Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 50

• 44 148
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Пенда, така е ..той Ердоан това бил казал ,че СС прекарал живота си на кон ,а не в харема..това го схванах ,но продукцията отделя много време точно на харема и задкулисните игри за да има интрига и да държи вниманието..обаче така се налага образа на султана да страда,точно защото в харема има почти само жени.. и не го покзват достатъчно в светлината на завоевател..това според Ердоан /а за подтекста относно държавата като цяло ,не съм се замисляла../.За мен сценаристите се стараят,но някак много разтеглено действието..и затова се получава така .От друга страна ,няма как само войни да ни показват..просто публиката няма да стои пред екраните...
Сетих се нещо,което ми направи впечатление за Мехмет - по-емоционален е от Мустафа ,дали заради по-малкото години ,но на пазара ,не се сдържа като заговориха как едва ли не султана бил под въздействие на майка му.. Мустафа е по-сдържан .. това е плюс за него..да видим нататък как ще се променят.

# 601
На мен само печените дюли на Шекерчо могат да ми разтупкат сърцето ! cook
Кате много точно си го казала.В българските вестници има буквално преведен цитат.

# 602
  • планетата Земя и по точно до морето
Пенда  newsm10
ако един поглед на сценарен и режисьорски екип ги притеснява, стана тя... Shocked

Иначе и аз се нареждам за санджака. Супер ще ни е, че хем не е обект на сценария и ще има волна програма  hahaha. Нямам нищо против и ние да го повдигаме за брадичката... hahaha
По съвместителство съм съгласна да нося и подносите на Шекер към горните етажи, веднага ще влязат във форма, сладкиш няма да видят!  Joy

# 603
  • Burgas

Не съм сигурна дали Джансу Дере спечели от участието си във филма...

доста е спечелила, hahaha но не овации,като гост на сериала - получавала е повече от главните артисти,  затова се носи слух, че са и удължили договора до 78 серия и на там отиват работите;
Примиерът, може и да е прав, но не в това е въпросът.
 Завидяха им на сценаристите за популярността на филма и доходите, които носи и сега хайде,
 дайте да ги поосъдим малко, че да им олекне джоба; ами да ги съдят за Фирузе е справедливо. Ако бяха показали истинската Хюрем, като- по образована , знаеща няколко езика, вместо да ми дават как Фирузето се фръцка,  нима плюсовете на сериала щяха да са по-молко ?

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 16:04 от PIPINA127

# 604
А,Ари не дей така-разконцинтрираш ме-все пак съм на работа. newsm45

Ех,този бей бе направо задмина баш господаря-султана Joy Joy Joy

# 605
  • Burgas
Аз предлагам и ние да намерим някой връзка и да влезем в сериала..Вече си

Аз например и прислужващ персонал на Матракчъ мога да съм.

Мамата48 например при Шекер ага...

и аз искам при тиквите #Silly dance

# 606
  • София
- с п о к о й н о.....стават за ядене Laughing Laughing Laughing

# 607
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз съм като Хюррем- искам мръвчица- пъдпъдъци  Mr. Green

# 608
.. хем не е обект на сценария и ще има волна програма  hahaha. Нямам нищо против и ние да го повдигаме за брадичката... hahaha
По съвместителство съм съгласна да нося и подносите на Шекер към горните етажи, веднага ще влязат във форма, сладкиш няма да видят!  Joy[/i]
rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Аз и от падпадъците ще си взема  Laughing .. 
Корделия  с теб сме на една вълна забелязвам  Hug

# 609
Едни за санджака на ББ, други за помощен персонал  Crazy Момичета, много ниско се целите и затова не ви вземат в сериала. Аз ще стрелям направо за сърцето на Бали Бей. Поне сценаристите се погрижиха да остане свободно за мен  Laughing

# 610
Ани ,много желаещи се появят за неговото сърце и ще настане една борба.. ,ще ти се наложи да ползваш уроците за оцеляване ,показани във филма ВВ май ..
Затова аз съм по-скромна  Laughing ще се задоволя да го гледам и да си хапвам.

# 611
Абе желаещи много, ама кандидатки малко  Laughing

# 612
  • Атлантис, Галактика Пегас
И аз ще се задоволи с мръвчици.. и гледане и чакам с нетърпение онова подобие на М. Дж-н да изчезне от сериала.

# 613
Матракчъ сега нали е ерген,свободен е?

Ако се влюби в мен,имам две възможности?

Или да ме хвърли завързана в чувал в Босфора като Садъка?

Или да ме върне на Ибрахим паша?

Така че затова от помощен персонал към сърцето на Матракчъ,но с условие да не ме показва на Ибрахим Паша.

# 614
  • планетата Земя и по точно до морето
Кате, подозирам, че още на първата репетиция ще сме изхвърчали, като видят празните подноси за величията.  Joy Joy Joy

Ани, санджак се римува с баджак, давам тема за стих  Joy

Общи условия

Активация на акаунт