Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 50

• 44 123
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
Османците са смятали сефевидите и всички племена  свързани с тях за свои врагове,
затова бащата на Сюлейманq Cелим I ги подлага на преследвания и хиляди са избити.
Фирузе,можеше  на направи опит да избяга с момичето, на което помогна,
но не го направи.Каза,че е асирийка,а татуировката говори друго.
На Хатидже каза,да не се притеснява,защото тя не е жена,която може да се забрави лесно.
Такова самочувствие може да има жена ,която освен на талантите и физическите
качества,които притежава разчита и на нещо друго.Например способност да прави магии.
В 64 еп.в съня си непосредствено след като ръката на Сюлейман гали бузата и, вади кама.
Може би подсказват ,че ръката която я е галила ще и отнеме живота.
Но  толкова време да спи с нея и да не види татуировката,а  и с тези голями и на гърба дикултета е доста наивно.

# 196
Идеалният подарък за събота вечер,ще е преведената серия,която сигурно около 1000 човека чакат Simple Smile и да обявят бойкот на глупостите по телевизията.. Sunglasses

# 197
  • Атлантис, Галактика Пегас
Хю: Аз преживях това Сюлейман.Видях със Собствености се и очи. Когато ти беше на косъм от смъртта, мислиш че Махидевран е тъгувала или е плачела? Тя беше във гняв, и ненавист. Аз видях очите и, в които гореше огън на мъст. Дори Валиде се уплаши от злобата и и скри децата  ми далеч от Двореца. Само аз знам какво ми се наложи да преживея в тези мрачни дни. Нека Всевишният да ме избави от тази болка.Ако няма теб, какво да правя с трона, короната? какво да правя на този Свят?]каквото и съм правила - всичко е заради теб, не е ли е така?
Сюлейман: Всичко което се случи с мен - Всичко е за  теб, Хюррем.  

превод от руски

# 198
  • Burgas
Османците са смятали сефевидите и всички племена  свързани с тях за свои врагове,
затова бащата на Сюлейманq Cелим I ги подлага на преследвания и хиляди са избити.
Фирузе,можеше  на направи опит да избяга с момичето, на което помогна,
но не го направи.Каза,че е асирийка,а татуировката говори друго.
На Хатидже каза,да не се притеснява,защото тя не е жена,която може да се забрави лесно.
Такова самочувствие може да има жена ,която освен на талантите и физическите
качества,които притежава разчита и на нещо друго.Например способност да прави магии.
В 64 еп.в съня си непосредствено след като ръката на Сюлейман гали бузата и, вади кама.
Може би подсказват ,че ръката която я е галила ще и отнеме живота.
Но  толкова време да спи с нея и да не види татуировката,а  и с тези голями и на гърба дикултета е доста наивно.

точно това си мисля и аз , браво на теб, че го написа .
Ами значи Фирузето прави магии на Сюлейман за да бъде с нея .
Кой знае дали и на децата не е направила магии ... обаче тези магии може да действат на Сюлейман  по по- особен начин   newsm78 да си рецитират стихчета и тя,  като му посвири малко той да заспива Grinning  просто   да нямат друг контакт. Тя за това  още  не е бременна .
Иначе щеше да види татуиравката.
А  следователно ,  под въздействието на магиите, Сюлейман не е изневерил на Хюрем  newsm44 newsm68 .

# 199
Доста "мътна " водица тази Фирузето! Дано само разплитането на загадката да си струва, а не да го смърцафльосат като НП! То гледахме пръстени,слушахме гласове, дебнехме физиономии и накрая, нищо! В тази татуировка дано  наистина  да има скрит замисъл, а да не излезе,че докато е "сънувала" някой я е татуирал попогрешка! Laughing
Някой каза,че е асирийка значи не е мюсюлманка! Странно, толкова серии "да не приеме" исляма newsm78 иначе деца напира да ражда!

# 200
Знаете ли направи ми впечатление ,че на първа страница липсва 49 тема .. нали последните теми ги оставяте една след руга..само отбелязвам  Peace .

Вече има линк  Peace Така е като се налага да пускам нова тема от телефона си  Laughing

# 201
разнищих го момичета.. нали фирузе имаше пак сън когато беше на кораба , че пие отровата е това ще стане но не в 75 защото с нея свършва филма и това ще бъде нейният край обедена съм , че така ще стане или първо ще се опита да убие С и защото няма да успее сама ще сложи край на живота си ... това е според мен

# 202
Здравейте! Извинявам се,че питам но,просто от 48ма тема не бях чел, и сега гледам 50 :X и се шашнах да чета...

Та родителите ме варкат за 74 еп. xD.. излезнал ли е някъде с бг.субс или все още го няма? За да знам какво да им кажа понеже ме натискат Grinning! Благодаря ви Simple Smile)

# 203
  • София
Здравейте! Извинявам се,че питам но,просто от 48ма тема не бях чел, и сега гледам 50 :X и се шашнах да чета...

