Коледа посрещаме отново-с декемврийски ден рожден и бебе ново -21-

• 35 711
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Честита нова 2013 година!
Желая ви много здраве, щастие, радост, усмивки и много сбъднати мечти!

Бебешондел , помисли и за мъфини - солени и сладки, не е лоша идея, според мен. Стават бързо и са ефектни.
Ако нямаш силиконови форми, може да си купиш хартиени кошнички и всеки мъфин да го слагаш във формичка за крем карамел. Има и еднократни такива.

# 496
Честита нова година!
Ние си изкарахме много хубаво.Бяхме си само тримата, Малена игра до 22.30 и после заспа, въобще не се събуди от гърмежите.  Mr. Green

Честита нова година на всички! И честито на всички именници!

Ние от план "на клубче" за рождения ден на Тея, минахме на план "вкъщи" и сега не мога да измисля какво да направя за гостите. Дайте идеи тези, които правихте рожденните дни на децата вкъщи. Решила съм да правя малки садвичета от франзела  и малки кифлички от бутер тесто.
Аз бях направила пици (мм ми настоя за тях). Мислях, че няма да имат голям успех, но се харесаха и децата доволно си похапнаха. При нас са пуснали едни гръцки блатове, полуфабрикати по 6 бр в пакет и стават супер. Другото, което бях взела, бяха еклерчета, солети, солени бисквитки, вафли, от тези в пакетите, тип Ная и ги бях нарязала на малки парченца. За пиене - натурален сок и айран.

Джос, напълно разбирам през какво си минала, когато не си могла да свалиш Т на Филип. Аз го изживях лятото, с 40 градуса цяла нощ, нищо не помогна тогава, само баня с хладка вода. След онази нощ, Т от порядъка на 37,5 - 38,5 ми се струва нищо.

Малена
трябваше да тръгва на ясла на 07.01, но вчера дигна Т и днес след прегледа се оказа, че е с зачервено гърло, отделно и покашля. Та засега тръгването се отлага, не че много се натискам да я пускам де.  Wink

И да ви попитам нещо
- изследването за глисти, което се прави преди тръгване на ясла, плащахте ли си го или мина с направление. Моята лекарка днес ме прати на педиатър (тя е общо практикуваща) със списък от изследвания,  които той да изпише. Но педито отказа да даде направление за глистите, каза че личната трябвало да го пусне, а личната каза че педито.  Не че няма да си го платя, но при положение, че имам право наедно безплатно на година, не виждам смисъл да го плащам newsm78

# 497
  • София
Честита Нова Година Simple Smile Да е една много успешна и изпълнена с много щастливи моменти година Simple Smile

Честит Рожден Ден на патерици на Алекс на мама Ива Simple Smile

Ние изкарахме добре празника Simple Smile От днес Гоги е на ясла и сутринта малко по-мрънка, но до момента в който влезе. Събра му се доста почивка и днес му беше криво.

# 498
  • София
plams , това с изследванията е мътна история. ЛЛ на Филип твърди, че по здравна каса няма право да издава направления за ясла на деца под 2 години. Но твойто момиче вече е на 2г, така че би трябвало да издаде наистина ЛЛ.
Но каква е истината - не знам вече. Аз вдигнах ръце и си платих всичко.

За температурата - аз реших да не я свалям, защото тоя път се лекуваме с хомеопатия. Та си е голямо изпитание, но стискам зъби.
Иначе явно сега е "модерно" детето за е със зачервено гърло. И ние сме така от 30ти.
Дано Малена се оправи бързо и успешен старт в яслата.

# 499
Честита Нова година,мили момичета!Бъдете здрави,вие и всички любими за вас хора!Много щастие,късмет,усмивки и смях,много обич!Нека годината на всеки донесе това,за което истински мечтае!  Hug

И тук честит рожден ден на Алекс на Ивето,на една патеричка! HugДа ти е здраво момчето,щастливо и безгрижно!Да ви радва многоооооо:)
Как беше празника вчера?

Бебеш,ако имам време и кой да я гледа малко, бих направила мини пици с разни декорации,да станат като лица на човече или като животни,;същото може от франзелата сандвичета пак декорирани като за деца,има много яки неща из нета.Също бих нарязала ма хапки домашна баничка,ама бабата да я врътне;)Друго се сещам да набоцкаш на клечки малки парченца плодове и зеленчуци.Ая много обича така.Солетки,някакви подходящи за деца соленки.За сладко бих заложила на мъфинчета,аз бях взела рисувани сладки като тортата й,много се изкефи на тях..но май са далеч от полезни с тази глазура.Тя не ги яде особено и затова ми е спокойно.За пиене може фрешче.,айрянче дето казва Пламс в някакви мини чашки.

Ние изкарахме доста добре Новата година:)Отидохме към 7,хапнахме малко и в 9 без нещо се върнахме.Танцувахме тука с Ая,бесня,глезня,тя като събере публика вече полудява:)Къпах я и я приспах,и бабата легна до нея.Та към 11 и нещо пак отидохме тамън за ЧНГ JoyЧухме се след гърмежите,беше си спала.И към 3 се върнахме.Доволно:)Като за първи път оставяне да спи с друг след тооооолкова време,не беше мръднала,което ми дава възможности вече hahaha

Иначе се убедих,че още децата не са за шумни партита.Там бяха децата н приятелите ни-голямо момче на жената,и общата им девойка на 2 и половина.Кротко и дружелюбно детенце много.Залепи се за мен,танци едно друго...но докато ни е нямало станало ужас.Кисела,спи й се а не иска.Не може да заспи.Жената изпусна новата година да седи да се мъчи да я приспи,то става пак,бащата лежа и той да не е сама... ooooh!Абе тегаво си е.Та си казах най-рано към 3 общи празници:)

От днес пак сме си сами,хубаво беше пълна къща тези дни,ама си заминаха бабата..добре че нашите минаха по обед,че Ая опрделено свикна с повече народ.Слизахме до магазина с нея,ама ми се видя голям студ днес..а уж щеше да е слънце..Само като слушам парното по колко време бичи да вдигне до 21 градуса в нас....

