"Малинки" 2012

• 24 498
  • 579
  •   1
Отговори
# 345
А сега се сетих, че в тукашните рецепти всичко това накрая се запича с настърган кашкавал. Laughing А преди това му се добавя малко пушено сирене за разкош, така, да се сгъсти соса  Laughing

И гъби, и гъби, за да е по-лесно за храносмилане. Сега се сетих, че мазната ти малина може да се даде и в красива мама на тези, които бягат от въглехидрата като дявол от тамян.

# 346
  • София
А сега се сетих, че в тукашните рецепти всичко това накрая се запича с настърган кашкавал. Laughing А преди това му се добавя малко пушено сирене за разкош, така, да се сгъсти соса  Laughing

И гъби, и гъби, за да е по-лесно за храносмилане. Сега се сетих, че мазната ти малина може да се даде и в красива мама на тези, които бягат от въглехидрата като дявол от тамян.
Да, да, как забравих гъбите.  ooooh!

Но и тези на птичия грип с киноа, амарант, елда и прочее, и те са готини и ми подпомагат запазването на фигурата.

# 347
  • София
Ох, ето и за теб една извънредна..
"Оно си рупа ли, рупа..."
За най-отчайващо досадното форумно същество, Терминаторът на Вилико и естествено - с диплома. Laughing

# 348
  • София
Ох, ето и за теб една извънредна..
"Оно си рупа ли, рупа..."
За най-отчайващо досадното форумно същество, Терминаторът на Вилико и естествено - с диплома. Laughing
Приемам, но защо си ми лепнало така? Не ми отговаряй, аз знам. Хайде, до скоро, най- много след пост- два, повече няма да издържиш.

# 349
Споделете, от къде дойде тази любов при двете ви? Мен след Кейси никой не ме е обичал истински!  Cry

# 350
  • София
Е, Бoяна, много си неприятна, старая се да ти подминавам простотиите, ама не винаги ми се получава. Flutter

# 351
Малинка за надиграване за Бояна и Елица
Трябва ли да споменавам, че която се откаже първа е победител

# 352
  • София
Споделете, от къде дойде тази любов при двете ви? Мен след Кейси никой не ме е обичал истински!  Cry
И аз това се чудя, тя ми подскача и аз не издържам да я игнорирам постоянно, жал ми става.

ЕлицаМного съм проста, а и тъпа, права си, но и аз душа нося, бъди снизходителна и великодушна, игнорирай ме.

Пали, нямам спортен дух аз, не ми пука дали ще победя. А и мразя народна музика, но като отидеш на купон и хоро ще играеш, ако не смяташ да си тръгваш.

# 353
  • София

Шт. За Кейси ще се скараме. Моя е докрай и завинаги.

Иначе любовта на Елица е на политическа основа. Тя представлява интересите на работническата класа и всички гадни буржоазки са неин естествен враг и ще се бори с тях докрай и последна капка кръв.

# 354
  • София

Иначе любовта на Елица е на политическа основа. Тя представлява интересите на работническата класа и всички гадни буржоазки са неин естествен враг и ще се бори с тях докрай и последна капка кръв.
А значи и за нея един Робеспиер или направо На всеки километър.

# 355
  • Канада
Няма по-голяма малинА за надиграване между Краси и Вилико, те са легендарни...

Аз Елица отскоро я забелязах да се дращи с Бояна

# 356
Абе защо тая година всички номинационни теми рано или късно избиват на готвене? Заради кризата ли е, остаряваме ли, кво?  Thinking

# 357
"Мистър Бийн" - за всички, употребили някога репликата "О, ама аз не се ядосвам изобщо, аз се забавлявам!"

Не знам защо навсякъде избива на манджа, набива се на очи много, но проявете такт по вечерно време, не всички си държим запаси от киноа и лимонена трева, примерно, а може внезапно да ни се прияде. Малко се съобразявайте.

# 358
  • София
   Номинирам с тъмносиня малина всички, които си болдват постовете, като по тоя начин очеизвадно изтъкват колко достойни за подчертаване считат безценните си мисли.

О, да  Peace
Може ли в тази категория да дам категорична, огромна златна малинка на потребителката Пепеляши, която не просто си болдва постовете, нееее, това е за аматьорите  Naughty Тя болдва определени фрази от постовете си, за да натърти тяхната специална уникална значимост. А още по-значимите си и важни мисли не само болдва, но и оцветява.
Като другаря Живков на Априлски пленум - важно, по-важно, най-важно, ще се изпитваме, колега.
Моля, запознайте се:

Мери ан, хич не съм се заяла или запънала (както там се изрази). Направи ми впечатление буквата, а не цифрите - явно не си разбрала смисъла на написаното.
Благодаря за разясняващите включвания!  Hug При все че не разбирам този стремеж да пишеш в "к"-та хилядите... мода ли е, какво е?  newsm78
И аз като Мирама не плащам нищо вече предварително - нетът ми е на най-скъпата тарифа (месец за месец), точно защото пътуваме много и нямам сметка да го предплатя за година. Телефоните са на минималния договор - 1 година, - нищо че няма отстъпка (отстъпката е в това, че след 1 година се е появил по-изгоден план и пак съм на далавера)
Осветлението почти изцяло го минах на LED, така че сега поне от лампите идва икономия около 6-7 пъти  Grinning
Жилището е добре изолирано и с южно изложение, та и парното е на минимум (на 20-21 градуса не мога да живея, но 22-23 са ок).
Лакът за нокти се пече и трае по над 2 седмици, така хем съм постоянно лакирана, хем не давам по 15 лв. на седмица за лак - излиза по под 10 лв. на седмица. Фризьорите ги намалих до минимум - 9-10 пъти в годината - след като по едно време ходех по 2-3 пъти в седмицата и се отвратих от себе си...

Храната е главното перо, от което някак не успявам да спестя. Ядем био плодове и зеленчуци, био сирене, леща, кисело мляко, маслини, брашно, био кус-кус и все в този дух. По-вкусни са ми просто. Често сме по вегетариански ресторанти.

П.П. Като цяло думата "пестене" не ми се нрави - "икономията е майка на мизерията" е нещото, което знам от опит. И, ей така, за идеята, не пестя нищо.[/b]

# 359
  • Ænima/Albuquerque
Ама, Бърди, той този пост освен болднат и болднато-оцветен е и яко забавен!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт