"Малинки" 2012

• 24 467
  • 579
  •   1
Отговори
# 525
Сочно дупе,Шанталче! И плитката си я бива. Wink

# 526
Сочно дупе,Шанталче! И плитката си я бива. Wink
А, бива си я, секси, колко да си я бива... Моята е дважди по-дебела, би издържала як захват със усукване, но айде стига съм се бутала в.... на вълка устата   BlushSunglasses

# 527
Нямам такива генетични индикации, моля те...майка ми в момента е 57 кг максимум.. що така с лошо.. Simple Smile

Само защото са малини и няма за какво друго да те номинирам, а и си казвала, че си рускинче, а те след 35 стават дебели Simple Smile

# 528
Номинирам Жаве за малина на ръба на лудостта, защото помня, че в одата ѝ как Приятно ми е ще пребъде през вековете мернах цели четири удивителни, а всички знаем какво са пет броя от този знак, опасно близо е.
Самономинирам се за тазгодишните Омирови награди!  bowuu  Не съм луда - заслепена съм! Naughty

# 529
Е па номинирам се за чукча-буквалист, а.к.а. от онези, дето се изчервяват като прочетат аналгин  Embarassed
Метафората ми е убягнала като сълзи в дъжда, тъй да са кажи, да са й номинирам в номинацийте.  

Скрит текст:
Grinning Hug

# 530
Малинов лигоч - за последните 5/6 страници от темата.  smile3507

# 531
Малинов лигоч - за последните 5/6 страници от темата.  smile3507
Ами темата е малинКи, Биби.  Mr. Green
Сега го съзрях. Явно затова си върви така леко, по мас и сметана.

# 532
  • В Космоса
Следващия път трябва да се зове "Малинища" поне да е в тон с разните му глиганища в анцузища и дебелачешките им чувствища за хумор.  Mr. Green Laughing

# 533
  • София
Следващия път трябва да се зове "Малинища" поне да е в тон с разните му глиганища в анцузища и дебелачешките им чувствища за хумор.  Mr. Green Laughing
Глиганищата биваме и симпатягища

# 534
  • В Космоса
Боянище, симатягище си верно, ма вземи се позамий, че пак недоволни ще има. Laughing

# 535
  • София
Боянище, симатягище си верно, ма вземи се позамий, че пак недоволни ще има. Laughing
Недоволни винаги ще има  Laughing

# 536
  • София
Еее, ама, вие какво сега, четвърта серия на Огледалото ли правите! Пак се започна с пощенето! То, не са малини, а малиново сладко, ама толкова сладко, та чак отровно!  newsm19

# 537
Аз претърпях лек инцидент* и вече анцугът ми е със светлоотражателни ленти.  Flutter

* http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1344805

# 538
Е бива ли така ... дибидюс, необезкосмена... Барем един "Адибас" да беше наметнала, да не се потрисат драгите съфорумки...

# 539
  • София
Еее, ама, вие какво сега, четвърта серия на Огледалото ли правите! Пак се започна с пощенето! То, не са малини, а малиново сладко, ама толкова сладко, та чак отровно!  newsm19
Ми суетна съм, да не река нарцистична, като сме се събрали ще се търпим каквито сме. Crossing Arms Flutter

Обич, приеми съвет от кака си, не излизай с ловци или поне не ходи с тях на лов  Hug

Общи условия

Активация на акаунт