Хубав ден от нас!

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 15:47 от KalinaZ

# 500
Малка почерпка за здравето на Тея Simple Smile

# 501
Здравейте момичета,

мерси много на всички за прекрасните пожелания за Алекс. Много ме зарадвахте...  Hug Hug Hug
Да ви е честита новата година, да е много здрава ,щастлива,усмихната и успешна за всички ни Simple Smile

Честит рожден ден на Тея newsm59

Ние рождения ден ще го празнуваме в събота ,така че при мен кипи трескава подготовка. На 1-ви Алекс си духна двете свещички и получи поредната порция подаръци. Много им се радва , но вече тотално се заринахме в къщи от неща ... Тази седмица реших да не го пускам на ясла и понеже и баткото е във ваканция сме си тримата в къщи . Заедно ще се приготвяме за партито. Тъй като досега имам доста домашни партита зад гърба си съм разбрала ,че най-голям успех имат баницата, пиците и сандвичите. ПОследните ги правих с франзели , но нещо напоследък хич не ми харесва хляба , който винаги става много твърд и започнах да ги правя от обикновен нарязан хляб под формата на хапки. Много по-добре се получава Wink Замислила съм се над рецептата за мъфините дали да не я пробвам и гостите ми да дегустират полученото  Mr. Green

Бързо оздравяване на всички и дано да минава леко.

Пламс, за изследванията нашата ЛЛ ни пусна всички изследвания по ЗК, въпреки че нямаше 2 навършени години. До колкото знам ЛЛ трябва да пусне изследванията ,а не някой специалист. Но съм разбрала ,че трудно се спори с тях и неможе да им се обясни кое как е. Явно няма голяма яснота по въпроса и всеки си прави каквото на него му е изгодно... Ако е само за изследването за глъсти вземи си го плати и не си късай нервите. само знай ,че имат срок на " годност"   и ако ще отлагаш тръгването на ясла виж как ще ги направиш нещата  Mr. Green

# 502
  • Бургас
Здравейте всички!!!

Честита Нова Година! Нека ни донесе много здраве и радост Heart Eyes
Честит Рожден Ден на сладурите - Алекс и Тея! Hug

Ние изкарахме страхотни празници. Нова Година я посрещнахме заедно с децата, бяхме на гости в една голяма къща - невероятен купон стана. Коцето и Ксения лудяха до последно - легнахме към 3 часа чак и то щото повечето други се качиха по стаите, можехме и още Rolling Eyes

За изследванията - ние ги пускахме преди да навърши 2 годинки. ЛЛ даде направление за педиатър, а тя, на свой ред, пусна всички направления (без Васермана от родителите).

И аз да пожелая бързо оздравяване на мъниците Peace

# 503
  • София
Честит рожден ден на Тея!
Пожелавам й здраве, здраве и пак здраве! Много щастие, усмивки и да радва мама и тате!

Бебеш, честит празник и весело парти!  Simple Smile

# 504
bdbaloni на ТЕЯ! Да бъде много, много здрава и щастлива.
Весел празник на цялото семейство!!!  Tada baloni happy bd

# 505
  bigdance2
 nbirthday Честит рожден ден на порасналата Тея!
Да е много здрава, весела, щастлива! Весел празник!
Tada

Весел празник и на останалите рожденници, които празнуват днес! newsm59

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 15:45 от enigmata

# 506
  • София
Честит Рожден Ден на чаровната Тея Simple Smile Честит празник, Ели  bouquet

За детско парти - пиците много вървят , както и мъфините и то соленичките, стават много бързо и лесно. Също така солени палачинки, но си е голяма играчка. Забелязала съм, че децата хапват по-добре когато нещата са по-малко като избор иначе става голяма каша.

Plams, аз си платих всички изследвания за яслата , защото нашата педиатърка заяви че нямала право да ми даде направление за дете под 2 г.и всичко ми излезе 30лв.заедно с васермана.

Мацки, днес много се притесних Гоги така се разстрои преди да влезе в яслата, че ме върна с два месеца назад. И това защото едно детенце плачеше като влязохме и едно друго подхвана и Гоги да не е по-назад и той.

# 507
  • София
Честита нова година момичета! Да сте живи, здрави и успешни през новата година!
Честито на патеричка на Алекс! Да е здрав, весел и много щастлив! newsm59
Честито и на малката принцеса Тея! Да е здравичка и все така чаровна! newsm59

# 508
 newsm59 на Теодора! Честито и на теб BebEshOnDeL  Hug  Много здраве пожелавам на цялото семейство!

# 509
За много години мацки! Много здраве и щастие в семейството желая!

Честит рожден ден на Алекс на Мама_Ива и Тея на Бебеш! Да са Ви живи и здрави имного да ви радват Simple Smile
 Hug Hug Hug

Ние сме добре с Фифо ама той нещо си мъкне една кашлица от вече месец. Закашля се по 2-3 пъти на ден и лекаря нищо не намира. Ходим вече с по-голямо желание на яслата, което много ме радва.

Днес почивам, а детето е на ясла и вече 2 пъти излизам в коридора, понеже съседското дете плаче Wink Simple Smile Simple Smile   hahaha Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт