Пазаруване от miniprix.bg - 10

• 46 584
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Може ли да помоля АниК или Ms.Gorgeous за една реална снимка на ботушките Simple Smile Много са хубави, ама не можах да се вредя за моя номер Sad Поне да повъздишаме тука дружно....

И от мен честито на *лаленце* за малката бонбона  Heart Eyes Да й е жива и здрава!

Иначе не съм поръчвала от сайта от 19.11, а имам един ваучер, но няма за какво да го оползотворя  Tired

# 646
  • на земята
Ей хубавици,мерси много за поздравленията  Hug,родих навреме, почти в 39 г.с. живи издрави сме,благодаря ви момичета,голямо щастие е Hug Hug Точно гледам какво ново в сайта ,не съм купувала доста време  Joy....))))Ще дебна нещо интересно  Peace

# 647
*лаленце* , честито детенце и от мен, да ви е живо и здраво!

Чудя се от тази рокля кой номер да поръчам 34 или 36. Гръдна обиколка 68 на размер 34 не е ли малко? Rolling Eyes

# 648
  • София
Извинявам се за лошото качество!

Получих и страхотни дънки на Bon`a parte, но май ще са големи на племенницата Confused

Лаленце, честита радост! Да ви е здравичка, да папка, спинка и слушка Hug На теб бързо възстановяване!

# 649
  • София
Момичета ботушите са супер...чак ви завиждам Simple Smile

# 650
Изглежда да са хубавите ботушките...мдааа! Да си ги носиш с кеф! Мерси, че качи снимки Hug

# 651
Каква марка са тези ботуши?
И аз си получих днес поръчката от 20-ти.Тези обувки са уголемени и ще ги връщам.

# 652
страхотни са! с кеф да си ги носите!  Wink
не трябваше да ги отказвам  Mr. Green

ЛаленцеHug

това обувки ли са или дивани?  newsm78
http://www.miniprix.bg/produkt/1019552/
http://www.miniprix.bg/produkt/1019546/

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 17:27 от bubanka

# 653
Аууу ,Бубанка, Heart Eyes Харесвам такива обувки,с цветя,стига да не бяха толкова безумно високи Crazy Flutter

# 654
*лаленце*, честито!
здраве, щастие и много късмет на малкото съкровище!
А за теб...спокойствие, радост и гордост на щастлива майка!

# 655
  • Гражданин на света
http://www.miniprix.bg/product/detail/index/1006861 - някакво мнение за тези, има ли някакъв шанс да са уголемени и да станат на 37   bouquet

П.С. Лаленце благородно ти завиждам и най-искренно те поздравявам това е нещо велико. Здраве и късмет на малката принцеса, за теб освен здраве и търпение. Определено ни е нужно, когато сме с деца   bouquet  bouquet  bouquet

# 656
Да е живо и здраво детенце на *Лаленце*. Много радост да ти носи и много късмет да има!

# 657
Unique-alna,
дължина- 76 см,
Ширина- 66-67 см,
Ръкав- 71 см,
Това е за ХЛ. Ако още нещо те интересува- питай  Peace

# 658
Здравейте само да вметна,че тези екипчета миналата година ги заглеждах в продавалника и бяха около 35 може и повече лв.За тези пари са си прекрасни

# 659
  • софия
12% намаление,12.12.2012, начало в 12:00
 Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт