Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 50

• 44 088
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • Burgas
Явно кризата е настигнала и харема  Laughing

или Фирузето копира Хюрем, за да се хареса на Султана  Thinking

# 631
  • Атлантис, Галактика Пегас
Имат един доставчик.

# 632
  • Ruse, Bulgaria
Şehzade Mehmet’in, okla yaralanması yüzünden Hürrem Sultan, Şehzade Mustafa’yı suçluyor. Sultan Süleyman ve Şehzade Mustafa’nın arası açılıyor. Firuze Hatun, Sultan Süleyman’ın dönüşüne kadar sarayda kendini korumaya çalışıyor.Nigar Hatun kızına kavuşuyor, ancak bu durum Hatice Sultan’ın hoşuna gitmiyor.

Şehzade Mehmet’in yaralanması üzerine Hürrem bütün şüpheleri Mustafa’ya yöneltir. Aynı zamanda evladının ölümle burun buruna gelişinden ötürü büyük acı çeker. Süleyman, Hürrem’le bu acıyı paylaşırken, ilk kez oğlu Mustafa’yla karşı karşıya gelir. Manisa sarayında ipler giderek gerilir.

Rüstem ağa, Firuze Hatunun sırrını öğrenmiştir. Bu sırrı paylaşmak için Hürrem’i beklemeye karar verir. Ancak saraya döndüklerinde yaralanan Firuze yüzünden İbrahim Paşa’ya izahat vermek zorunda kalır.
Nigar öldü sandığı kızına kavuşur. Ancak Hatice’nin ani ziyaretiyle kızından ayrılmak zorunda kalır. Hatice, ateşle barutun yan yana durmasını istemez. Bu yüzden İbrahim’e çocuğu sarayına almayı teklif eder. Nigar’ın is kızına almak için yapmayacağı şey yoktur.

Süleyman ve Hürrem yaşadıkları kabus dolu günlerin ardından İstanbul’a dönerler. Firuze’nin hala sarayda olduğunu gören Hürrem, Rüstem Ağa’ya ateş püskürür. Ancak Rüstem, Firuze’nin sırrını açıklayınca neye uğradığını şaşırır. Hürrem, oyununu oynar ve Firuze’ye son darbeyi indirmeye hazırlanır.

Hürrem’in öğrendiği sır ne? Bu sır, Firuze’yi saraydan uzaklaştırabilecek mi? Şehzade Mehmet’in canına kast edenler bulunabilecek mi? Nigar, Hatice Sultana rağmen kızıyla kalabilecek mi? Süleyman ve şehzade Mustafa arasındaki güven bağı yeniden kurulabilecek mi? Hepsi bu akşam Muhteşem Yüzyıl’ın yeni bölümünde ekrana gelecek.  

# 633
Надявам се,че в този епизод ще видим за последно Фирузе ( актрисата е красива,в Езел играеше много добре,но и там не я понасях),но тук вече определено ми лази по нервите.То бива лиготия,ама чак пък толкова.
За Мехмет си мисля,че онзи търговец по погрешка го улучи,нали го даваха в няколко епизода как стои отстрани,гледа все едно дебне.И по-добре да е той,защото ако Махидевран има пръст в това Маниса ще и стане тясна.
А тази Фатма,това ч......,мисля че ще загуби детето от някаква болест и ще бъде забравена от всички и хоп настават добри времена за Елена. Simple Smile
Така си мисля или ми се иска така да е Simple Smile

# 634
Краси благодаря за печените дюли мммммм много вкусни  chef  bouquet
Сега и малко падпъдъци,локма,пастърма... да хванем както казва випчето за гръцмуня Ферузето и 3 дена яли пили и се веселили  Joy Joy Joy
Аз не вярвам Елена да има късмет да е с Мустафа.

# 635
Краси благодаря за печените дюли мммммм много вкусни  chef  bouquet
Сега и малко падпъдъци,локма,пастърма... да хванем както казва випчето за гръцмуня Ферузето и 3 дена яли пили и се веселили  Joy Joy Joy

Ако и Матракчъ ни заведе след това в онази механа може и Бали Бей да видите

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 17:36 от vip42

# 636
Аз ще се кандидатирам пък за стенографка в съда на кадията  hahaha

# 637
Мистик Hug Ани Hugблагодаря за превода на Мевляна  и клипчето  bouquet

Готин е Бали бей- спор няма,но...Халит великолепний bowuu се е настанил в най-красивото кътче на сърцето ми и не търпи конкуренция никаква...а  аз не се оплаквам Joy

Нямам нищо против и ние да го повдигаме за брадичката... hahaha

# 638
Аз ще се кандидатирам пък за стенографка в съда на кадията  hahaha

Ааа,що бе може завеждащ канцелария да си...  Joy Joy Joy
Сега нали му намериха много работа ще има нужда човека

# 639
Аз пък мисля, че е Мехмет Crossing Arms Laughing

Но сериозно - той не се помръдна. Мустафа се отдалечи и тогава стрелата се заби в гърба му. Изглеждаше така, сякаш някой се е прицелвал и само чакаше Мустафа да мръдне и изстреля стрелата.
Токущо гледах отново края на 74еп.Вървят един до друг Мехмет от дясно на Мустафа ..спират и говорят един срещу друг,после Мустафа тръгва и е две-три крачки пред Мехмет ,когато Мехмет тръгва /прави крачка/ и го пронизва стрелата т.е. изпречил се е ..стрелеца е чакал да се разделечат Peace В последните кадри /забевено/ се вижда ,че вече Мехмет е по-вляво и зад Мустафа . Peace

# 640
Аз също си мисля,че детето на Фатма ще умре.Дано само Хюрем няма нищо общо.Присъединявам се към клуба на дразнещите се от Фирузе!

# 641
Ани, Мистик - благодаря ви за поетичното клипче! Hug Hug
Прекрасно е, както и изпълнението!     bouquet
При мен също няма никакви колебания - султанът е на върха! Two Hearts  Two Hearts Two Hearts

Наде   smile3525 smile3501

# 642
Ако и Матракчъ ни заведе след това в онази механа може и Бали Бей да видите
ти никъде няма да ходиш..нали се разбрахме да си седиш в къщи и да се криеш..по-кръчми тръгнала,ааа Laughing

# 643
А може би убиеца е албанеца?! newsm78

# 644
има ли вече фрагман 2?

Общи условия

Активация на акаунт