"Малинки" 2012

• 24 560
  • 579
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Форумът е като развален телефон. Не се ласкайте толкова много. Пропаганда, заряд, положително послание ... Mr. Green

# 136
  • София
И тук има повторения колкото щеш, много близко ми се вижда до рекламата и пропагандата! Ако десет човека напишат по два пъти на Х, че е не знам какъв,, или дори да не е директно към него, го напишат в някоя тема няколко пъти, ако въпросният човек случайно или не попадне на това, го прочита. Вече повторението го има, и в един момент хем все повече хора започват да вярват в казаното за Х, хем той започва да поддаваи най-малкото му става неприятно, или пък приятно, ако е нещо положително или ласкателно.
Разбира се, така работи обществото. Мога да призная, че и аз съм ползвала това целенасочено в един момент. Много дълго време писах по темата за насилието в дома, за шамаросването на деца и знаех, че това ще ядоса останалите в дискусията, да не кажа всички. Бях доста досадна в доказването на тезата си, но дадох изход казвайки през пост, че не съм обяснила добре. В крайна сметка бях номинирана за човек, който е тъп и не умее да каже онова, което иска. Поне никой не ме наби, доволна съм. Grinning

Чак заряд да носят думите не вярвам.

Аз пък вярвам особено за негативните. Дребнави душици, които по веднъж съм засякла някъде, после ме гонят из всякакви теми, за да покажат, че не са забравили. За някои потребители си е направо модел на поведение да скачат целогодишно заради една критика. Но пък когато кажа добра дума за някого не се е случило да каже "Благодаря!" или да го отбележи.
Това е друго. Тук имат заряд думи, които са жегнали човека в живота. Ако свекърва ти е казала, че топлата пача се прави само с крака, без уши и е станал скандал, тук ще реагираш зле и на пача, и на уши, и на крака и на всяка характерна за речника на свекървата дума. Неведоми са пътищата на комуникацията, затова трябва да се филтрира здраво преди нещо да бъде прието за лично.

# 137
  • Варна
Така е, Бояна, затова някой, ако спомене омари  каква ще е следващата му асоциация? Правилно - Богиня и Бояна Mr. Green

# 138
Досада са това Малинките! Всяка година едно и също, мине не мине време и айде дойде времето за хвърляне на словесни домати и яйца по потребителите. Не стига, че цяла година се драчим из темите, плюем, хвърляме кал едни връз други, обиждаме се, къде деликатно и изтънчено, къде просташки и каруцарски, ами на края на годината отново се събираме да обобщаваме. Ми то във Форума няма една тема в която някой да не е захапал някого и така кервана си върви, кучетата си лаят и докато свят светува все едно и също, че даже не и на нов глас....А в крайна сметка в един цирк играем и горе долу си знаем номерата...та...в началото ли, в края ли на годината все тая, а и малинките за едни са ягоди за други така, че.... Whistling

# 139
  • София
Така е, Бояна, затова някой, ако спомене омари за какво ще се сети? Правилно - за мен и за теб Mr. Green
Плюс охлюви, прибори и тн, но да не ти показвам скрийншот от това колко пъти потребители стигат до блога ми пишейки "Бояна+дълги крака" Laughing Mr. Green

# 140
  • Варна
Добре че нямам блог Mr. Green

# 141
  • София
Ами направи си.
И ще го търсят на ключови думи "прибори за омари".

# 142
Едно време какви малини имаше... Истински диви къпини.

# 143
Не те спасява от нищо обаче, само ти спестява нЕкои ключови думи.
В този ред на мисли, Бояна е в по добро положение.

Тази година нещо не успявам да впрегна интелектуалните си силици в Малини. Само дребни и досадни дразнители. С някои съм свикнала, новите са неразличими с нищо. Мъка, но и скука.

# 144
Че кажете си, че искате нещо по-голямо и значимо да ви ухапе по неподходящото място.
Повикайте си го, помолете си го да се върне. Дайте му думата...аз ли да ви уча. Mr. Green Laughing
Еххх, какви малини имаше. Цъфтяха и връзваха от хорската простоия и злоба.

Добре, че новото попълнение е така възпитано и толерантно, така положително настроено и светло розово, доколкото му е възможно, разбира се. Hug

Още една златна позитивна горска ягодка за Акаша - така е, приятелко, няма смисъл да слагаме черното перде пред очите си, защото хоризонтът е такъв с каквито очи го погледнем.  bouquet

# 145
Така е, Бояна, затова някой, ако спомене омари  каква ще е следващата му асоциация? Правилно - Богиня и Бояна Mr. Green

Последните тридесет пъти омари си споменавала само ти, смятай  Mr. Green

# 146
Каквито и прибори да ползвате, щом не ядете сини омари, не ми се хвалете...  Sunglasses

# 147
Сини от завист, или от злоба проста

# 148
Сини от завист, или от злоба проста
Само и единствено от благородство.  Wink

# 149
  • В Космоса
Мишона,  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт