Пазаруване от miniprix.bg - 10

• 46 925
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз днес получих 3 поръчки и прословутите ски екипи са вътре,ще има доста неща за връщане!

Как са ски екипите? Отговарят ли си , качество?

Благодаря предварително!

# 631
  • София
днес дойде на зълва ми поръчката от розовоя петък с някакви динозавърчета за 0,40 ст. с няколко домашни пантофи, от които поръчва за 2 ри път че били много удобни  и едни ботуши на Примадона, които не са налични в сайта и няма как да покажа. Според нея ботушите са уникални и са дошли в оригиналната кутия.
и аз от 01,12 имам фактура вече Simple Smile имам си фактурирани ботуши и ски екипчета за децата Simple Smile

и цял ден си разменяме мейли за ваучера с 20% отстъпка....имало било...ама НЯМА.....

лаленце- да и е живо и здраво бебнцето , а на нея бързо възстановяване Simple Smile / аз родих в 1 ден на 34 седмица ...и са 2 броя диваци... всичко си е късмет /

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 14:59 от Таня Гошова

# 632
  • Sofia
Някой да е купувал топли меки детски пантофи?

# 633
Не мога да им разбера политиката... Имам ваучер за върната поръчка от 24.11, а за предишните две, съответно от 23 и 13.11 - върнати по-рано - нищо!!! Стоят си със статус "изпрати". Rolling Eyes

# 634
Заявката за връщане има PDF, означава ли това, че парите са преведени по сметката?

# 635
  • София
Милена по-скоро утре ще имаш пари, поне при мен беше така.

# 636
Лаленце,жива и здрава да ти е малката принцеска. Hug

Аник, мога да ти препоръчам в Пловдив добър обущар Peace Аз съм си стеснявала едни Хъш пъпес при него суууупер станаха Peace

# 637
  • София
и аз имам на върнатите и взети вчера неща ПДФ фактура, а до преди няколко мин бяха прриети за проверка / мисля /

# 638
От това яке някой вземал ли е XXL да ми каже отговаря ли си  bouquet.

Искам да го взема за подарък  на жена newsm78 Якенцето е от върнатите,че не се е появявало доста време.

# 639
  • Стара Загора
Заваля сняг и ми пристигнаха ски екипите  Mr. Green Аз съм доволна, за тези пари са си екстра! Мисля, че и на размер съм ги нацелила.

# 640
Аз днес получих 3 поръчки и прословутите ски екипи са вътре,ще има доста неща за връщане!

Как са ски екипите? Отговарят ли си , качество?

Благодаря предварително!
Aми вече се писа ,че за тези пари са супер! Не са много дебели,но ски екипите са така!
Имам 1 излишен син за ръст 116 / 6 г. пише на него ако някой го иска да пише!

# 641
Отдавна не съм се разписвала, само надничам от време на време, но днес няма как просто да подмина новината Heart Eyes. *лаленце*, да ти е честита малката принцеса Алия, да ти е жива и здрава и да има много късмет в живота Hug! (извинявам се много за спама)

# 642

Искам да го взема за подарък  на жена newsm78 Якенцето е от върнатите,че не се е появявало доста време.
Аз взех на моя мъж (друг цвят е) , ХЛ , мисля, че си отговаря. Колебаех се между ХЛ и ХХЛ , взех по-малкото и му е добре. Ако искаш да меря тази вечер ?

Честита дъщеричка на Лаленце , да ти е жива и здрава   bouquet

# 643
  • София
И аз с
Цвета ми е леко тъмен, но това и очаквах.Отговарят си, на първо четене са удобни въпреки тока. На мен ми стават на прасците, като идеята е да тъпча дънки Party Леко широки са ми при ходилата, но моя крак е мноооого слаб, пък 40 номер Peace

# 644

Аз взех на моя мъж (друг цвят е) , ХЛ , мисля, че си отговаря. Колебаех се между ХЛ и ХХЛ , взех по-малкото и му е добре. Ако искаш да меря тази вечер ?

Честита дъщеричка на Лаленце , да ти е жива и здрава   bouquet

Ще съм многоо благодарна  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт