации. Не ка съм кривата, нека съм лошата......извинявам се, че ви натоварвам, но трябва да го избълвам това някъде, че много ми се насъбра.... Sad #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт