Пазаруване от miniprix.bg - 10

• 47 507
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
И моята върната пратка са я взели днес,но ми костваше много разправии и писания,изкараха ми нервите с лъжите и увъртанията си #Cussing outДа ми превеждат парите по сметката и окончателно приключвам с този сайт.Като гледам няма и нещо дето кой знае колко да си струва нервите.Сега обаче сигурно ще чакам две седмици и парите да ми върнат,нещо хич не е в ред ми се струва,ама то скоро ще си покаже...

# 601
  • Варна
Здравейте, виждам че пазарувате от miniprix, аз не съм пазарувала от този сайт и искам да ви попитам купували ли сте този продукт http://-ne-taka-/TUpZE2 и добро ли е качеството му? Много благодаря предварително Simple Smile

Ако може си смени линка, този е като спам Tired

Фактурираната ми в събота поръчка от 01.12 от днес е "ин деливъри". Силно се надявам всичко да е ОК и да не се налага връщане, че все още ми виси един ваучер ooooh!
Тези са намалени много и ми изглеждат симпатични, а подметката напомня за щъркели.

# 602
поредните без цип  Whistling

# 603
  • София
Фарф, напомнят на щъркели ама не мисля да са. При зумване, не ми изглежда добре залепено на няколко места, шевовете на самия ботуш също не блестят с качество, и ... прогнозирам главоболия, но пък не са скъпи /да кажа един плюс все пак/  Peace

# 604
Проверих в Спиди поръчката ми от 23.11 ще пристигне утре.Дано няма дефекти по ски екипчетата че нямам нерви и време да се разправям..

# 605
  • Бургас
farf не са лоши,а и за толкова пари са супер даже

# 606
Здравейте момичета имам писмо с  20 % намаление но в профила нямам ваучер нормално ли е или се активира при поръчка

# 607
И моята пратка от миналия месец, днес е взета от Барбу. А парите, сигурно ще си ги получа след нова година.  ooooh!

Аз имам в профила си ваучер за 20%, но надали ще го ползвам. Писна ми от тях!

# 608
Здравейте момичета!  Simple Smile Първо поръчах, и после реших да прочета дали случайно има някакви коментари за този сайт в bg-mammа. E направо се отчаях много  а доста още неща си харесах от тях!!!  http://www.miniprix.bg/product/detail/index/1019022  http://www.miniprix.bg/product/detail/index/1005580   http://www.miniprix.bg/product/detail/index/1009887 Това са нещата, които поръчах и вече се замислям дали да я откажа!?

# 609
  • Sofia
farf, на мен ми харесват, аз ги гледах още на високата цена. Струва си да се пробва човек  Peace

# 610
Аз също върнах пратка на 29,11.2012. След като им писах няколко пъти през контактната форма и никой не отговори, писах във фейсбук е казаха че ще я вземат в петък, после пък че били ангажирани след 10 дни успяха да я вземат. Май наистина ще си чакаме парите след Нова година. Много несериозно отношение.

# 611
  • Козлодуй
След като изчаках да видя,че върнатата пратка е приета(беше според правилата на сайта,в рамките на 10 дни),почаках ги още ден-два и им писах съобщение във фейса.Очаквах да ме мотаят,но ме изненадаха приятно-реагираха веднага и парите ми бяха още същия ден по сметката Peace

# 612
  • софия
Кво стана с този сайт? Просто не мога да повярвам Tired Не им разбирам стратегията - първо бяха супер точни, без да плащаме доставка, а сега - хем се плаща, хем се бавят. Ще се закриват ли? Ама, и това не ми се вярва - румънският сайт си върви Thinking

# 613
  • Гражданин на света
Добро утро момичета, има ли и някой друг с моя проблем? На 04.12 направих поръчка и все още никакво развитие по нея. Седи си приета и толкова. С върнатите пратки виждам, че всички сме на едно положение - взети от Барбу а паричките кога ли?

# 614
Добро утро момичета, има ли и някой друг с моя проблем? На 04.12 направих поръчка и все още никакво развитие по нея. Седи си приета и толкова. С върнатите пратки виждам, че всички сме на едно положение - взети от Барбу а паричките кога ли?

Получаваме поръчките си от 23 и 24.11,така че смятай колко ще почакаш,особено ако имаш партньорски продукт в поръчката си.

Общи условия

Активация на акаунт