Медицински център в Тутракан -2

• 80 014
  • 827
  •   1
Отговори
# 570
  • Русе
Лелеее... Но явно си заслужава Simple Smile

# 571
ами ще видим ще правя второ инвитро при него  Praynig

# 572
  • Русе
Стискам палци  Praynig
Аз като бях там, абе гледам, че само аз и още една мама бяхме по кореми  newsm78 та чак след това се усетих, че там ходят повече за инвитро май Simple Smile

# 573
блг
Нормално в нашия район те са най добрите за сега.

# 574
ами ще видим ще правя второ инвитро при него  Praynig

И ние ще правим втори опит там (живот и здраве) - а аз съм от Варна, и пак, за мен тази клиника е по-добра : )))) И лапароскопия там правих, а да даде господ, и бебе бих родила там  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 575
Привет, записвам се в темата и имам един въпрос. Някоя майка раждала ли е вагинално, след секцио в Тутракан, да сподели как стоят нещата там?

# 576
delusion22  успех живот и здраве да ни се получат нещата.
Вие кога мислите да почвате първи опит ли ви е ?

# 577
delusion22  успех живот и здраве да ни се получат нещата.
Вие кога мислите да почвате първи опит ли ви е ?
Правихме първи опит (по фонда) през ноември - положителен ... но завърши с мисед.
Сега чакам М, пускам хормони и подаваме пак Simple Smile този път се надявам на девет месеца Wink

# 578
А ние месец март правихме първия по положителен но завърши с мисед.

# 579
А какви са причините за мисед? Чета че и двете имате положителни тестове а след това......има ли причина?

# 580
При мен нямаше никакво обяснение.
Сега при втория опит ще търсим причината.

# 581
А какви са причините за мисед? Чета че и двете имате положителни тестове а след това......има ли причина?

За съжаление може да е всичко и нищо, особено в ранни седмици наистина много трудно могат да определят.

При мен нямаше никакво обяснение.
Сега при втория опит ще търсим причината.

Аз лично имах цял пакет имунологични, без особени отклонения. За съжаление в деня, в който разбрах че плодното сакче не е с размер, спрямо нормата, ми се обадиха и от Геника да ми кажат, че два от показателите (2 от 4) за тромбофилии са извън норма - и за сега при мен ( а и според мен) това си е причината - при следващ опит, и живот и здраве бременност - съответната терапия  Praynig Praynig Praynig

Марина успех!
Следващия път да си мерим коремчетата  Praynig Praynig

# 582
Аз ги нямах тези изследвания не бяха ми поискани от доктора и затова. Но мисля , че сега ще ми ги предпише да ги направим.
Благодаря ти. Пожелавам ти успех на теб.
И дано следващия път наистина да си мерим коремчетата. preggo хиихихии

# 583
  • ruse
здравеите момичета отдавна ви чета и искам да ви попитам на 22.01 ми правиха инсе в тутракан доктора ми изписа естрофем 2-1,аспирин протект 1,нош-па 3-1 фолиева киселина и утрогестан 2-2 вагинално.Имам разтроиство дали е от хапчетата каквото погална и ....... ако някои ги е пил нека сподели моля

# 584
здравеите момичета отдавна ви чета и искам да ви попитам на 22.01 ми правиха инсе в тутракан доктора ми изписа естрофем 2-1,аспирин протект 1,нош-па 3-1 фолиева киселина и утрогестан 2-2 вагинално.Имам разтроиство дали е от хапчетата каквото погална и ....... ако някои ги е пил нека сподели моля
Най-добре се обади на доктора

Общи условия

Активация на акаунт