Бяла зима е дошла, със снежец играят МАЙските деца! - Тема 21

• 38 241
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
Отпуснах го, Хер...Три часа, ама кой ти ги дава. На мен Хобит ми хареса, но аз обожавам Толкин  Hug
Галенце, баклава НЕ правя, защото баклава от готови кори не е баклава, а сиропиран сладкиш. Истинската баклава я прави баба ми, дето точи 30 кори на ръка и всички са по-тънки от хартия  Peace Аз освен нейната друга не ям и не признавам, но не знам как се прави, а е крайно ареме да си предаде занаята на мен  Mr. Green
Остави бибата, какво ти пречи, нали само си спи с нея?

Ех,Шени,потекоха ми лигите,макар никога да не съм яла баклава от точени кори....ама сигурно наистина е много вкусна...представих си я една сочна,сочна....

Бибата-ами да само спи с нея,дори през деня в яслата заспива без нея,само вкъщи я давам....но и тя си я търси като наследство,знае къде я крия и понякога ме води там,сочи и мрънка.А когато си я види...все едно майка си е видяла.
Може да се пробвам пак...и ако нестане,ще чакам

# 541
  • при палмите и алигаторите,FL
Даная, Моника така и не пожела биба, но на Сончи я махнахме на 2 и половина, без проблем, пак само за заспиване я търсеше, изчакай що да си натрисаш проблеми сама  Peace. За шишетата, и при нас беше така в началото, надигаше всички шишета , а тея със сламката не пускат така, та затова им махнах сламката и си реших проблема Whistling

Деси, много ви се е струпало и на вас на главата, дано ТМ се оправи бързо, от какво таз висока температура? Да опазите Ина Hug, a на Ева бързо възстановяване Hug, за теб остана голяяяяямо гушшшшшшш Hug Hug Hug

Бисквитке, аз за филмовата вечер не завиждам, но за свободата-ДА, три часа без дете си е голям кеф, моята почивка е когато ММ ги изведе  в парка за час, два, та да изчистя на спокойствие.Аз баклава не обичам, много ми е сладка, но така както го описваш проточих лиги Blush

Хоупи, права си, че тук е много важно къде точно живееш, е затова ме е яд, е че сега сме на лошо място, даже има плюсове, дето там липсваха, но пак си ме е яд Confused

Ние вчера ходихме в един увеселителен парк. Моник голям страх от всички въртележки, реееев, мъка, дори и със сестра си пак рИва. Радваше се на животните, гонихме пилета и пауните, само да не я качваш на въртележки. Още е малко хладно, та не можахме да се плицикаме на водните зони, но подозирам че и там ще е голяма забава. Вчера мъкнах с нас едно малко гърненце, та там се скрихме в един ъгъл и си пишка на него, което си с е събитие, защото не иска никъде другаде само у дома на нейното си.

# 542
  • До морето :)
ДУ  Mr. Green

Нанди, всяко зло за добро! Сигурно ще изскочи по-добра и по-добра оферта.  Hug
Вдъхновена от теб и аз започнах всеки ден да правя прически на Ели.  Grinning

Деси, кураж! Всичко ще мине! Гуш! После мъжете били силния пол. Да, да!

Гале, Елена сама си махна бибероната. Беше със много запушен нос и сама не искаше бибата.

Шени, радвам се за разпускането и филма. На мен ми се ходи на театър, тази седмица или другата мисля да посетя някоя комедийка.

За нас - Добре сме. Вчера заведох Ели в парка, заради варицелата, която върлува нали не излизаме. Беше забравила милата. Като я качих на пързалката първо я беше страх, искаше да слиза. Накрая малко се поотпусна, ама малко.
А онази вечер ще влиза ММ да я къпе. Седи Ели в банята и чака търпеливо. По едно време внимавам и гледам: Ели извадила дрехите от легена в който я къпем, вдигнала го и ще го слага във ваната. Така де, ние като се мотаме, тя да подготви всичко.  hahaha

# 543
Отпуснах го, Хер...Три часа, ама кой ти ги дава. На мен Хобит ми хареса, но аз обожавам Толкин  Hug
Галенце, баклава НЕ правя, защото баклава от готови кори не е баклава, а сиропиран сладкиш. Истинската баклава я прави баба ми, дето точи 30 кори на ръка и всички са по-тънки от хартия  Peace Аз освен нейната друга не ям и не признавам, но не знам как се прави, а е крайно ареме да си предаде занаята на мен  Mr. Green
Остави бибата, какво ти пречи, нали само си спи с нея?

И аз харесвам Толкин, но филмите по него нещо не ме грабват - в това число и Хобит не ми хареса особено.

Шени, и аз харесвам точена баклава...ама аз да си я направя с много орехи и канела...ммм... ей, как ми се дояде, точно когато съм на диета...уж... Simple Smile Снощи Рая ме изнуди да им направя меденки и сега цялата къща още мирише на Коледа и сладки и канеле...и....изядох 2 бр.

Деси, чак сега видях какво ви е минало през главата и на вас. Дано скоро се похвалиш, че вече сте добре всички. Hug

Биберони не искаха нито Рая, нито Нико, та идея нямам...

Браво на Монката за гърнето! Ние сме доста далеч от такива постижения.

# 544
Деси, дано се нормализират скоро нещата при вас. Hug
И аз съм в подобен филм, бабчето ми е зле, отказва да се храни напоследък, много е отслабнала и само препускам от единия край на София до другия. В обедните почивки й нося нещо сготвено и я карам да яде...
А за бибата и аз се притеснявам, Гого пък си плаче на моменти и повтаря само "Биба, биби" и не се успокоява докато не я получи, а за заспиване без нея не мога и да си помисля. Опитваме сега да нормализираме режима на спане, но много е трудно. Стискайте ни палци.
Нанди, дано да успеете да постигнете желаната цел. Hug

# 545
Защо е толкова тихо тук?

# 546
Не знам, но не ми харесва така  Naughty

# 547
  • при палмите и алигаторите,FL
Защо е толкова тихо тук?
защото всичко се обсъжда у фейса  Close  ....... , аз понякога шпионирам там Blush

Тони, забравих преди да отразя тортата ти, много ми хареса, ама наистина, още повече че си покрила със шоколадово тесто Hug

# 548

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЪЛКОВА! ЧАКАМЕ ПОЧЕРПКАТА!!!

# 549
  • Стара Загора

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЪЛКОВА! ЧАКАМЕ ПОЧЕРПКАТА!!!
Във фейса е  Mr. Green

# 550
И тука искаме, да не ѝ се свиди!  hahaha

# 551
  • Стара Загора
И тука искаме, да не ѝ се свиди!  hahaha
Разхищения разни искаш ти от нея Mr. Green да се надяваме, че ще намине и тук...че да намажа и от двете  Joy

# 552
Ако не иска подаръка и букета, ще си ги взема аз.  Joy

# 553
  • Стара Загора
Ако не иска подаръка и букета, ще си ги взема аз.  Joy
Ииии нахална си...прати ги на мен...и без това ми знаеш адреса Joy Joy Joy Joy

# 554
nandi, благодаря! Не ми се получи добре кафявото школадово тесто, но ще пробвам по друга рецепта да напарвя пак за фигурките за на Рая тортата, пък дано ми се получи. Thinking

Честит празник на Диана! Много хубави моменти днес да изживее. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт