Дано всичко да е наред с бременните майчета до финала.
Трябва да ми усети ръката на вратлето си, т.е. уж го хващам за якичката и тогава веднага тръгва нанякъде
Голям страх, голямо чудо! Иначе е много стабилен, не е падал лошо, за да го е страх толкова, дори ако се заклати, успява сам да запази равновесие, но засега е така
Водих го при леля ми, нали ни е домашния лекар
, та слава богу няма нищо в гърдичките и гърлото, явно е някакво вирусче и днес слава богу е доста по-добре, само от време на време кихва и прокашля
Дано ни се размине само с това 
И да ни държите в течение, че ви мислим 
Тъкмо в Сф почна да си спи и тук във Варна като дойдохме, имахме две-три добри нощи и след това започна ужаса
Не знам дали са зъби, но ако е така, явно тукашния въздух така му влияе, защото всичките шест зъба тук ги изкара, та ще видим
.Има 4 зъбчета отдолу и толкова отгоре.
), което мисля в четвъртък да й е за последно. Т.к. баща й в петък и уикенда ще си е с нас и мисля да го ползвам като жокер първите 3 дни за това приспиване (за да не ме търси малката), така че в началото на следващата седмица ще ви споделя дали ми се е получил номера.
Дано съм била от полза! Има деца, които от раз са готови да бъдат отбити, но моето определено не е от тях. Щастлива съм, че все пак съм улучила момента (независимо от растящите зъби, ама с тях сякаш нямаме кризи) и така добре се развиват нещата!
.Няма да се уредя от намалените дрешки.Всъщност като прегледах подаръците от рожд ден видях,че имам няколко неща за пролетта като за начало.Така,че едно по едно ще взимам в движение.Ще трябва и обувчици да взимам.Имам един Geox от баткото.Не е мръднал.Обувам и го като няма сняг,че с ботушите и е трудничко да върви.
http://nestlebaby.bg/nestle-junior-promo/gallery.asp?id=140&page=18 http://nestlebaby.bg/nestle-junior-promo/gallery.asp?id=153&cid=0&page=3 исках да сложа по хубава снимка от първия рожден ден от фотота ама не ми я качиха

, ще носите избирателно. Да си призная Борис износва успешно бодитата и пижамките на кака си в розов и други момичешки десени 

Гушкам го- недоволен, пея му- недоволен, оставя го- недоволен ...
Тази вечер баща му ми забрани да го взема от кошарата докато реве. Час и половина рева, ама рева
втори път няма да го оставя толкова много да плаче. Сърцето ми се късаше докато го слушах