Коледа 2012- 3 част

• 60 005
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна - Черна гора
Шприца можете да върнете в срок от един месец от датата на закупуване при представяне на касов бон. Уредът нямал гаранция, така ми отговори оператор от горещия телефон на Лидл.

# 391
Ала-Бала може ли линк към рецептата за меденките.

Ако  направя меденки в началото на декември кога трябва да ги украся?

# 392
Джемма,грандиозна работа си свършила със систематизирането на рецептите на първа страница,възхитена съм! Hug
Има такова богатство от рецепти в темичката ви, момичета,моите адмирации към всички за майсторството и ентусиазма!Пожелавам на всички неспирно коледно настроение и весели празници!  bouquet

Ако позволите ще се включа с две предложения за :

бисквитки с шоколад и кокос :

и Cranberry Scones оформени в два варианта

# 393
  • София-Младост
Ала-Бала може ли линк към рецептата за меденките.

Ако  направя меденки в началото на декември кога трябва да ги украся?
Заповядай:
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=1715.0

# 394
mini благодаря, ще пробвам с кекс ако моя мъж каже, че ще яде, аз и на детето не мога да дам с такова количество.

# 395
  • Бургас/Пз
Вече трета доза меденки правя, защото първите две не оцеляха , подозирам, че и тази обаче няма да оцелее до Коледа, направо не знам къде да ги крия.
Рецептата е почти като на Джема, но този път от тефтера на мама Simple Smile Вече съм сигурна, че това е моето тесто. Много леко и приятно се работи с него. Стават и за много тънички и хрупкави бисквитки, а също и за по-дебелички като типичните меденки Simple Smile

# 396
м-и
по-добре ги хвърли да не хабиш и други продукти
аз,с майка пишман сладкарка имам наблюдения Joy
сладки с две льжици сол и прасето отказа да ги яде

# 397
  • Балчик
еликсир, не искам да събирам незаслужени овации, заслугата не е моя. Аз просто копирах от старата тема и допълних 1-2 рецепти. Hug

Моят щолен е на последно втасване и вече загрявам фурната. Понеже увеличих малко маята, втасва неимоверно бързо,а и тук е топло. Направих 2 мини щоленчета за дегустация да видя как е вкуса, заради увеличената мая.

# 398
еликсир, със сигурност ще включа в списъка и бисквитките с кокос и шоклад! Hug

Ала-Бала, тези кутии със снежните човеци само единични големи ли са? Аз всъщност предпочитам само големи, но повечето са в тройка комплект..

# 399
  • под тепетата
Меичка, аз лично не харесах готовата подправка за меденки от Кауфланд. Слаба ми идва като аромат, а и този набухвател вътре съвсем ме ядоса  #Cussing out Минавам си на стария вариант - сама си правя . Лидълският шприц и на мен ми се разпадна, но е купен миналата година и... ooooh!
 Подариха ми червените кутии от Лидъл, дано те поне са читави!
 М-i, раздели ги на две части яйцата. Към едната половина добави още две яйца и си направи солен кекс, така малко ще намалиш солта. Останалите за баница с извара вместо сирене.
ani_d, много сладка украса за меденките  Laughing

# 400
panetonito na nas izglegda super

# 401
  • Австрия
Бързам да покажа и аз моите сладки, подобни на тези на еликсир. Рецептата обаче е на едно момиче тук от форума. За съжаление не съм си отбелязала името. Ако си познае рецептата да вика.  Wink

Коледни сладки с кокос и шоколад

•  200 г брашно
•  125 г масло
•  125 г захар
•  1 ч.л.ванилия
•  100 г шоколад
•  1 яйце
•  50 г кокосови стърготини

# 402
  • гр.Русе
 Вчера си купих от готовата смес за меденки от Кауфланд, но хич не погледанх какво съдържа.Означава ли, че имат набухвател и не трябва да се слага сода или бакпулвер допълнително според рецептата.До сега не съм ползвала готова.
 Относно боите на прах на Долче.....такива няма в СБА в Русе или поне в бившите Хали.Моля който беше написал да уточни в кой точно магазин ги има.

# 403
nudel33 аз ги побликувах преди няколко дни, но не са точно мои а от сайта на 1001 рецепти.  Wink Даже вчера доядох последните две, забравени в кутията и ми харесаха повече престояли, от колкото пресни.

И моите щоленчета втасват и след малко във фурната. Направи 6 мини за раздаване и 2 големи уж за вкъщи. Този път ги правих по рецепта от една книга, която имам от няколко години.Чак сега открих, че в нея имало рецепта за щолен и различни коледни сладки.  Joy

# 404

nudel33, пробвала ли си да правиш твоите линцерови сладки с бадеми вместо с лешници? Чудя се дали ще се получи добре, ако ги заменя, защото вкъщи повече обичаме бадеми.
Wink

Общи условия

Активация на акаунт