то е номер едно и никога не бих го принизявала и огрчавала по подобен начин...
аз писах тук защото няма с кого да споделя, а доста неща ми се натрупаха и ми тежат.... не това, дали е факт осиновяването или не е, та аз дори не съм сигурна в това.... въпреки че е доста вероятно.... тежко ми е от отношението, доста е объркано, всеки би си казал "трябва да е благодарна, измъкнали са я от калта..." , но когато цял живот си "дресиран" - да, думичката е грозна, но няма заместител - да си някаква притурка към "щастливо" семейство... да не харесват никога нищо в теб, нито това което си направил, нито външността ти, нито това което си постигнал или не си, нито нищо, а в същото време ти се говори, те какви били, та като киноартисти, та тя манекенка, та той преуспял, та целия град ги познава, та, та, та до безкрай... а към теб има единствено снизхождение - " тя горката", "тя не знае", "тя не може", "тя пълничка" и т.н. ...това е "убийство"за една безкрайно добра, чувствителна и нежна душа.... в момента гледам майка ми, защото има нужда от мен, за пореден път пренебрегвам семейството си поради това, изпитвам към нея неприязън някаква и се страхувам че това ми личи, а още по-лошо, отразява ми се и физически на моето лично здраве... и продължавам да слушам колко е красива, и как не ми е станала баклавата, баницата, как трябвало еди какво си.....Боже !!!
това за олигофрена ме развесели, изобщо цялото писъмце, има толкова хора, които нямат реална преценка за себе си, а има и други като мен, които са позволили някой да обърка тяхната собствена представа и да ги омотае така, че да се съмняват в това кое е правилното и кое не е .... благодаря ти много Дарина! идеята с последното изречение наистина е прекрасно но с теб сме много, много далече.... еех! Препоръчани теми