Коледата чука на вратата, чакам две чертички под елхата – Бъдещи мами над 35

• 29 404
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • Сф
хехе тия ми приличат на извадени от гей- списание Laughing, хич няма и да си избирам  bouquet

# 226
их, че си тороманова ... прояви малко въображение Simple Smile ние, тук присъстващите, явно сме си избрали вече мъжове, тия са само така ... като семки пред ТВ  Joy

# 227
  • В градината...
Абе Дари, много яки семки - почвам да чопля  ooooh!

# 228
тия са само така ... като семки пред ТВ  Joy
Дари, много добре го каза! Ама семките си ги бива де. Joy Joy Joy

# 229
Здравейте, мацки, как сте в тея зимни дни:)? Днес поне слънчице има,ама си е студ:) ПОжелавам ви хубав ден и усмивки:) Hug

# 230
  • София
Ние си седим в къщи,оня ден му биха последната задължителна ваксина и крепиме домА,че нещо му захърка нослето, а крачето му е много червено от убождането....и мъдря какво да сготвя за Коледа, ще се радвам на идеи Hug кръстницата му /сестра ми/ и зет ми ще са на гости....и не мога да измисля какво...досега на коледа съм ги гощавала с: Капама, руло стефани, пиле със сметана и др.работи-мн вкусна рецепта, пържоли. Tired

# 231
  • В градината...
Магнитче, тъкмо гледах, че пак са писали в миналогодишната тема за новогодишната вечеря. Поглени рецептата за рулото с бекона. Аз се колебая между него, капама и телешки руладини /телешки начукани пържоли, вътре гъби и др., завити на руло, увити с бекон - леко запържени и после - във фурната.

# 232
  • Сф
Аз правя капама на Коледа. Става лесно, вкусно и всички са доволни. Тази година си взех кокошка- много ми се е прияла такава супа; имам си и кисело зеле;  та да видим, може би няма да е точно класическата капама. Така или иначе съда е ясен- ГОЛЕМИЯ ГЮВЕЧ ОТ СВЕКЪРВАТА!- та каквото и да сложа вътре , все ще се хареса......... Simple Smile

# 233
  • В градината...
А за капмата - как става месото, не стои ли като сварено  newsm78

# 234
  • София
Перу ако не те затруднявам- ще пуснеш ли линк към темата,че нещо не я намирам newsm78
..когато ти е възможно това, не е зор..Simple Smile

# 235
  • В градината...
Голям съм заплес - мислих, че съм го постнала http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=630994.225

# 236
Тороманова Wink тия как са ти?

# 237
Как сте, момичета  Hug Коледно гледам  Laughing

Прегръдки на всички и по Коледа и НГ да има хубави изненади  Hug

# 238
  • София
Перу тва ще е манджата  chef мерси bowuu

# 239
Перу, много хубава тема си постнала. Ще чета и аз с интерес Коледните манджи Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт