Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 616
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 820
Моята равносметка до тук за този сезон  Rolling Eyes
Мъжете са влязли да си търсят жени  Joy
Жените също  newsm78
е, с малки изключения /Никола, Стойка, Лили и Стоянчо и Нед/

еми да вземат за финал да се вземат брадърите, пък Тупарев да им спретне една голяма масова сватба  Mr. Green

И като финал - всички заживели весело и щастливо  Joy

# 2 821
  • София
Жените също  newsm78
е, с малки изключения /Никола, Стойка, Лили и Стоянчо/

еми да вземат за финал да се вземат брадърите, пък Тупарев да им спретне една голяма масова сватба  Mr. Green

и новите семейства скачат направо във Фемили ББ, където ги чакат Здравеца и Хриса Joy Joy Joy

# 2 822
Жените също  newsm78

и новите семейства скачат направо във Фемили ББ, където ги чакат Здравеца и Хриса Joy Joy Joy

Joy Joy Joy

# 2 823
Защо си мисля, че вчера Пацо се разрева, преди ББ да обяви мисията на Стоян за успешна и Миро да се развихри, а после са го сглобили, така че Пацо да изглежда сломен от загубата на верния фен и наранен от откровенията на Миро. Даже подозирам тези манипулатори от ББ, че първо са видели плачещия Пацо и тогава са решилида разкрият мисията на "фена". Така Пацовата драма и "напъпилата" любов между Цеце и Боби, направо разпръскаха сапунени мехури във вечерния епизод:)

# 2 824

тез не трябваше да ги споменаваш
сега Mari_Mar ще ме погне пак...

# 2 825
  • Варна
Защо си мисля, че вчера Пацо се разрева, преди ББ да обяви мисията на Стоян за успешна и Миро да се развихри, а после са го сглобили, така че Пацо да изглежда сломен от загубата на верния фен и наранен от откровенията на Миро. Даже подозирам тези манипулатори от ББ, че първо са видели плачещия Пацо и тогава са решилида разкрият мисията на "фена". Така Пацовата драма и "напъпилата" любов между Цеце и Боби, направо разпръскаха сапунени мехури във вечерния епизод:)

Може и така да е. Те затова вече не излъчват на живо, че да не и хващаме манипулациите... Crossing Arms

# 2 826

Може и така да е. Те затова вече не излъчват на живо, че да не и хващаме манипулациите... Crossing Arms

Вчера се бяха разсеяли и имаше стрийм даже по време на епизода, а Пацо се разплака малко преди това.....иначе си е почти пълно затъмнение Peace

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 21:51 от Mesmunda

# 2 827
На мен днес ми беше жал и за Пацо, и за Цеце и за Миро... Shocked Tired

Хексе, защо за Миро, бе Simple Smile?
Заради прашките и разговора с Елена ли?

Много съм жалостлива, щом за Пацата ми домъчня даже, но Миро е гад голяма и грам съчувствие не може да предизвика в мен  Crossing Arms

# 2 828
Ама като нищо ще се окажете прави!  Crazy Аз се чудих защо ВНЛ обясняваха, че плаче заради "нещо навън", като до преди малко му се подиграваха. Толкова ли е тъпа, че не може да върже... а то май ще се окаже както Мезмунда е написала  ooooh!

# 2 829
На мен пък не ми стана жал за Пацо
Всички или почти всички му казваха в лицето истините-че се излага , че не е интересен,че самочувствието му няма покритие, че не е никаква звезда, че става за подигравки

Дори майка му,която най я боли за него му каза много грозни истини
Той в никой не се  вслуша , на никой не повярва, не си  взе поука
 Повярва че Стоян му е фен и се хвана като първия глупак ,защото това беше нещо което му харесваше, което отговаряше на неговите виждания
Мъж на 30 години се държи по зле от 5 годишен
Напротив не ми е жал, радвам се ,че поне за малко слезе на земята
Радвам се че поне за кратко има проблясък на осъзнаване че думите които му казаха всички са истина
Но съм сигурна ,че утре  Пацо отново ще се събуди убеден че е по - по - най

# 2 830
  • София
Не зная дали е вярно , но ми разказваха, че московската къща на ББ, била в центъра на града, цялата била в стъклени стени, и във всеки един момент е можело да се види, кой се е.е, кой се напива-ВСИЧКО.
А тук какво ББ със сценаристи, 4 или 5 на брой, е ние сценарии ли гледаме/ на лоши сценаристи/ или реални ситуации Joy

# 2 831
  • София
Жените също  newsm78

Joy Joy Joy

При Марианка и Ханчо, Брадъра се размина само с два хонорара и пръстен с два-три диаманта, ама тези всичките, ще му дойдат нанагорно. Rolling Eyes

и КАЗАХ, да не предизвиквате съдбата и да не споменавате безпричинно името на приморското фемили

айде пак от мен да мине, една молитва и тук

# 2 832
Много съм жалостива, щом за Пацата ми домъчня даже, но Миро е гад голяма и грам съчувствие не може да предизвика в мен  Crossing Arms
newsm10
Миро ме дразни най-много от всички. Толкова ще се радвам ако го изгонят в понеделник.
Толкова подмолен тип като него няма.  ooooh!

# 2 833
  • ЯМБОЛ
               Когато ви казвах,че Миро е едно нищожество,някои тръгнаха да го защитават.През цялото време лъжеше,че е в добри отношения с Елена,което е абсолютна лъжа,затова му дадоха тази мисия с телефонния разговор.Той е толкова виновен,че не трябва дори името и да споменава.Тръгнал да се прави на голямата работа точно той...думи нямам...Дано да си ходи по-бързо у тях...

# 2 834
Ама като нищо ще се окажете прави!  Crazy Аз се чудих защо ВНЛ обясняваха, че плаче заради "нещо навън", като до преди малко му се подиграваха. Толкова ли е тъпа, че не може да върже... а то май ще се окаже както Мезмунда е написала  ooooh!

Не мисля. Peace Той си е плакал за гаврата, но да потвърди, че плаче за това ли? По-скоро си измисли, че е нещо за навън. Иначе не мисля, че е монтирано, вчера просто ни дадоха да видим малко. Нед имаше рожден ден, когато обявиха мисията за успешна, а когато отиде да плаче, сестрите го извикаха да отиде при тях, че приятеля му имал празник. Peace

Общи условия

Активация на акаунт