КОЛЕДАТА приближава - ДЕКЕМВРИЙЧЕ на годинка става!

• 25 712
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Marsa, аз изпадам в такива настроения за разчистване от време на време, че под секирата минават много сантиментални неща!Обикновено, като се запролети и вземам много по-лесно решения. Иначе имам натрупан един багажник с дрехи и играчки за село. Голяма част ще ги раздам, друго ще запазя за племенници и т.н. Но обожавам да махам непотребни вещи  Mr. Green

# 571
  • София
Аз съм чувала следното нещо:За всяко ново купено,хвърли нещо старо!
Допада ми,въпреки че не го правя винаги.

# 572
Lily Trifonova успех и дано всичко да е наред с бременността Praynig само моят бръмбър ли остана непроходил Sad когато тогава ама като гледам че всички май ходите вече и на мен ми се иска Whistling вие стимулирахте ли ги по някакъв начин или Thinking държа го да ходим от време на време но толкова ме боли кръста и не издържам дълго Sad айде пак напълнихме памперса отивам да мия дупе Laughing

# 573
Мими, не се притеснявай. Ще се пусне и твоя бандит.   WinkНие правихме една игра в продължение на седмица и двете ни госпожици се пуснаха след нея. С таткото заставахме един срещу друг , в началото на малко разстояние и детето се пускаше от единия до другия. Следваше голямо ръкопляскане и силно Браво, като достигне другия. Много се забавляваха и двете. Постепенно увеличавахме разстоянието и така в рамките на седмица проходиха и двете.  Трябва обаче да е достатъчно стабилно детето и видимо да му трябва малко смелост, за да се пусне Simple Smile

# 574
 И ние така направихме като Lyubi, само че между мен и майка ми, беше му толкова забавно на малкия, че тръгва към едната и затварея очи и започва да се смее  Crazy За около 2-3 започна да се пуска от леглото към мен  Peace

# 575
Благодаря за съвета момичета още довечера ще хвана таткото и ще се пробваме Simple Smile

# 576
И ние още не сме проходили, много бърза и съответно много залита, а и не се пуска сам. Пробвали сме с таткото да върви от единия към другия, но при нас не се получава, юнака си бърза и пада. А и като пада в доста от случаите пада като дъска назад което ме притеснява, някоя научила ли е дребосъчето как да пада или си падат по дупе?

# 577
И Дани  не ходи.По мебели  се подпира и по малки прагове се изкачва,но сам ако стоя до метър два се пуска,но много често се хвърля  с главата напред и се пльосва по лице.Сладури!
Относно разчистването съм в постоянна пролетна умора

# 578
Фифи, самички се научават как да се пазят при падане. Като проходят и изненадващо бързо се научват на много двигателни умения. Гледам, че Лили прави пълен клек до земята и се изправя сама. Но пък не може от седнало положение да се изправя без да се хване някъде....

# 579
  • София
Новата мода у нас е да се опитва да се качва на дивана.Не ми харесват тези нейни опити,въпреки че това е начина и за развиване,просто се притеснявам.Пак казвам,това ще е по-щуро от брат си Laughing.

# 580
Ние също не сме проходили сами-за ръчичка,по мебелите и разбира се катерене-пробвахме да си го "пускаме"м/у нас с татко му,но като усети,че е сам и седна Laughing Laughing Laughing

бяхме при педи,но има леко зачервено гърло и ни отмени ваксината за др седмица Rolling Eyes-ам ащом еза добро,нямам против

Лили -успех и от  мен,стискам палци всичко да е наред Praynig Praynig Praynigза усещането н абебето всичко е строго индивидуално,аз Ради го усетих в 20-21г.с-доста се бях притеснила от разни разговори на др мами,но пак казвам че всичко  емного субективно-да не говорим,че една колекжака ми беше споменала,че даже била усетила кога е забременяла Whistling Whistling Whistling ooooh! ooooh!-без коментар Mr. Green

# 581
и моя не ходи още. с голямо желание се пуска, но много бърза и или пада като се подпира с длани или кляка. от една две седмици се научи сам да се качва и слиза от спалнята. и аз на пролет мисля да поразтуря гардеробите и да видя какво ще мога да ползвам отново.
утре съм на преглед и се надявам да видим тупящото сърце на бебето  Praynig

# 582
Милинка Praynig Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 583
  • София

утре съм на преглед и се надявам да видим тупящото сърце на бебето  Praynig
И да ни докладваш след прегледа Wink!

# 584
  • София
Да се вмъкна с инфо за дрешките:Сестра ми ми каза, че в  мола  Сердика имало детски магазин, който щели да затварят и разпродават всички дрехи по 2лв (за деца до към 2-3г бил). Та по случая, дребната се уреди с 2 блузки с къс ръкав от леля си.

Стискам палци на бременните майки трудностите да отминат.

Общи условия

Активация на акаунт