Та родителите ме варкат за 74 еп. xD.. излезнал ли е някъде с бг.субс или все още го няма? За да знам какво да им кажа понеже ме натискат Grinning! Благодаря ви Simple Smile)

Всеки момент ще има резултат.
Да имат търпение.

# 204
..Вече има линк  Peace Така е като се налага да пускам нова тема от телефона си  Laughing
Видях и затова моя пост го сложих току що в спойлер  Laughing щях да го изтрия ,но незнам редно ли..
Нещо тия дни имам чуството ,че все нещо греша.. май съм като гърмян заек..
Затова и след поста на nadejda2639 си изчетох назад две страници мненията ,дали не съм сгрешила неволно пак нещо и не съм подразнила някой.. newsm78 .

# 205
  • Най слънчевото място в БГ, 360 дни в годината
Лелееееееееееееее колко сте напреднали.

Честита Юбилейна 50-та тема на всички.

Относно  Рустем в предишните теми някой беше писал коментар за него , че не бил съвсем достоен за султански зет, тъй като бил свинар, после коня р, но сещате ли се, че същият този коняр разказваше на принцовете за създаването на ОИ, а сега показва и познания за династията на Сафевидите, че даже и конкретна посочва от кой род е Фирузе , да не би в ОИ свинарите да са били високо образовани. Много ми е мъглив този Рустим има какво още да очакваме от него, сигурна съм, че няма да ни разочарова.

За загадката „Фирузе” мисля, че някъде назад в сериите сценаристите сто процента са ни дали някаква информация, но е била спомената мимо ходум или твърде завоалирано. Май че СС я разпитваше от къде е дошла, но не се сещам в коя серия беше. Рустем спомена рода на Химит Халил, сякаш е нещо познато, но нищо не намирам за този род. В 64 серия, когато Рейс я намери в морето един от моряците му каза, че тя говори на фарси/персийски/, но веднага след това започна да говори на турски.
В Уикипедия прочетох, че при една от войните между ОИ и Персия Султан Селим пленява любимата жена на Шах Исмаил I, който е баща на Тахмасп може би тук трябва да търсим разковничето връждата  между двата рода. Както виждаме всичко в сериала уж е подчинено на историята, но е вкарана и художествена измислица, ами ако случката от историята между Исмаил и Селим, във филма е пренесена между Тахмасп и СС, то Фирузе може да е любима жена на Тахмасп.........
Е само се вживявам в ролята на сценарист .......
Хубава вечер на всички и сладък като мед живот на Катеринките!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 206
разнищих го момичета.. нали фирузе имаше пак сън когато беше на кораба , че пие отровата е това ще стане но не в 75 защото с нея свършва филма и това ще бъде нейният край обедена съм , че така ще стане или първо ще се опита да убие С и защото няма да успее сама ще сложи край на живота си ... това е според мен

Според мен ще изпие отровата, защото е изгубила любовта на СС нали Хю за това беше на косъм да изпие отровата, защото с Фируузе са се обзаложили която първа изгуби любовта на султана да изпие отровата.

# 207
Лична молба!

Скрит текст:
Момичета, не успявам да си сложа едно гифче в подписа.. Чудя се къде бъркам!
В пrофила, под подпис има Web страница, там ли се пейства UPL ? Започва се с http.. и завръшва на.gif, нали?
Я виж чудесно се справи!
Скрит текст:
После ще помагаш!

# 208
..Каза,че е асирийка,а татуировката говори друго.
..
Това предполага ,че е излъгала нали това искаш да кажеш ?
В първия момент нали говореше на фарси /доколкото разбрах от темата - персийски/
И преди се чудихме как може толкова време да не я види татуировката ,но.. може да не са спали заедно..  newsm78 .

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 20:16 от katia13

# 209
Скрит текст:
Лична молба!

Скрит текст:
Момичета, не успявам да си сложа едно гифче в подписа.. Чудя се къде бъркам!
В пrофила, под подпис има Web страница, там ли се пейства UPL ? Започва се с http.. и завръшва на.gif, нали?
Я виж чудесно се справи!

Говоря за подписа, аватарът го оправих!

Общи условия

Активация на акаунт