"Малинки" 2012

• 24 581
  • 579
  •   1
Отговори
# 555
Е, сега, признавам си, че малко четинката в околодзурлестото пространство е фотошопната, но така ме харесват мъжете.  Blush

# 556
Премного кал сте си сложили драги, веднага си признавайте какво прикривате с нея Laughing

# 557
  • София
Премного кал сте си сложили драги, веднага си признавайте какво прикривате с нея Laughing
Косми и тлъстина, как какво. А и анцузи.

# 558
Малинина серенада за HAPPY QUEEN, категория "Де го чукаш, де се пука". Колкото думи написах, толкова криво ги разбра.
Вилико е много близко да получи и тя приз тука.  Sunglasses

# 559
Изпуснах цялата тема. Веселба имаше ли?

# 560
Не. Скука и злоба...   Mr. Green

# 561
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Без теб- няма шанс Heart Eyes

# 562
Без теб- няма шанс Heart Eyes

Ами защо не сте ме нахранили с малини? Или аз поне не виждам?

Държа да споделя, че детето ми е оперирано успешно, аз съм влюбена, планетна конфигурация е моята, любимата група има нов албум, аз имам нова татуировка... не очаквайте злост и скубане от мен скоро. Доброта напира под всичките ми пипала и вендузите ми лепнат от сладост. 

# 563
Радвам се, че операцията е минала успешно.
Пърхай на воля, ама така, че цял подфорум да усети...  Peace

# 564
  • в сърцето на един мъж...
Ех, Октоподке, супер новини Peace

# 565
Браво, Октоподе, а навън е пролет, гуд тайдингЗ.  Simple Smile

# 566
Кажете моля, че се радвате заради хубавите новини, а не приветствате обещанието ми за спокойни дни.

Номинирам последните три поста в категория "Ела зло, че без тебе по-зло!" Mr. Green

# 567
  • София
Кажете моля, че се радвате заради хубавите новини, а не приветствате обещанието ми за спокойни дни.

Номинирам последните три поста в категория "Ела зло, че без тебе по-зло!" Mr. Green
За добрите новини, много ясно, да не мислиш, че някой ти вярва, че ще станеш добро щом никога и без това не си била зло.

# 568

Естествено. Simple Smile На всичкото празнодумство тук да се каже нещо важно хубаво.

# 569

Необяснимо ми е, защото не се познаваме ни он, ни офф, но съвсем искрено се радвам за теб! Hug

Общи условия

Активация на акаунт