"Малинки" 2012

• 24 492
  • 579
  •   1
Отговори
# 105
Не номинирам, а черпя всички скумрии и шарани, глигани и газели с абсент. Наздраве!

# 106
Кой се е продал за 3 лева? Че ви чета отгоре-отгоре...
аз, номинирам се за най-продажен форумски задник ooooh! Joy

# 107
Щях да малинирам Лейдилейди, ама не можах да измисля достатъчно всеобхватна категория
Форумски Колумб за нея.

Да  Joy

# 108
  • София
Айде сега. Форумски дразнител не е ли очеизваждаща категория, а не веждоизписваща.
Как не ви беше неудобно да се оплачете от единствения свестен сеир напоследък.

# 109
Номинирам за Главна жрица на Сафо Бумър- за постоянните, досадни и еднообразни опити да осветли целокупната форумска популация, че хетеросексуалността е отживяла категория.
Приемам с чест и обещавам да продължавам в същия дух докато свят светува, като добавям към номинацията още  "Златен камшик" за БДСМ-обвързаност и цялостна за активен принос в популяризирането на суинга и секс-клубовете на родна форумска почва  bowuu

пп нали няма забрана за автономиниране?

# 110
  • В Космоса
Ей, покрай мен изтъпяхте и вие, 'начи!  Crazy Едни "Малини" не можете като хората да сътворите, деба!  Confused

chef

# 111
Аа, Аззи, не се оплакваме  Grinning

# 112
  • София
О, виждам, че и Лабрадор ме е възнаградил, приемам я с удоволствие, "ангел на Чарли" ми прозвуча като момиче на Бонд, лоша, лоша, но със златно сърце. Тя и Жаве ме е малиносала във въпросната тема с нещо подобно, Касита ми се закани в номинациите, но очевидно е размислила.
Ако ме малиноса заради непресъхващата ми суета, може да го докарам накрая до нещо наподобяващо елегантна кобра, макар да е нещо далечно наподобяващо кобрата, съдейки по категорията на малините тази година, който успешно се нареждат в "джудже в бара" по Октопод, много им се иска да приличат на истински малини, обаче никак не им се получава. Simple Smile

# 113
 Azzy, самономинирам се за Сърдитко-Петко с празната торбичка"! Вярно съм забравила! А и така ми хареса спора ти с Андариел, че сега те номинирам за "Преоткритата си любов".

# 114
  • София
Споровете с Андариел, признавам са ми от любимите Simple Smile
Приемам си малинката с уточнението, че по едно време беше изчезнала и определено ми липсваше Simple Smile

# 115
  • В Космоса
Сега ви прочетох на трезво и да ви кажа - никакви малини не заслужавате вие. 300 пъти съжалих, че пуснах тъпата ви тема.

От друга страна ми беше полезно и поучително. Най-голямата тъпня е да хейтваш и да се мислиш за велик правейки го. Много съм била заблудена и глупава да се пъна да подскачам изпод бара. Извинявам се на всички, които някога по някакъв начин съм засегнала. Не съм най-добрия, но определено съм добър човек и не знам що за комплекс ми избиваше от време на време. Надявам се отсега нататък да съумявам да го потискам.

# 116
НоминирВАм с приз "тайната вечеря"- купона за 10 годишнина на форума, то не бяха конспирации, то не бяха корделки,тайни кодове и засекретяване на снимки, леки и не чак толкова леки тизъри към останалите потребителки, които по някакви причини бяха попуснали великото парти Whistling

П.П Редактирах се

"10, 20, все таа. Форумът е вечен"

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 12:05 от dir

# 117
  • в сърцето на един мъж...
Ъъ, извинете, ма не беше ли 10 годишнина?

# 118
  • София
Акаша, хубава работа.
Ти наистина ли си мислиш, че една тема се развива или не, само заради автора си, който е решил да я пусне. Изобщо не се чувствай ангажирана и виновна, заради нечие отегчение или мрънкане, включително и моето за конкретно тези малини в сравнение с едни преди сто години.
Една тема става интересна и забавлителна ако участниците в нея я направят такава, а това често се случва съвсем спонтанно и е трудно за планиране.
.
Отделно, идеята на малините е нещо като "не се сърди човече", но от личен опит ти казвам, че са малко хората, които са в състояние да поднесат малинов пай, който да се услади, макар и малко да киселее за неговия адресат.

# 119
Ъъ, извинете, ма не беше ли 10 годишнина?
10, 20, все таа. Форумът е вечен.

Самономинирам се за Напразен изстрел в гъстата форумска скука или как написах първия си най-дълъг пост в най-игнорираната тема.  Mr. Green

Ааа, още една номинация за Дона - Драстично пристрастяване към словесно съкращаване - за разлика от фермана й в Малини 2011, тук е изписала има-няма 10-на думи...  Wink

Общи условия

Активация на акаунт