"Малинки" 2012

• 24 519
  • 579
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Сарки, те всичките са й такива, искрено ти препоръчвам творчеството й  Grinning Grinning Сутринта четох една тема, в която през 2 поста моли някой да й обясни какво е К-то в съчетанието 10-11К приход и след 2 страници ми идеше да се гръмна, че да се освободя от мъките  ooooh! Добре че се смили добра душа, та я светна.
Всичко й е супер на нея, тя е от визуализиращите.

# 361
  • Ænima/Albuquerque
Дадада. Прочетох за Къ-тата.  hahaha
Модерно е, кво?  Flutter

# 362
  • София
Модерно е, ами. С Хепи-Куинът се надпреварват да визуализират щастия, пари, квот' там  ти трябва.

Ох, много съм зла, ама ми е бръкнало в здравето това момиче, направо не мога да се позная - толкова рядко ми се случва такова нещо във форума. Ама спирам де, толкова време й отделих  Laughing

По-добре да се позабавлявам с филмовата критика на Краси  hahaha Не помня скоро толкова да съм се смяла  hahaha

# 363
Не знам защо навсякъде избива на манджа, набива се на очи много, но проявете такт по вечерно време, не всички си държим запаси от киноа и лимонена трева, примерно, а може внезапно да ни се прияде. Малко се съобразявайте.
Абсолютно. Без киноа трети ден изнемогваме на този пуст остров, както казва Пипи.

# 364
И аз болдвам дума, която искам да натъртя пък. Важно ми е да се знае, че ако говорех, нея бих я произнесла най-отчетливо.  Crossing Arms В интерес на истината това ми се налага само в разговори с лица като Ейнджъл Дъст, да не повтарям сто пъти.  Laughing

# 365
  • Ænima/Albuquerque
А оцветяваш ли си?  Flutter

Аз натъртвам по-иначе! Да не се повтаряме.  Mr. Green

# 366
Абе защо тая година всички номинационни теми рано или късно избиват на готвене?

Все с нещо трябва да се преглъщат тея малини, иначе пресядат. А, така и така казах 'преглъщане', черпя те един чикиджийски ликьор вместо малина (тамън ми се намира един именно такъв) по случая, а ако се наканя, придружен със съответната снимка със замъглен фон, на който се различава небрежна украса от вълнен чорап, люта чушка и червени боровинки  Simple Smile

# 367
  • София
Пуце, моляМ ти се много, не се бутай при големите  Stop

# 368
Аз натъртвам по-иначе! Да не се повтаряме.  Mr. Green

Курсивът - за чуждиците, много моля!

Права си, Бърди, толкова материал наведнъж не съм в състояние да напиша.  Laughing

# 369
Абе защо тая година всички номинационни теми рано или късно избиват на готвене?

Все с нещо трябва да се преглъщат тея малини, иначе пресядат. А, така и така казах 'преглъщане', черпя те един чикиджийски ликьор вместо малина (тамън ми се намира един именно такъв) по случая, а ако се наканя, придружен със съответната снимка със замъглен фон, на който се различава небрежна украса от вълнен чорап, люта чушка и червени боровинки  Simple Smile
С тая украса ще да е Йегермайстер  Mr. Green

# 370
  • Другата България
Сутринта четох една тема, в която през 2 поста моли някой да й обясни какво е К-то в съчетанието 10-11К приход и след 2 страници ми идеше да се гръмна, че да се освободя от мъките  ooooh! Добре че се смили добра душа, та я светна.

Тя за това К се емна от снощи, аз няколко пъти и го посочих, казах че са хиляди, но незнайно защо тя си повтаряще, че аз не съм разбрала нещо, че тя пита за К-то Joy, и чак на лични искаше да и се обясни, като разглезено дете, искащо сладолед.
И днес не пропусна да ми каже, че пак аз нещо не съм разбрала/ сигурно е от осветлението, аз съм с крушка/ Laughing
Но пък какво да се дразни човек, то тя не е единствена. Всички дразним някой/и Peace

# 371
Сарки, те всичките са й такива, искрено ти препоръчвам творчеството й  Grinning Grinning

Впечатлена съм от био кус-куса и лед осветлението, което се монтира на фигурки и издържа 20-30 години, от което се пестят пари за нова къща примерно. И от разведената, която няма къде да живее и какво да яде, но решава да сложи нещата под контрол, звъни няколко телефона на приятели и роднини, те й намират работа и готово.  Laughing

# 372
  • София
Какви са тези "К"-та?

# 373
Хиляди. 3К лева = 3000 лева.  Grinning

# 374
  • Belgium
А защо е модерно финансово красивите хора да пишат с К-та?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт