От къде мога да купя...

• 2 853
  • 8
  •   1
Отговори
  • Viena
Искам да си купя насипни сурови ядки,сушени червени и сини боровинки,череши и стафиди.Благодаря.  bouquet

# 1
Сурови ядки има в Кауфланд, на витрината им, където ги продават на грамаж. И стафиди сигурно се намират. Останалите плодове евентуално от някоя баба? Макар, че сушени череши не съм виждала.  Peace

# 2
Искам да си купя насипни сурови ядки,сушени червени и сини боровинки,череши и стафиди.Благодаря.  bouquet
напиши и къде искаш да ги търсиш - града  Laughing

# 3
Хубави стафиди има в Лидл, също сурови бадеми и лешници. Боровинки - червени има в Метро и Билла. В метро има и сурови ядки, особено бадемите на Fine Food са много хубави и на сметка - 150 гр. са 2,03 лв. Ядките не са насипни, но вършат работа.

# 4
сини боровинки няма, най-вероятно имаш предвид черни.Провери в малки магазинчета, които са специализирани само за ядки. Незнам за София, но във Варна мога да ти предложа такъв магазин  Crazy Така де, незнам от кой град си затова не мога да те опътя.. А в големите магазини има опаковани миксове от ядки, къде мжеш да намериш боровинки и стафиди, но черешите са малко трудни:)

# 5
Сухи череши май има в пакетите мюсли, но ще си е играчка, да отбираш.  Peace

# 6
  • Viena
От София съм.Сега идвам от халите и взех малко за проба ...пълен ужас.Къде да търся newsm78

# 7
На Женският пазар има павилиони за ядки и сушени плодове...Има каквито искаш и са на грамаж.....Колкото искаш - толкова купуваш....

(купувала съм черни и червени боровинки,сливи,манго,банан и други екзотични плодове,ягоди,череши,вишни....много голям избор има)

# 8

Общи условия

Активация на акаунт