Коледа 2012- 3 част

• 60 038
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
  • Benelux / Varna
На колко градуса печете ванилените кравайчета и колко жълтъци слагате, моите яйца са р-р М и се чудя един или два? За колко време да ги пека?

# 406
не съм ги пробвала тези ванилови краваи ,аз правя от арменските сладки,моя мъж ги обожава и децата също Simple Smile

# 407
  • Австрия
nudel33 аз ги побликувах преди няколко дни, но не са точно мои а от сайта на 1001 рецепти.  Wink Даже вчера доядох последните две, забравени в кутията и ми харесаха повече престояли, от колкото пресни.

wafi , благодаря ти!  bouquet
Веднага допълних в рецептата от кой и от къде са. Аз не знаех колко да ги пека и първата тава пекох маааалко по-дълго от другите две тави за проба. Мисля, че като започнат да порозовяват и трябва да се вадят, за да не станат много твърди. Надявам се като престоят по-дълго да не станат по-твърди, защото исках още от сега да направя тройна доза за Коледа.

nudel33, пробвала ли си да правиш твоите линцерови сладки с бадеми вместо с лешници? Чудя се дали ще се получи добре, ако ги заменя, защото вкъщи повече обичаме бадеми.
Wink

scaramouche , не съм пробвала с бадеми, защото при нас повече се ядат лешниците.  Wink
Но съм заменяла бадемите с лешници в други рецепти с маслено тесто и промяна не съм забелязала. Значи от мен сменяй смело ядките!  Simple Smile

# 408
  • Benelux / Varna
Скоро правих арменските сладки и в нас не се харесаха, прекалено мазни ни бяха.

# 409
Добър вечер, включвам се в темата с нашите Канелени човеци.

Когато ги правихме бяха 35 дена, вече са доста по - малко. Simple Smile Весела предколедна подготовка на всички!

# 410
# 411
  • Балчик
Ето, на когото му е интересно приготовлението на щолена в хронологичен ред, от тази снимка нататък (под снимките съм писала часовете):
http://djemma.snimka.bg/family/koleda-2012.712646.29125395

Този път ги пекох във формите за кекс.

# 412
Момичета, линцеровите сладки на Наталина, могат ли да се слепят след изстиване веднага и колко време след слепването стават за консумация? Имаме благотворителна акция и ми трябва рецепта за нещо сравнително просто, но вкусно и красиво, което да мога да направя в събота/неделя и да е готово за понеделник. Предложения приемам всякакви Simple Smile

# 413
Момичета, линцеровите сладки на Наталина, могат ли да се слепят след изстиване веднага и колко време след слепването стават за консумация? Имаме благотворителна акция и ми трябва рецепта за нещо сравнително просто, но вкусно и красиво, което да мога да направя в събота/неделя и да е готово за понеделник. Предложения приемам всякакви Simple Smile
Можеш да ги слепиш веднага и след 2-3дни са готови.

# 414
  • София

Sпоред мен са подходящи - стават за ядене на другия ден след слепване.

Големи красоти има!

# 415
Много ви благодаря...запретвам ръкави и да видим какво ще се получи Simple Smile

# 416
  • Czech Republic

Могат да се слепят веднага и да се консумират веднага, но след престой от 2-3 дни са още по-вкусни! Peace

Мил@, благодаря за хубавите думи! Hug

# 417
  • В светлината на слънцето

Прекрасни!  Peace
Аз имам едни други фаворити от друго място. Ето тези&

# 418
Sun_Shine , меденките на Ванчето мисля ,че за тази цел са подходящи и много вкусни .

# 419
lulumba, много са красиви къщичките!

Общи условия

Активация на акаунт