Бяла зима е дошла, със снежец играят МАЙските деца! - Тема 21

• 38 241
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
Нандииииии, това торта Червено кадифе ли е? Много хубаво ти се е получила, браво Hug Аз също съм и метнала око, но не мога да се престраша и това е Rolling Eyes
Иначе при нас нищо ново.
Още спи без възглавница, с баща и от около 2 месеца все си казваме , че трябва да ѝ купим и още не сме купили ooooh!
Луси, и моят баща редовно ме питат дали ми е мъж Whistling Преди, и двамата като бяхме по-младолики беше гадже, а сега го зоват съпруг.  Whistling
Честито на Лава и всички останали именници  Hug

# 451
Гледам се оплаквате, че ви крадат възглавниците....а пък Филип ми спи в краката, като куче!  ooooh! Лягаме си тримата, слагам го между нас, в правилната посока и т.н. и точно след 20 секунди той изпълзява и ми ляга в краката и там си спи Shocked

# 452
  • До морето :)
Да се оплача, че Ели снощи беше цяла вечер с 39,5 Т, не мога да я сваля, ни с Нурофен, ни с оцет. Към 5ч. започна да спада и тя заспа. Спи още, но пак е топла.
Писна ми от болестииииииииииииииии!  ooooh!

# 453
Нанди, много красива торта!
Гого спи напреки, но напоследък притиска повече баща си, аз малко се ширя. Заспива на моята възглавница и се премества на неговата, опрян в дъската на спалнята над главите ни..което ми напомня за мен в детството.
Малкият ми помага за миялната и пералнята.
Хляба го уважава и самостотялно, но понякога също го топи или избира това дето е върху него.
Завихрили сте финансова тема в Фб, може да пуснете анкетата дето Луси предложи, мисля, че беше за месечния доход. Пък не е нужно да се коментира. На мен също ми е любопитно.
Ели да се оправя бързо, дано днес да не вдига. Ние когато я хванем на 39 градуса /защото  се е случвало/ даваме хексалгин. Чувам различни неща, но това я сваля при нас. Все пак питай и педи.

# 454
И аз съм давала Хексалгин, но нямах вкъщи. След лятото го хвърлих, че не знаех колко е годен.

# 455
  • Стара Загора
Хексалгина има годност 6 месеца от отварянето му. аз си записвам на шишето с фулмастер когато го отворя /и на сиропи и на всичко/ Нели дано се оправите само с Т. От Жени знам, че и сминдух сваля Т....вариш даваш да пие.
Нандиии много хубава торта Hug
АЗ на старини ме погнаха кисилините..нито бременна нито в друг мой момент от живота ми съм имала киселини. Ей снощи ме спукаха...станала съм в 2,30ч...то ако спи Борис...друго ще ме събуди Mr. Green

# 456
Нанди, много ти е хубава калинката - видях я аз в тортената тема. Wink Замислям се и аз за едно Червено кадифе за моят РД, ама ми се струва, че няма да я докарам май. Thinking

Нелка, да се оправя Елито бързо. Hug Нико ефикасно сваля Т докато подейства нурофена с охладена в хладилника кора от лимон. Минавам по гръбначния стълб с нея, но с бялата част - т.е. вътрешната част на кората да е към кожата. Бързо сваля Т, поне при Нико и дава време на нурофена да подейства. Peace

Норе, направо ме уби с Фифо и кученцето. Laughing Рая беше така докато спеше при мен - става след като заспи и ляга наобратно и то върху завивката, та нито аз мога да се завия, нито нея завивах. ooooh! Аз я взема и я обърна до мен, тя пак стане на сън и се нагъзи наобратно. ooooh! Добрата новина е, че след като се отдели да си спи в нейното легло, и понякога в нейната стая, се научи да спи "правилно" без да обикаля леглото. Wink Демек - може и период да е и да отмине...кога - ЕдинГосподЗнае. Mr. Green

# 457
А моето дете целува на сън. Снощи с ММ си лягаме към 12, малката както си спи,примлясна няколко пъти за целувка, обърна се и продължи да спи Crazy

# 458
Завихрили сте финансова тема в Фб, може да пуснете анкетата дето Луси предложи, мисля, че беше за месечния доход. Пък не е нужно да се коментира. На мен също ми е любопитно.

тЪй,тЪй ама тогава всички се направиха на ощипани булки,хън-мън,все едно ще им иззема авоарите по някакви неведоми пътища божии Mr. Green никой не искаше подробни обяснения след отговорът,всичко щеше да е анонимно Naughty
за последен път давам предложение за подобен род анкета и ако решите да я сложите - ок,ако не - здраве да е Mr. Green

какъв размер е средния месечен доход на семейството ви:
под 1000
1000-1500
1500-2000
2000-2500
над 3000
примерно нещо такова Peace никой не иска с точност до стотинката,а и говорим за среден месечен доход  Peace

Нелке,дано вече сте преборили Т Hug Тони,това за лимона за първи път го чувам,дано не ми се налага скоро да го пробвам,но определено ще бъде изпробвано Peace

Нандисимо,много култово тортЕ Sunglasses

А моето дете целува на сън. Снощи с ММ си лягаме към 12, малката както си спи,примлясна няколко пъти за целувка, обърна се и продължи да спи Crazy

ооо,на мен кво ми се случи наскоро.лягаме с В. да се приспиваме и той уж се кротна такъв,обаче  по едно време става,хваща ми лицето с двете си ръчички,удря ми 3 бързи целувки по устата,ляга и заспива Crazy Heart Eyes

хммм,значи все още има деца,които спят без възглавници,от друга страна пък има и такива като нас,които са се настанили на такива за големи Thinking абе едва ли е супер полезно тва,но то кво ли полезно вече правим  Mr. Green

душе,давай Талцид ако стане много напечено положението,или Ранитидин в краен случай Peace

уффф,голям мрънкалник е малкия тия дни и нещо ме стегна шапката Twisted Evil освен това започна да кашля за кой ли път,след поредното спиране и вече ми идва да се  #2gunfire ще трябва да викам батко по спешност пак  Whistling

п.п.много постно У темата,що ли  Thinking  Mr. Green

# 459
Добро утро Simple Smile
Аз пак да помрънкам....Значи снощи сядаме да вечеряме - имаше супа и за Алейна хляб със семена...Така. Слагам ѝ супата, категорично отказва да яде, блъска ми ръката, пищи и т.н. целия репертоар. Започва да гризе хляба. Само него. По - едно време се сетих колко е жадна за аплодисменти и се обръщам на висок глас към ММ"Ако Али яде ще ѝ пляскаш ли,ще кажеш и браво" И с викове "Бравоооо" на първите 5-8 лъжички си изяде цялата супа, накрая вече нямаше нужда от окуражаване  Tired значи дойде ли време за манджа ми иде да се гръмна.
И от няколко дни има нов израз "Ийааааа" ...Което значело "Йей" (аз го употребявам понякога).
Луси, да се оправяте бързо.
Хайде хубав ден Wink

# 460
Луси, да се оправяте бързо!

А за анкетата - нали разбираш, че ние дето сме по чужбините ще имаме по-висок доход от тези в България...и пак няма да са реални резултатите? А пък и сложи и графа - без доходи, щото ние ще сме в нея след 15 януари, че на мъж ми му свършва договора и доходи - йок. Mr. Green

Шени, дали ако оставиш Али да опита да се храни сама, колкото и да е зле положението с омазването, няма ли да реши да хапва по-добре? Или да ѝ предложиш да си избере от 2 различни храни...например банан и ябълка, или супа и филийка със сирене....и разни такива?

Нико и той проявява понякога каприз за храната, но е и много изобретателен - ако не му се яде супа си взима стола и го прибутва до шкафа дето стоят забранените бисквити и солети и си взима от тях. Mr. Green Вода си взима сам - оставям чашката полупълна на плота в кухнята - катери се като маймуна. От седмица се катери по дивана и стига да плота сяда отгоре и си взима сам банан, или портокал, или ябълка и ми носи да му обеля - тогава яде с охота. А онази вечер опука освен неговата си храна и моята и половината салата и накрая яде и бисквита - къде го побра не знам. На следващия ден не яде нищо до 2 часа след обяд - ама то е разбираемо. Mr. Green

# 461
[

Шени, дали ако оставиш Али да опита да се храни сама, колкото и да е зле положението с омазването, няма ли да реши да хапва по-добре? Или да ѝ предложиш да си избере от 2 различни храни...например банан и ябълка, или супа и филийка със сирене....и разни такива?

Сама се храни, Тони...Аз не мога нищо да и дам

# 462
Шени, а Ели преди да яде с 300 зора ѝ вкарвам храна в устата, за да усети, че не е отрова. Пищи, вика, дърпа се, блъска... Като вкуса 1 капка и усети, че е вкусно - яде.  ooooh! Ако е на кеф де

Луси, не се шашкай с тази кашлица, ще му мине на В.
А това с целувките - много сладко.  Heart Eyes Моето иска аз да го гушкам и целувам. Тя да е мачканата и глезената. Мен само ме милва по косата когато си поиска и ми дава целувка с подканяне и молби.  Crazy

Тони, снощи сложих кора от лимон в хладилника, но за щастие не ни потрябва.

Хера, да няма някоя скрито девойка. Да е донесъл Дядо Коледа. А? М?

За анкетата - нямам конкретен отговор. Нашите доходи са лятото. Зимата караме на моето майчинство и... това което остава от заплатата на ММ (която скоро няма да я има) Трябва да сумирам, да деля, сложна работа.  hahaha

За нас - Ели се оказа с леко зачервено гърло. От там и Т. Изписаха ни Тонзелотрен, Инфлуцид, вит. С и Нурофен при нужда. ОТ вчера на обяд не е имала Т.  Чувства се по-добре, май върви към оздравяване.  Whistling

# 463
Уууу, Лусиндааа, завид-завид за тия целуФфки на Венцулинчето!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Мойто ме захапва за бузата, вместо да ме целува  Crossing Arms

# 464

Аз наминавам да се обадя, да не помислите, че сме се затрили  Naughty

Немам с кво да се пофаля или да коментирам сякаш  Thinking

Последни новини около гърнето- понеже още не му е съвсем изграден навик, има моменти, не мога да разбера кога и от какво зависи, по-скоро липса на внимание, когато решава както седи, да почне да пикае или да ака. Обаче има и други моменти, когато си казва (това е ново)  пи-пи за пиш и ата за ако. И дори на обяд като съм му сложила памперса за сън, ако има пиш/ако става, сочи гърнето и казва какво има, събувам го и го слагам и си върши каквото е казал.

Искам да ви кажа, че макар малко досаден този процес, все пак като виждаш напредъка ти става хубаво, че усилията имат реаултат и се надявам съвсем скоро да се похвалим с изцяло махнат памперс (без нощния)  Wink
Последно ще ви кажа кое ме подмами да започнем сега, а не лятото. Когато приучаваш на гърне трябва да стоиш повече в къщи, иначе е кауза пердута-ще стане по-трудно и бавно с постоянните излизания. Сега е този момент при нас- зимата! Лятото планирам да излизаме доста, особено ако се приберем и тогава просто не виждам как ще заседна в къщи, защото трябва да уча Рафаел на гърне  Naughty  Stop

Честито на празнуващите- именици и рожденици ако съм изпуснала такива.
П.С. За дохода за съжаление няма как да се включим в анкетата, защото както казва Тони сме извън БГ и няма да бъде представителна извадка. Тук заплатите и стандарта са други.
Но ще ми бъде интересно ако се направи такава анкета за живота в България  Hug

Общи условия

Активация на акаунт