"Малинки" 2012

• 24 464
  • 579
  •   1
Отговори
# 570
  • Другата България
Кажете моля, че се радвате заради хубавите новини, а не приветствате обещанието ми за спокойни дни.

А аз си помислих, че те няма щото си още на "сватбарска" вълна...... Mr. Green
Когато става въпрос за успешно премахнат проблем на дете-няма някой да не се зарадва! Дори и да не те познава!

# 571
  • В Космоса
Чудесно е когато се случват хубави неща. Хората забравят "лошия" си нрав за момент. Grinning

Пожелавам на всички заядливки и дразнителки (включвам и мен, естествено) само приятни изживявания и щастливи мигове! Hug

# 572
  • на брега на морето
Кажете моля, че се радвате заради хубавите новини, а не приветствате обещанието ми за спокойни дни.

Аз се радвам за детето ти. Юначе  Heart Eyes

# 573
  • Пазете Гор
Ех, че финал на темата, съвсем холивудски хепиенд! Това е чудесно, всъщност!

Браво на Октоподката, на Октоподчето, на Октоподения обект на желание, на любимата им група и на планетите също браво.

# 574
  • на брега на морето
Браво на Октоподката, на Октоподчето, на Октоподения обект на желание, на любимата им група и на планетите също браво.

Grinning

# 575
Това ли беше? Аз дойдох, за да заключа кръчмата? Ег@ти минавката!  Crossing Arms

П.П. Детето се определя като медуз'

# 576
Октопод, кой би малинкил след такъв анонс?
Кръчмата няма нужда да се заключва, може да изтрябва след седмица - две.  Mr. Green

# 577
  • София
...категорична, огромна златна малинка на потребителката Пепеляши, която не просто си болдва постовете, нееее, това е за аматьорите  Naughty Тя болдва определени фрази от постовете си, за да натърти тяхната специална уникална значимост. А още по-значимите си и важни мисли не само болдва, но и оцветява...

Вярно, че е дразнещо. Оляла съм се напоследък  Embarassed
Болдването е за хора, които не знаят как иначе да произведат впечатление, а и дългите постове са кофти за комуникацията.
Какво да се прави, като си права, Бърди  Peace

П.П. И моля да не се взимат предвид инсинуациите на Merri_An - излиза, че моя милост изкарва 10-11K (каквато и х**ня да е това К). А всъщност изкарвам малко по-малко и се налага да пестя от лед осветление за къща, посредством визуализации  Mr. Green

# 578
(каквато и х**ня да е това К).

1К = 1 000 лв

# 579
  • София
Благодаря, Октопод   bouquet

Вече ми го разясниха в другата тема и съм просветена  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт