"Малинки" 2012

• 24 489
  • 579
  •   1
Отговори
# 405
Стига с тая любов вече ooooh!
Вземете се вземете Mr. Green, стигнете до секс и да се приключи Joy
само на мен ли ми е забавно

# 406
  • Варна
Да, да дойдат Пронобис и Лабрадор и може да измислим нещо Mr. Green

# 407
  • София
Бояна само обещава, че няма да си играе с мене, ама не си удържа на думата.

Ама радвам се, че има някой на когото му е забавно, аз се притеснявам да не досадим на обществото.
Но пък на фона на хумореските на Богинята и сие не е невъзможно, както бе споменато и в последните коментари. Mr. Green

# 408
Не знам, но докато сме още на темата за крака, тъй като не можах да се класирам в челната тройка на форумските хубавици, всъщност аз се класирах в тройката, но на най-грозните, искам да споделя, че една жена вчера възмутено ме нахока заради дългите ми крака. Представяте ли си що за несправедливост търпя ежедневно в реалния живот! А вие тук с някакви измислени проблеми на вашето лошо настроение ни занимавате.

Номинирам се самосиндикално за провалена хубавица! Ще се пробвам пак догодина!!! А имах такива шансове. Crazy

# 409
Що малко е..не отнесе Краси.

# 410
E,  бива ли дама да говори с такива думи?! Приземяване, приземяване, приземяване...

# 411
  • София
Бояна само обещава, че няма да си играе с мене, ама не си удържа на думата.

Ама радвам се, че има някой на когото му е забавно, аз се притеснявам да не досадим на обществото.

Много отдавна не съм ти обещавала да не си играя с теб, напротив, обръщам ти целенасочено внимание, за да се успокоиш.
Само ме притеснява, че се притесняваш да не досадиш на обществото, а не се притесняваш, че досаждаш на мен. Мен кучета ме яли, нали. Crossing Arms

# 412
  • Galaxy 13197853088
Прехвърлих на бързо и не разбирам как може да ни бъркате, та да накарате Пронобис да си смени аватара  Naughty
Номинирам ви за жестоки и мммм какво още да ви припиша ... лишени от наблюдателно-аналитична мисъл ...
Про, върни си аватара ...

# 413
Елица в категория Пинчер, защото продължава да лае по малина, нарисувана върху стена. И веднага взимам една малина с вазелин, защото се подмазвам.

# 414
Бояна пък в Питбул, захапала е и не пуска

# 415
  • София
Пронобис няма да ни прости за неосъществените намерения.....
Ще мисля как да се реванширам..... Laughing

Самономинирам се за Сизиф на века....Отработила съм ролята безупречно.... Crazy

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 22:33 от GENTIL

# 416
Това, последното, какво означава? За Дочка от Лещен. Имам предвид как се превежда.

Аз съм Дочка, улеснявам те да не връщаш назад да търсиш завръзката Mr. Green отивам да си търся аватар с глиган

# 417
Сега прочетох за 'К' и искам да ви кажа, че са пропуснали най-важното тълкувание. К също така е и точка, нещо на G-точката, само че съществува със сигурност и е по-лесна за намиране.

# 418
  • София
Сега прочетох за 'К' и искам да ви кажа, че са пропуснали най-важното тълкувание. К също така е и точка, нещо на G-точката, само че съществува със сигурност и е по-лесна за намиране.
Според мен е важно да викнем девойката с плитчините, тя ще ни разкаже най- много, даже неща, за които не сме и сънували по отношение на К.

# 419
  • Ænima/Albuquerque
Сакън! bishop

Общи условия

Активация на акаунт