http://bibka1.snimka.bg/children/obsti.723224.29469963
Хубаво да има карти, защото някой прекаляват с деца на по 8-9 години да казват, че са на по-малко, за да не плащат, ама като виждат, че детето е значително по-малко не виждам смисъл да искат карти.
.
/

,и ми каза нищо не можем да направим,пий парацетамол(тук всичко лекуват с него),и в понеделник отиди на ехограф.Както и да е пих парацетамол до понеделник 3*2 и отивам в понеделник,на ехограф,там чаках 2-3 часа за ред,защото е без часове,дойде 1 дебелана и ми вика,само ще чуем сърцето с доплер и аз така
,и ме изпратиха по живо по здраво.Прибрах се и легнах да си почина,и се започнаха още по големи болки и контракции,и разбрах ,че така няма да я бъде.Обадих се на моя доктор в България,и той ми каза да си хващам самолета и да се прибирам да ме приеме в болница,обясних че сега не мога,и да ми каже накакви лекарства за да си взема,каза ми 3*2 Магнезии,3*2 но-шпа,отделно витамините ми за бременни.Ок взех ги и започнах да пия.Но преди 5-6 дена ме започна ужасяваща кашлица,която от ден на ден ставаше по лоша,аз не я лекувах
,прибрах се намерих Амоксицилин в шкафа(съвместим антибиотик с бременността,мултифункционален е )и започнах и него да го пия на моя глава.Но подобрение все още почти никакво.Правя инхалации,йодна мрежа но резултат почти никакъв.Дано скоро съм по добре,че вече не издържам.На всичкото отгоре все още не съм усетила бебето и това още повече ме кара да психясвам.Та това въпросно течение спря едва вчера,та сега съм малко по - спокойна,но все още имам бодежи ниско долу.Само се моля всичко да е наред с бебчо и аз по- бързо да се оправя.Дано не съм ви отегчила много с моите перипетии.

.Имам приятелка в Германия,която там изкара бремеността си и въобще не беше доволна от подхода на тамошните АГ специалисти.Тя също каза,че практиката им е "каквото природата е решила".Виждам,че и в Англия нещата са същите.Тя също постоянно подържаше връзка с лекаря си тук.
.Малко да поосвободя място,да изхвърля ненужното.Вчера като започнах тази дейност и все нещо ми се вижда,че ще влезе в употреба,въпреки че не е пипано от години.Или пък от сантиментални спомени не ми се разделя с него.Така се трупат нещата вкъщи
. Е,поне малко от малко внасям ред
.