след като го забера ми заспиваше в 18ч. Иначе там е нямало проблем да яде и си е играел с децата.Госпожите все ме караха да си го взимам на обяд,но аз не отстъпих и казах ,че щом с тях не мога да се разбера ще говоря директно с директорката и да решим проблема.След разговора ми с директорката още на следващия ден малкия е бил спал в легълцето си,а госпожата ми го хвалеше колко бил послушен и добричък и че много слушал.От тогава както писах той ходи с желание,госпожите го гушкат и му казват колко бил послушен и т.н
(същите приказки каквито ги говореше и за моя син в началото).Явно все трябва да си набележат някой и там да си изкарват нервите.на някое дете и на майка му
Видях въпросната майка й и казах ако има проблем с госпожите направо при директорката да ходи.

Но най-вероятно усеща липсата ви и накрая е готов за всичко да се ядоса.Дано няма нищо в яслата,както си мислиш!Ая вече доста неща си казва,мисля си,че децата сега биха си показали акл има проблем.Не могат да си мълчат за момента.Ето днес баща ми и Ая си играят нещо,тя хвърли една ябълка под леглото и не могат да я вземат.Тя идва и вика Мамооо,або няма..и сочи къде е.Айде баща ми взе една метла да я вади,ама Ая се вре и той я ударил с лакът по бузката.Тя веднага ми казва Деди Джони бум Ая
Питам я къде те удари и сочи бузата веднага.Та ми се ще да вярвам,че биха дали знак ако нещо не е наред.
,но не проблема не бил там,че е паднал,а че е заревал и е събудил другите деца.Директорката даже не е знаела ,че синът ми е оставян да спи на стола...След разговор с нея още на следващия ден той си е спал в леглото 
,а напротив...започнаха да се държат по-приятелски с него и явно там е бил ключа.А относно новото детенце той е от една седмица в групата и явно му трябва повече време да свикне с госпожите и новата обстановка,но забелязвам същата нападателност на госпожите към майката каквато имаха и към мен.
Ако по някакъв начин съм те засегнала с поста си,съжалявам!Наистина не знаех за проблема!А и съм далеч от мисълта,че точно сред д нас има майка дето ще си остави детето да страда просто ей така! 
може би е трябвало по-изчерпателно да напиша,но все гледам да съм кратка Препоръчани теми