Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 50

• 44 100
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
Има ли вече линк

# 211
Доста "мътна " водица тази Фирузето! Дано само разплитането на загадката да си струва, а не да го смърцафльосат като НП! То гледахме пръстени,слушахме гласове, дебнехме физиономии и накрая, нищо! В тази татуировка дано  наистина  да има скрит замисъл, а да не излезе,че докато е "сънувала" някой я е татуирал попогрешка! Laughing
Някой каза,че е асирийка значи не е мюсюлманка! Странно, толкова серии "да не приеме" исляма newsm78 иначе деца напира да ражда!
Joy hahaha Joy hahaha ох много ми е смешно... смърцафлиосат Joy hahaha  Joy hahaha
Мики той и Ибрахим беше соколар....ама стана везир   Simple Smile

# 212
разнищих го момичета.. нали фирузе имаше пак сън когато беше на кораба , че пие отровата е това ще стане но не в 75 защото с нея свършва филма и това ще бъде нейният край обедена съм , че така ще стане или първо ще се опита да убие С и защото няма да успее сама ще сложи край на живота си ... това е според мен

Според мен ще изпие отровата, защото е изгубила любовта на СС нали Хю за това беше на косъм да изпие отровата, защото с Фируузе са се обзаложили която първа изгуби любовта на султана да изпие отровата.
нали това беше  последният и сън  или видение по точно , и вярвам , че слага край на живота си сама с отровата дадена и от ХЮРРЕМ и мисля , че това ще бъде нейният край ако не се лъжа но до сега както си преглеждам и по старите серии , не вярвам С С да и посегне може би ще я оставят уж за изгнание в тъмницата а тя сама ще се самоубие ... има и друго ( всяка една стъпка е водена от видение както и моментът в които попада на кораба и т.н ,,, но малко по късно с мисия или без мисия мисля , че се влюбва в СС и до там да но сега идва едно но я разкриват и това ще бъде нейният край изка дете та тя никога не си направи устата да се смени вярата така ,че товаще е и нейният край само , че ще е в 76 мисля защото 75 свършва с това че хюрем я предава на СС  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 213
Пътувах няколко дни и тотално ви изтървах  Hug
Връщам се да ви чета

# 214
 В тази татуировка дано  наистина  да има скрит замисъл, а да не излезе,че докато е "сънувала" някой я е татуирал попогрешка! Laughing

Ха ха ха ...къде го чукаш, то къде се пука  hahaha

# 215
ИМА ЛИ ЛИНК?

# 216
Пътувах няколко дни и тотално ви изтървах  Hug
Връщам се да ви чета

Аз никъде не пътувах и пак едва им насмогвам  Crazy Както е тръгнало до утре сутрин пак сме с нова тема  Laughing Който разбира руски да отива да гледа серията и после да разказва  Simple Smile

# 217
Ако някой знае къде има серията за онлайн гледане на руски да свири  ruporuu

# 218
Тази татуировка е голяма глупост - нали още в първият халвет дадоха СС и Фируузе на терасата и Фируузе беше по потник а СС я гледаше ... Как не видя нищо, много глупаво.

# 219

Ми то само гостите са 90 парчета-всичко живо стои по балконите  и чака заветния линк с превод.

Някакъв мака и малък нишан за нещата с български буквички ,няма ли кой да даде? Hug

# 220
Когато е готова серията с превод ще бъде ли споменато тук за всички?Simple Smile

# 221
  • Атлантис, Галактика Пегас
.

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 21:47 от Kordelia

# 222
Цитат
Фируузе беше по потник

Казах ви аз,че е измислила модата Фирузето ама вие не ми вярвате  Joy Joy Joy[/b][/color][/b][/color]

# 223
Ако някой знае къде има серията за онлайн гледане на руски да свири  ruporuu
http://vk.com/wall-36182870_131890

Hug Hug Hug Благодаря   bouquet

# 224

Общи условия

Активация на акаунт