СЕДМИ клас - първи срок - 4 тема

• 30 682
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Маме радваш ме, как успяваш с 4 дечица и нета да следиш - Респект!

Относно БЕЛ, нашата госпожата обясни, че материалът е много труден и се изисква много допълнителна работа. Само с училище няма как да се получат нещата.

# 16
  • София
Относно хорариума: ЗП (задължителна подготовка) по математика е 4 часа, по БЕЛ - 5 часа. Това е съгласно наредбата на МОМН. Те са решили, че материалът, който са наблъскали, може да се усвои за тези часове. Twisted Evil
Ако някои училища имат над тези часове, това са ЗИП и СИП. Не във всички училища ЗИП и СИП са БЕЛ и математика, в някои е например втори чужд език или нещо друго. А СИП не всички училища изобщо имат...
Ами то щом по БЕЛ материалът е много труден и изисква допълнителна работа, какво остава по МАТ. Confused
"Бисера" ще го погледна, когато имам време...

# 17
Получих резултатите от пробните на Междучасие. За мен са плачевни, но какво да се прави.......трябва още много работа, здраво учене и постоянство. Макар, че изпита по МАТ беше сравнително лесен.

Само за статистиката: МАТ- 4,72, БЕЛ - 5,40.

Дано в СМГ да се представим по-добре по МАТ.

# 18

Проблемът в този случай и подобни нему  се задълбочава, тъй като на контролни се поправят и верни неща и съответно оценките са незадоволителни. И ако в 6 клас това е без значение, в 7  е от особена важност, наред с овладяването на материала с помощта на човек, който наистина го владее... И като това не учителят в училище, вариант остава търсенето на спасение навън - в школа или на частен урок.

Задълбочава се, разбира се, особено когато на децата им се набиват неверни неща в главите, то при такъв учител се молиш да има по-малко упражнения, че да не се затвърждават грешките. Направо се чувствам щастлива, че по БЕЛ имаме много свестен учител, но явно на места ще се радват на поне грамотен. ooooh!

# 19
  • София
Русалке, това млад преподавател ли е или от "старата" школа  newsm78

Отговорът е ясен - млад, по думите на детето към 30.

# 20
# 21
их, че хубава темаааа,
Маме, мерси! newsm51

# 22
  • София
Галка, ако са ви дали всичките листа, заедно с бланката кое колко точки е, и верните отговори, може ли да ги качиш!

Според мен за първи пробен тези резултати са доста добри, особено по български. По математика също е добре. Миналата година моята на първия пробен по математика имаше горе-долу такава оценка, а накрая си изкара почти пълна шестица. Резултатите щяха да са зле, ако бяха около четворката и малко над нея. Не се притеснявай, всичко е наред!

# 23
Вместо гол запис-в 7 клас 4 часа математика плюс 1ч.ЗИП
                                           4часа БЕЛ плюс 1ч.ЗИП

Според мен за първи пробен тези резултати са доста добри, особено по български. По математика също е добре. Миналата година моята на първия пробен по математика имаше горе-долу такава оценка, а накрая си изкара почти пълна шестица. Резултатите щяха да са зле, ако бяха около четворката и малко над нея.

Съгласна съм с Андариел.Резултатите са прекрасни са първи пробев изпит.Важното е с всеки следващ пробен изпит резултатите да растат,а не да намаляват. Hug

И така до победния финал-сигурна съм в това! newsm10

# 24
Andariel,

ще ги кача, веднага щом ми ги пратят по мейла. Днес по телефона ми ги казаха и обещаха да ги пратят.

По БЕЛ и аз съм доволна, но по МАТ детето предварително каза, че се е изложила. Тя има психически проблем с авторитети, като разбра, че Симеонов ще прави теста  и се е сковала генерално. Не я оправдавам, просто трябва да работим върху това. Задачите наистина бяха леки.
Една майка по-напред беше казала, че средния успех по МАТ в Междучасие е някъде около 3,92, което много ме учудва. Ако тази майка, прочете това - моля да обясни на каква база прави те заключения. Може би има някаква статистика или ........?

# 25
Не една майка, а две.
Това получих на мейла си, заедно с оценката на детето:

"Пробен изпит МАТЕМАТИКА
Средната оценка на децата, явили се на този Пробен изпит, е: 3.92"

Подчертавам "явили се", това не са само децата, посещаващи школата. Някои от тях може би разчитат само на училищните знания, както има и такива, които работят с частни учители, но се явяват на пробни.

# 26
Дава ли им много домашни Симеонов? Интересно ми е как протича подготовката при него. Можете ли да споделите повече информация?

# 27
Вместо гол запис-в 7 клас 4 часа математика плюс 1ч.ЗИП
                                           4часа БЕЛ плюс 1ч.ЗИП

BEL редовните часове трябва да са 5! ЗИП си е ЗИП - той е отделно. При вашето разпределние трябва да имате всеки ден и в един от дните да са 2-ка часове!

# 28
gold__  Как сте  в новото училище? Доволна ли си?

# 29
Доволна съм, за сега, след него преместиха още 2 деца - спокоен е, със самочувствие, е имам си някои притеснения: казва, че в голямото междучасие повечето от децата пушат Mr. Green и се броят кой пуши и кой -не #Crazy. За сега съм доволна, че споделя, обсъждаме ги заедно!

По БЕЛ все още няма оценки, но скоро ще имат тест - не знае кога и ще видим. И учителите не познавам, дано декември да има РС и да видя българичката. Няма да се навирам м/у шамарите за я търся предварително.

Общи условия

Активация на акаунт