"Малинки" 2012

• 24 502
  • 579
  •   1
Отговори
# 330
Като съм се хванал на хорото... - които с риск да досадят, обясняват, повтарят едно и също, доуточняват, поправят, поясняват, но тезата им ще пребъде до сами край.

bowuu Тук съм аз и е неспасяемо, ама не до самия край, а докато ми писне и не реша, че с идиоти не моа се разпраам.  Mr. Green

# 331
  • София
Като съм се хванал на хорото... - които с риск да досадят, обясняват, повтарят едно и също, доуточняват, поправят, поясняват, но тезата им ще пребъде до сами край.

bowuu Тук съм аз и е неспасяемо, ама не до самия край, а докато ми писне и не реша, че с идиоти не моа се разпраам.  Mr. Green
И аз бях тук, но тезата ми често е претърпявала промени. Почти никога не споря по теми, по които имам твърда и неотменима позиция. Сега вече ме мързи да споря така, а и ми е скучно.

# 332
Готварския нюанс ми напомни за една не по-малко достойна група дами, които заслужават награда "Gourmet préciosité" - за всички, сервиращи ежедневно киноа, елда и амарант, подправени с шафран, жасмин и лимонена трева   chef

# 333
BirdsFlu  Grinning

Темата станала за чудо и приказ,
само моля да не ми се нахвърляте за снижени критерии по малинените въпроси  Blush
Признавам си аматьорщината без бой  Peace

Ако искаш мир готви се за война- за всички съфорумки, които прозряха, че най лесният начин да се защитиш от атаки е да се разголиш с невинна усмивка и добронамерено. Не се лъжете, в женски форум сме, всеки ваш недостатък е щедро илюстриран на ЛС от поне един ваш приятел.

и

Крадецът вика дръжте крадеца - много често срещам някой да прави забележка на друг за грешки които сам той допуска същите.

Fu*k the police - с редовна реплика: "Прекаляваш! Ще информирам модератор ако продължаваш! Close"

Подкрепям на 100%, гласувам с две ръце,
въобще съгласна съм изцяло с горните номинации категории!  yes yes yes

Мда много съм зле  Blush Blush Blush

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 15:47 от Бумър

# 334
Номинирам те за малинката на Нострадамус, понеже предрече, че сряда ще е денят.

# 335
Алиса, много добре ви се получиха номинациите.  Grinning

# 336
Шизо симптом - потребители с двойнствено и противоположно поведение

shams u amar:бяла и добра, докато я удари поредната сачма. Тогава прехвърля собствената си неврастенuя върху отсрещнuя и предписва собствените си хапове на кило. Естествено, прави го на ЛС.

# 337
Ама, живнАло тук......   Mr. Green

Алиса, много добре ви се получиха номинациите.  Grinning
Друго си е да подхвърлиш 1-2 провокативни реплики към точните .....форумки!    smile3532   Ефекта е незабавен!   

Това ме подсеща да отлича с една малина Марди гра за всички, които в Готварския предлагат рецепти едновременно включващи сметана, масло, майонеза..........................
Интересно, как ли се справят с тази комбинация всепризнатите кулинари в света-французите?   Laughing

# 338
Краси, трай си, бе.  Най-вече визирах номинацията й на Вашата, щото аз първо съм Мечо Пух, после не ме бива по тия измисляния на завъртяни неща. Къде сега и ти се буташ  Grinning

# 339
  • София

Това ме подсеща да отлича с една малина Марди гра за всички, които в Готварския предлагат рецепти едновременно включващи сметана, масло, майонеза..........................
Интересно, как ли се справят с тази комбинация всепризнатите кулинари в света-французите?   Laughing
Във френската кухня няма такива комбинации, нито изпуснати пликчета с подправки. Дай една френска рецепта едновременно със сметана, майонеза, масло и мас и те признавам. А сега се сетих, че в тукашните рецепти всичко това накрая се запича с настърган кашкавал. Laughing А преди това му се добавя малко пушено сирене за разкош, така, да се сгъсти соса  Laughing

# 340
  • Канада
 Twisted Evil
Мацки опасни сте като преминете от кино към готварско изкуство.

bouquet

# 341
  • София

И аз бях тук, но тезата ми често е претърпявала промени. Почти никога не споря по теми, по които имам твърда и неотменима позиция. Сега вече ме мързи да споря така, а и ми е скучно.
hahaha

# 342
  • София
Малина Ужасните три или Бебешки пубертет за Елица, дърпах се толкова време, но явно има нужда от внимание и признание. Много съм уязвена Елица от твоите подигравки, ще си срежа вените по вертикала, ай ся се успокой, моля те, започвам да се страхувам, че ще свикна да ми подскачаш и един ден като спреш ще ми липсваш. Лесно се привързвам, пожали ме.

# 343
  • София
Ама нищо не съм казала. smile3505

# 344
  • София
Ама нищо не съм казала. smile3505
baby
Нанинанинана  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт