Тwilight/Здрач - тема 82 - Forever. ♥

• 30 875
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро мили девойки!

[Сега да ви информирам, че се готви анкета за гласуване за най-секси кенди от сериал и най-секси кенди от филм за 2012 г.
Ако проявявате интерес следете темите в Кино и Телевизия кога ще излязат и ако имате желание може да се включите.

Ето я и въпросната тема за любимец от сериал Laughing

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=691322.0

Според мен има за всяка здрачна душа по някое и друго любимо кенди, което да се отрази с вот!  Laughing

Роб ще бъде в класацията за филми  Grinning От сега се глася за оспорван вот там  Mr. Green

# 166
  • Враца
с любим фик-поредният издаден като книга   Предполагам става въпрос за Edward Wallbanger. Някой запознат!?

Това е да. Авторката си пада по издаване на фф. Тази и тази книга бяха фф за Роб и една червенокоса пума. Беше доста добър. Мисля, че го имам някъде, ако някой проявява интерес. Wallbanger не можах да прочета, не ми вървеше, червонокоската бива.

Кристен много ми хареса на официалното събитие. Много добре изглеждаше

# 167

Ето я и въпросната тема за любимец от сериал Laughing

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=691322.0

Според мен има за всяка здрачна душа по някое и друго любимо кенди, което да се отрази с вот!  Laughing

Аз се записах с вот за Тронове и Свръх. Simple Smile Ще следя тема за филмов любимец и няма да пропусна да отдам вота си с много любов за РобертУ.  Heart Eyes

# 168
Скрит текст:

Дорче  Hug ще ми пратиш ли последния епилог  Embarassed  bouquet

Последна редакция: пн, 03 дек 2012, 09:50 от ♥Люси♥

# 169
  • Враца
Малко черен хумор  Wink
клик, клик

Обаче в киното никак не ми беше смешно в този момент. Почти подскочих от мястото си и зяпнах.  Embarassed

# 170
  • София
Здравейте,
Дорче, мила  Hug искам и аз един епилог. Предишния, ох нямам думи, много беше хубав и и и  Heart Eyes

# 171
  • Варна
Дорче, мила  Hug искам и аз един епилог. Предишния, ох нямам думи, много беше хубав и и и  Heart Eyes

Сега стана още по-хубаво! Heart Eyes

Скрит текст:

# 172
  • София
Доррррррче, ама недей да спираш етажитеееее  Crazy, тук има още какво да се пише. А тази глава (ох, мама да ме беше научила на повече суперлативи  ooooh!) ако щеш вярвай, но нямам думи, мога само да кажа, че е страхотна и искам още  Blush

# 173
  • Бургас
Дорчес, прати и на мен написаното!  Praynig

# 174
  • Враца
Никой не можа да повтори оригиналния Едуард

Скрит текст:

# 175
wa wa, само красоти пускаш Heart Eyes
Черният хумор ме разсмя, Есме най са я докарали Mr. Green

Споделям ви някои много сладки клипчета със забавни моменти на каста, май е права Дорчето, че съм с диагноза PTSD...
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 Има и още, но се спирам Crazy

# 176
  • София
Ванче, трябва да се разберем окончателно кога ща празнуваме с Джакс, защото в http://www.imdb.com/name/nm1717152/  е отбелязана дата 21 декември. Това за втора поредна година ще го бистрим явно  Joy Искам да е козле пък!
Миналата година приведох категорични доказателства, че е на 14-ти! Сестрите му тогава го бяха поздравили в туитър, имаше и други поздрави по други места. Мисля, че и в уикипедия се поправиха вече. Wink Ако искаш да звънна на майка му да я питам. Laughing

Цвети, Ваня, гони ли ви и вас PTSD*? Щото мене - да.

* Post Twilght Saga Disorder, коментирахме ли термина?
Щях да прасна  бърз отговор - Нееее, въобще! Мина ми! НО...причиних си два пъти гадния торент и пак хапах устни на битката и ревах накрая. Явно някакъв дизордър ще да е  Crazy

Иначе, аз очи само за Гарет имам! Къде го тоя кастинг режисьор да му целуна ръцете, господ да го поживи, че видя в Лий Пейс този вампирски потенциал Wink  Laughing

И освен това, супер много ме е яд, че в последния филм Джаспър е тотално прекрасен, а толкова малко време го дават, направо ми иде да метна нечия главица Twisted Evil Twisted Evil

Ох...междувременно сняг вали, а ние сме малки пърхащи снежинки из вселената - сменяме си само агрегатното състояние и си пърхаме...вечно. Wink Hug

Лека нощ Heart Eyes

# 177
  • Варна
Бонджорно!

Тази сутрин към седем без нещо се сетих, че не съм ви показвала моя тапет с Бел Ами - ето го, цъкабъл. Под него е линк за любопитните как става един "манип"

Work in progress

# 178
А аз пък да кажа, че Дор е призьорка за този тапет  Grinning

Добро утро!

# 179
*побут на темата*

Ванче, кажи сега, в колко часа започва Джаксъновото парти? Надявам се той да си нови китарата и малкото Монро Mr. Green

Налегнало ме е спамово настроение...

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт