КОЛЕДАТА приближава - ДЕКЕМВРИЙЧЕ на годинка става!

• 25 719
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София
И аз четох за тези карти. Много ми е интересно дали могат да ми издадат такава в Козлодуй (теоретично би следвало) и какво се случва в местата без градски транспорт (където също теоретично би следвало да могат да издадат такава карта). А интелигентното решение да се важат за 1 година само ще докара опашки и нерви. Можеше пак да важи за година, но примерно от рождения ден - така хората ще се разпределят малко по-равномерно... Поредната недосмислица  Tired

# 541
Зелено човече, недомислено е от всякъде!  ooooh! В най-грипното и студено време трябва да се редя на опашка с малко дете, за да получа заветната карта! Да не говорим, че ако някой идва точно от населено място без транспорт в София, трябва също да я има тази карта...Вече се чудя каква щуротия ще измислят... Данък котка истински ме изуми!
Моите две принцеси чак сега заспаха и мога да се поглезя с поне половин час тишина... Simple Smile

# 542
  • София
Здравейте,
аз отдавна не съм писала, но да се изкажа по темата за картите. Ние скоро си извадихме и на нас не ни поискаха нищо друго освен имената на детето и рождената му дата, но аз си носих за всеки случай и акта му за раждане. Те важат до навършване на 7 години на детето, не се подменят всяка година. Може би само снимката трябва да се актуализира, но ти си я лепиш.

# 543
  • София
Това е полезна информация  bouquet.
Това моето,малкото,още спи.Явно днес ще е с един сън за деня.

# 544
ooups , благодаря за информацията! Чак ми е странно, че важи до 7 години тази карта. Те децата толкова се променя, а според мен ще се скапе, ако се сменя снимката 7 години. Ако не е и ламинирана, не виждам как ще изкара толкова време... Ще се редя и аз другата седмица да разпитвам!
Marsa, от известно време Лили спи веднъж на ден и е ужас. Не стига, че през нощта не спи добре, ама и през деня рядко спи поне по час...

# 545
  • София
Ама че противоречива информация... за 1 година - за повече, с акт - без акт... Пълна каша  Joy

# 546
Ами който си е звадил да я снима и ние с фотошоп да си променим имената и да принтираме няма ли да стане  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Та тъй де, ако е само една хартийка, тя не си заслужава разкарването  Wink

# 547
  • София
Ама че противоречива информация... за 1 година - за повече, с акт - без акт... Пълна каша  Joy
LaughingАбсолютно!

# 548
  • София
Ми аз казвам от това какво пише на нашата карта - срок до 2018 год. Ето как изглежда картата:
https://plus.google.com/photos/109152911894166579666/albums/5832906186061116993
А отделен въпрос е дали ще изкара тези 7 години, то е една хартийка.

# 549
Пише, че трябва да има печат на снимката... Голяма боза!

# 550
Здравейте, как сте, мами Simple Smile? Като стана въпрос за спането- по колко пъти на ден и по колко часа спят вашите малчугани. При нас е голяма борба всеки ден да не заспим  Laughing

# 551
  • Beyond the Frontiers
Това с тези карти е голяма глупост - в сайта на СГТ не видях никъде такова нещо упоменато. Доколкото разбирам е пожелателно. За глобата - тя трябва да е 10 х стойността на билета, ама деца до 7 години пътуват безплатно, т.е. глобата е 0х 10  newsm78

Детските колички са безплатно - пише си го изрично.

Явно дамата спомената по-долу е никонфликтна личност, защото ако мен тръгнат да ми правят реплики ще стане купон  Twisted Evil

# 552
Днес разгледах старите теми и установих, че много малко мами пишат тук.
търсих кога последно е писала lilitr ама не я намерих.

# 553
Днес разгледах старите теми и установих, че много малко мами пишат тук.
търсих кога последно е писала lilitr ама не я намерих.
Пиша,пиша.Смених си ника от lilitr  Embarassed Laughing.
Имам много проблеми с тази бременност,и нямам много време да пиша,но утре ще пиша по подробно.
Лека нощ момичета  Hug

# 554
 Hug
надявам се всичко да е наред. и аз съм отново бременна.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт