Тwilight/Здрач - тема 82 - Forever. ♥

• 30 864
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Авраам, само със снимка на Ашли ли ще се отчетеш?
Ако си гледал Космополис, По пътя, БД 2 или някой друг филм с участието на нашите здрачни хора защо не споделиш впечатления?

Не съм ги гледал. Sad

# 136
  • Бургас
Хора, Професор Мейсън/Габриел обиколи света вече -
Обединеното кралство; Испания; Португалия;Турция; Австралия; Бразилия; Хърватия; Франция;Гърция;
Унгария;Италия;Япония ,Полша,Русия...а ние!?   33uu

Цвети , героя на Том-Карло в По пътя не са ли го "усложнили " прекалено с гей линията?! Не помня това да го имаше в книгата?  newsm78  Дали стъпват на биографиите им или си е виждане на авторите на филма?

Дорчес, този финал  по-труден и по-хубав!  Hug

# 137
Лейди, хареса  ли ти?  Hug
Мисля, че разширените образи (неговия, че и на Мерилу) са базирани на проучването, продължило 2 години преди снимките на филма. Бяхме си говорили с Люси, че наистина има неща, които не са споменати в книгата и се сетих да погледна стари интервюта на Салес. Разказва, че екипът е намерил Интервюта на самия Керуак, лични записки на Луан Хендерсън, писма от Алън Гинсбърг, множество разкази на тези, които са познавали Нийл Касиди - общо взето са издирили доста лични неща за прототипите на героите.

Момичета, имате ли някаква идея къде мога да намеря този филм с Майкъл Шийн? Струва ми се, че ще е много приятен Jesus Henry Christ

# 138
  • Бургас
Цвети, едва снощи като го гледах вече и със субтитри , ми просветнаха някои неща!  Wink Бях чела в интервю на Кри , че за ролята стъпва на живота на героинята си и в по-късните години, та ми беше интересно дали и за другите герои се базират на поручени факти.

Филмът с Майкъл Шийн  изскача

на много места
но дали са надеждни?

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 21:38 от lady Koup

# 139
  • Варна
Вижте кво, Диди каза "петък" и вие се правите на разсеяни  Joy

И никой не разбра,

отиде си лятото

идва есента

тръгвам нанякъде

и непознати пътища ще извървя

себе си искам да разбера

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 23:40 от Dorchester

# 140
Добре, че наминах насам, за да се почувствам петъчно  Grinning  Дорч, как си закендила сладко сладко уауу    И да отбележа, че съм доволна от новия финал на Етажите. Но малко го мъчи Виктор, малко  Grinning Тъкмо си викам "Дорч каква е хитруша, ей сега ще ни разподсмърча" и ти хоп - размърда му краката  Grinning

И аз съм запланувала да гледам По пътя с бг субтитри. Да си призная честно,  не помня подробностите около Карло Маркс в книгата, останало ми е в съзнаниетито някакво обсъждане и говорене, и говорене с Дийн, дори и не съм си помислила за гейственост  Grinning 

# 141
  • Враца
Събуждам се днес и виждам снимки на Роб с Ричърд Гиър   и изглеждам ето така: Two Hearts

Още снимки

Леле, Дор, манипът на двамата....съвсем вече сърчица пърхат около мен Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 142
  • София
Добро утро, добър ден!

Нищо още не съм чела и наваксала. Сякаш някой ми е изпуснал въздуха и се нося смачкана наоколо...
Но в мислите ми се мотае един субект някак прекрасен! Wink

Даже снощи ми се присъниха странни неща...Защо идват, когато най-малко ги очаквам??

Прибираме се семейно вкъщи. Живеем в къща и стълбите скърцат, докато се качваме към втория етаж. Развълнувано говорим един през друг, но застивам тотално изненадана, когато ме посреща Джаксън! Усмихнат до уши, в ярка червена карирана риза. ''Здравей, аз съм Джаксън Ратбоун. Днес съм твой подрък.'' В умът ми изникват хиляди питанки, освен това той има ли представа, че цяла седмица съм го отсвирила тотално и в смачканото ми въображение не е имало и милиметър място за него.
Обяснява ми, че Дорчето е направила поръчка - той е доставката, тоест тя ми го е пратила.
Сега ми се изяснява положението, но по дяволите, какво да го правя?! Влизаме си в хола и искам да разбера толкова много неща. Засипвам го с въпроси, но помня само колко се мъчих да говоря на английски без да ръся глупости, не помня отговорите му. Беше много дружелюбен и усмихнат. Сладурче!

Събудих се ядосана, че не си спомням такъв дълъг и интересен сън.
Освен това исках да сънувам мистър Пейс ПЪК! Той е поредният краш, след който ще си остана вече без сърце, ей тъй безсърдечна ще си ходя - все такива си ги намирам аз...
Понякога ми се иска да имаше зомбита. Някое от тях да ми изяде мозъка и да каже - аууу, превъзходен вкус! Така поне ще е имало полза от мозъка ми, нали? hahaha

Отивам да си наваксам етажите сега! Grinning Heart Eyes Hug

# 143
Пак пишат някакви неща ,че Стюарт е бременна ,човек да не знае на какво да вярва вече - http://www.vij-me.com/lifestyle/4185,0-kristen_styuart_bremenna_.html

# 144
  • Бургас
Да наваксам следПетъчно!

И понеже обичам черните пуловери!  Heart Eyes

# 145
Лейди, благодаря ти  Hug Свалих и днес ще гледам.

Роб и Ричард Гиър! Ах!
Изглеждат някак блажено спокойни, като след чаша вино Mr. Green

Ванче, какъв късмет имаш! Не само, че сънуваш по ред кендитата, ами си говорите дори!

Напоследък попадам все на хубави фен арт нещица, не мога да не споделя Heart Eyes

Скрит текст:

# 146
  • Варна
Аааааа темата е прекрасна!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да допълня черно пуловерче:

Ваня, момиче, обичам те  Heart Eyes

Чоколина, Люс, Лейди  Hug Hug Hug

Диди  Hug като стигнеш 20-та глава свиркай да ти пратя ауттейка  Wink

Цвети, наминавай по-често!

# 147
  • София
Ох...Прочетох етажите! Heart Eyes
Дорчес, и двата края са си хубави за мен.  Peace
Добре, че му размърда пръстчето на Вик накрая, че още една трагедия нямаше да понеса. Може да добавиш и още една глава като му се възвърне чувствителността и по-нагоре по тялото на момчето Joy Не, наистина много си се забавлявах  и си ревах - суперско! Давай следващия фик, роман, разказ, манип...Не спирай! Чакам!  Peace Hug Heart Eyes

Имам нужда от вълнения, от изпиващи силите ми преживявания, направо се сбръчквам и потъвам, ако съм откъсната от илюзиите си и от вас. Wink Искам да заспя вечен сън, иначе, толкова ми е изморено.

''По пътя'' ще го дават в кината, нали трейлър даваха на премиерата. Ако съм на кеф може и да го отразя.
Даже на премиерата на ''Хобит'' ми се ходи стига да има кой да ми ''уйдиса на акъла'', както казваше дядо ми. Laughing

# 148
  • Варна

Имам нужда от вълнения, от изпиващи силите ми преживявания, направо се сбръчквам и потъвам, ако съм откъсната от илюзиите си и от вас. Wink Искам да заспя вечен сън, иначе, толкова ми е изморено.

Едно към едно с моята ситуация  Peace 
Но последният ауттейк (с възвърната чувствителност) е напът.  Wink  И това вече ще бъде наистина последното от "етажите".

# 149
  • София
Първи
Скрит текст:
Филмът е The fall /2006/. Навън неспирния дъжд провали плановете ми за излизане и си причиних Лий Пейс в една страхотна роля, в много близка до мен история, интересно заснета...Естествено, че ревах. Боже! Сърцето ме заболя като осъзнах за какво всъщност се разказва във филма. Може би никога до сега не съм се радвала така на ''хепи енд'', който всъщност не е съвсем хепи, но поне временно гарантира още малко живот на героя.  Peace

Та така, дъжд, филм за ревливата ми душа, малко гиф-медитейшън и почти съм си заредила емоционалния резервоар. Blush

Heart Eyes

Втори
Скрит текст:

That story was just a trick to get you to do something for me. There's no happy ending with me...

До скоро, хора, чака ме работа в кухнята! До колкото виждам ''моят'' е уловил нещо за вечеря! Twisted Evil Laughing

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 16:28 от Vania3m

Общи условия

Активация на акаунт