"Малинки" 2012

• 24 525
  • 579
  •   1
Отговори
# 315
  • София
А, не, на мен ШЗО-то ми харесва, само спомогнах на Красимира в процеса и на дедукция, за да анализира по-лесно номинацията си в Малинака.

# 316
О, финес и класа в действие.

# 317
Простете, че се вмъквам в задушевната ви дискусия между Скротума и =LEFT("Куркума",3)
За всички аватаро-детерминирани, диагонално-четящи тригери, може да се наслаждавате на новия ми аватар.
Да не се объркате, че е заради вас. Заради Лабрадор е, когото дълбоко уважавам и не мога да си позволя да размивам идентичността му тук.
Ако отново ви напомня на когото и да е, дреме ми.

# 318
Войната на таралежите - банда опасни потребители, които вадят прашки и мятат кални топчета по тези, които закачат другарчето им.
The Hobbit -литературно название на джуджетата, които лазят около бара  Mr. Green
Conscienza tranquilla - всички, които си представят виртуалния събеседник като Дочка от с Лещен, облчена в анцуг и с физика на разгонен глиган.

# 319
  • София
Това, последното, какво означава? За Дочка от Лещен. Имам предвид как се превежда.

# 320
Питай шанталче, писала е по-напред в темата за Дочка.

# 321
Андариел, ето това.

С kookai сме писали едновременно.

# 322
  • София
Ама в тая тема някой пак къса билетчета ли?
Или пък само определени хора имат лиценз да квалифицират? Thinking

# 323
  • София
Буря в чаша вода за форумските скандали.

Котка върху горещ ламаринен покрив за форумските скандалджии, които подскачат без нужда и без повод, вместо да гледат в краката си.

Максимилиан Робеспиер за истеризиращите при кодова дума "омар" и "прибори"

ПП Скротума форевър!

# 324

Позор!

Що? Всяка квалификация следва да се обругае безпощадно.

# 325
  Много дружелюбни тия малини...

Искам да номинирам Октопод с приза "Гневът на Валкюрата".
  Всъщност приливите и на ярост на мен лично ми се виждат безпричинни, и в тоя смисъл може би трябваше да я оприлича на някой берсерк, при тях това състояние поне  е известно че се предизвиква от преяждане с гъби...

# 326
Нямам много време, затова скромно, но все пак по темата и поименно, а не "някои хора, които..." (Не трябва да си обясняваме, че малинките отчитат нови филми на годината, нали.)

"Марта, Марси, Мей, Марлийн".  Кръвосмръзяващ филм за раздвоението на личността; душевна болест и травми.  Лизет, Отилия, Лейдилейди.

"The Hunger Games" – Апокалиптична визия за общество, където човешкото приличие, мяра и достойнство са отдавна забравени понятия: plamnenhk, бентибей, Елена Богданова, соте-фул.

"Sound of my Voice" (Звукът на моя глас?).  Опияние от собствените постове, без край, без мяра, без смисъл. Вилико, Снежа63, Андариел, Красимира, Мадам дъо Помпадур.

"Skyfall" (Падане от Небето?)- Вашата Богиня.  (Понеже е хубав филм, моля да не се бърка с „Боговете Сигурно са Полудели“, където аборигентско племе си мисли, че една празна бутилка е тяхната богиня.)

"Това не е филм".  За пране на гащи във форума, разчистване на сметки със съседки; прехвърляне от болната глава на здравата  –Джоджо, Касиди.

# 327
  • В Космоса
Виртуално чене - всички, които хапват събеседника тук, но навън често пропускат това "удоволствие".

Шизо симптом - потребители с двойнствено и противоположно поведение.

Изкуствено цвете, изкуствен трън - всички, които се опитват да бъдат повече добри или повече лоши, отколкото са.

Като съм се хванал на хорото... - които с риск да досадят, обясняват, повтарят едно и също, доуточняват, поправят, поясняват, но тезата им ще пребъде до сами край.

Към горните и аз се числя в различни степени.

Крадецът вика дръжте крадеца - много често срещам някой да прави забележка на друг за грешки които сам той допуска същите.

Fu*k the police - с редовна реплика: "Прекаляваш! Ще информирам модератор ако продължаваш! Close"

Изнизващият се като п....я - спорите нещо, осъзнава, че не е прав, но вместо да си признае се прави на разсеян и напуска трибуната безмълвно.

Пресолена гозба - тук няма нужда от много пояснения - просто прекаляващите с каквото и да било.

# 328
Ама в тая тема някой пак къса билетчета ли?

За теб една "ватман съм в трамвая, карам тролейбус" за особено адекватно включване в погото.
Давам една "малина в захарно тесто" на всички (простете, наистина не мога поименно, никове помня много малко) псевдо-кулинари, които правят безобразни торти, пълни с растителна сметана и желатин и отрупани с боядисано захарно тесто, безвредно дотолкова доколкото да не те убие на място като го вкусиш.

# 329
  • София

Давам една "малина в захарно тесто" на всички (простете, наистина не мога поименно, никове помня много малко) псевдо-кулинари, които правят безобразни торти, пълни с растителна сметана и желатин и отрупани с боядисано захарно тесто, безвредно дотолкова доколкото да не те убие на място като го вкусиш.

Това ме подсеща да отлича с една малина Марди гра за всички, които в Готварския предлагат рецепти едновременно включващи сметана, масло, майонеза и понякога мас. Признавам, че подобни  истории в този подфорум адски ми помагат, когато съм на път да кача някой килограм, щом ги прочета мигновено губя апетит.

Общи условия

Активация на акаунт