КОЛЕДАТА приближава - ДЕКЕМВРИЙЧЕ на годинка става!

• 25 717
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, момичета! Писах, писах и компа се бъгна, та сега накратко. Днес имахме вълнуващ и разнообразен ден. Бяхме на пързалка на Витоша, но не успяхме да се качим на Алеко, че не беше позволено за коли в този час. После мислехме да прежалим 40-тина лв. за лифта, но като видяхме панаира още на паркинга се отказахме и се насочихме към Бистрица. Намерихме страхотни места за пързалки след селото, по пътя за Железница. Напързаляхме се на воля, даже Борис сефтоса шейната. После се прибрахме да се преоблечем и отидохме на РД на детенце на наши приятели. Всички останахме доволни и се заредихме с емоции да борим ежедневието от утре. Его го и мойто смело момче
http://bibka1.snimka.bg/children/obsti.723224.29469963

# 556
Лили, по-бързо да минават тревогите!  Hug
Бибка, голям герой е вашият малчо! Браво! Ние забравихме да си вземем шейната от Русе и ще ни я пращат тези дни  Embarassed

# 557
Здравейте  сладури и сладурки!
Нищо интересно не се случва на нашият фронт  Laughing
Иначе празниците ги изкарахме добре!Рожденият ден мина скромно с двете баби,без излишна помпозност.
Сега се подготвям за на Мира рожденият ден.Понеже няма да има събиране с деца освен в градината ще я водя да дивее в детски център и 3д кино,което и е мечта отдавна.Ще бъде купон по женски

# 558
Това с тези карти е голяма глупост - в сайта на СГТ не видях никъде такова нещо упоменато. Доколкото разбирам е пожелателно. За глобата - тя трябва да е 10 х стойността на билета, ама деца до 7 години пътуват безплатно, т.е. глобата е 0х 10  newsm78

Детските колички са безплатно - пише си го изрично.

Явно дамата спомената по-долу е никонфликтна личност, защото ако мен тръгнат да ми правят реплики ще стане купон  Twisted Evil
Добре е тези неща да ги знаем, за да знаем как да се защитим при нужда  Wink Хубаво да има карти, защото някой прекаляват с деца на по 8-9 години да казват, че са на по-малко, за да не плащат, ама като виждат, че детето е значително по-малко не виждам смисъл да искат карти.
bibka1, много ти е сладко детенцето, ама ми изглежда, че ще падне  Grinning

# 559
  • София
Лили,много се надявам вече да отминат тревогите ти по повод тази бременост.Като виждам лентичката,скоро сте за фетална.Да ни кажеш как е минало Hug.
Бибка,браво на юнака със шейната.Радвам се,че денят ви е бил изпълнен с емоции.
Ние вчера си купихме един влагоабсорбатор,че в спалнята където спим и четиримата става страхотен конденз.Тази сутрин бе малко по-добре,но определено има какво още да се желае.
Вчера се замислих,че девойката ми няма дрешки за пролетта.Още е рано,но ще се радвам да споделите от къде пазарувате хубави неща на по-прилични цени.

# 560
И аз да се включа-последно време ми е много мързеливо,чак нищо не ми се прави-пък не е присъщо за мен,все съм като шесторъката богиня Шива...ама явно съм една мързелива богиня bowuu Mr. Green за момента/ех,че скромна Wink/
Марса-би ли споделила за този влагоабсорбатор и аз тази сутрин видях в единия ъгъл на спалнята,че се образува влага ooooh!

за пролетна и ние май ще се окажем без дрехи,просто сме пораснали-ами по принцип в разни намаления Карфур,Lc Waikiki излизат не лоши неща и постепенно ще купувам,че ако трябва изцяло няма да смогна финансово Rolling Eyes

# 561
  • София
Мечкони,влагоабсорбатора е Ceresit.За помещения до 50 квадрата е.Продава се с една таблетка за влагоабсорбиране,която пише че издържа около 3 месеца.Точно да изкараме зимата,че то тогава се получава този конденз.На нас прозорците на спалнята са целите изпотени сутрин.На тавана,в ъглите при прозореца вече е започнал да се образува мухъл.Знам,че това води до алергии,пък и не ми беше приятно да бърша вода всяка сутрин от прозореца.

# 562
Момичета, извадих и аз заветните карти!  Mr. Green
Искаха ми само акт за раждане и наистина важат, докато детето стане на 7! Безплатни са, малко по-големи от билет и има място за смешно малка снимка. Голяма пародия, явно ще лепя една върху друга хиляди снимки, докато съвсем се скъса самата карта....

# 563
Здравейте мами Hug
Какви са тези карти ,какво е това чудо  Shocked Е в тая България полудяха вече,почудиха се какво да измислят Close
Относно съня ние Ази спи все още по два пъти.Веднъж преди обяд за около 30мин до час,и втори път след обяд за около 2 часа.Смятам че когато е готов за един сън ще ми покаже.
Та сега да ви разкажа накратко моите преживявания.Не ви ги споделям постоянно,защото мисля ,че ще спамя и ще ви досаждам.
Скрит текст:
Всичко беше наред до 04.01 когато започна да ми тече обилно кафяво течение,започнаха се страшни болки ниско долу,като менструални придружени с леки контракции.Стреснах се много и айде в спешното,там чакахме 4 часа докато дойде нашия ред,извикаха ме вътре,дойде един уж доктор Naughty Thinking,и ми каза нищо не можем да направим,пий парацетамол(тук всичко лекуват с него),и в понеделник отиди на ехограф.Както и да е пих парацетамол до понеделник 3*2 и отивам в понеделник,на ехограф,там чаках 2-3 часа за ред,защото е без часове,дойде 1 дебелана и ми вика,само ще чуем сърцето с доплер и аз така  Shocked,чуха сърцето и ми казаха всичко е наред,има пулс пий парацетамол,пък и то ако си почнала да правиш аборт ние нищо не можем да направим,тя природата си знае работата #Cussing out #2gunfire,и ме изпратиха по живо по здраво.Прибрах се и легнах да си почина,и се започнаха още по големи болки и контракции,и разбрах ,че така няма да я бъде.Обадих се на моя доктор в България,и той ми каза да си хващам самолета и да се прибирам да ме приеме в болница,обясних че сега не мога,и да ми каже накакви лекарства за да си взема,каза ми 3*2 Магнезии,3*2 но-шпа,отделно витамините ми за бременни.Ок взех ги и започнах да пия.Но преди 5-6 дена ме започна ужасяваща кашлица,която от ден на ден ставаше по лоша,аз не я лекувах  Embarassed,докато не започна да ме задушава и не започнах да повръщам от нея,та се стреснах,отидох до джипито и той ми каза пий парацетамол #2gunfire #Cussing out,прибрах се намерих Амоксицилин в шкафа(съвместим антибиотик с бременността,мултифункционален е )и започнах и него да го пия на моя глава.Но подобрение все още почти никакво.Правя инхалации,йодна мрежа но резултат почти никакъв.Дано скоро съм по добре,че вече не издържам.На всичкото отгоре все още не съм усетила бебето и това още повече ме кара да психясвам.Та това въпросно течение спря едва вчера,та сега съм малко по - спокойна,но все още имам бодежи ниско долу.Само се моля всичко да е наред с бебчо и аз по- бързо да се оправя.Дано не съм ви отегчила много с моите перипетии. Hug Hug Hug

# 564
Lily Trifonova, много притеснения са ти се събрали, но дано всичко е наред с бебчето  Praynig
Ние вчера направихме прощъпулник (най-накрая), че то рожден ден, Коледа, Нова година, Ивановден (мъжът ми е Иван) и все не оставаше време за малкия  Mr. Green Та пипна елката, хвана ми спиралата и я захвърли и взе ключовете за колата. След тях телефона и портфейла.

# 565
Леана, много забавен прощъпулник!  Hug
Лили, дано се оправиш по-скоро и всичко да е наред с бебчо!  Praynig Hug

# 566
Lily Trifonova големи премеждия. дано всичко с бебчо е наред и скоро да го усетиш  Hug

# 567
Благодаря ви мили за подкрепата  bouquet Hug

# 568
Лили ако е мързеливо като моето ще го усетиш към 6 месец  Grinning Grinning Grinning

# 569
  • София
Лили,дано бързо отминат тревогите ти Hug.Имам приятелка в Германия,която там изкара бремеността си и въобще не беше доволна от  подхода на тамошните АГ специалисти.Тя също каза,че практиката им е "каквото природата е решила".Виждам,че и в Англия нещата са същите.Тя също постоянно подържаше връзка с лекаря си тук.
Заела съм се да подреждам шкафове и секции Crazy.Малко да поосвободя място,да изхвърля ненужното.Вчера като започнах тази дейност и все нещо ми се вижда,че ще влезе в употреба,въпреки че не е пипано от години.Или пък от сантиментални спомени не ми се разделя с него.Така се трупат нещата вкъщи  ooooh!. Е,поне малко от малко внасям ред Wink.

Общи условия

Активация на акаунт