Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 597
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 865
  • София
Не зная дали е вярно , но ми разказваха, че московската къща на ББ, била в центъра на града, цялата била в стъклени стени, и във всеки един момент е можело да се види, кой се е.е, кой се напива-ВСИЧКО.
А тук какво ББ със сценаристи, 4 или 5 на брой, е ние сценарии ли гледаме/ на лоши сценаристи/ или реални ситуации Joy
да ама там е станал скандал, всички се изпонапили и потрошили всичко, било станало голямо меле
и са го спрели този формат май завинаги ? или греша?

Ама Цеце нали разказа, как Лестер се бил напил в техния брадър и изпотрошил къщата, затова сега се пазел да не пие.
Брат му на Лестер, станал баща и той по този повод се напил, но явно има лошо пиянство.
не, това е друга история ставаше въпрос за руския ББ или по-точно, както там са му казвали "За стеклом"

разбрах аз, bowuu че е за руския, но по този повод казах, че и Лестер е направил погром, по думите на Цеце.
та тези неща стават може би и по много други Брадъри, но руския да държи първото място.

# 2 866
Аз правилно ли разбрах, че на Миро са му организирали телефонен разговор с Елена?
Преди седмица тя гостуваше рано сутрин (събота или неделя) в едно предаване и каза, че с Мирослав не поддържат абсолютно никакви отношения, така че ако той твърди че са в добри е излъгал.

Te oще в ББ2 казаха, че са се оженили заради зелена карта (май Елена я беше спечелила, ако не бъркам). Направиха малко театър, А-У, гепиха кинтите, разделиха ги и кой от къде е!  Mr. Green

Хах, вижте какво намерих. От 4та минута натам... Лестър може да се пробва при Къци....
http://www.youtube.com/watch?v=nWCsmgwh-D4

# 2 867
  • Луната ни пази
Аз правилно ли разбрах, че на Миро са му организирали телефонен разговор с Елена?
Преди седмица тя гостуваше рано сутрин (събота или неделя) в едно предаване и каза, че с Мирослав не поддържат абсолютно никакви отношения, така че ако той твърди че са в добри е излъгал.

Te oще в ББ2 казаха, че са се оженили заради зелена карта (май Елена я беше спечелила, ако не бъркам). Направиха малко театър, А-У, гепиха кинтите, разделиха ги и кой от къде е!  Mr. Green
Тя даже не го позна по телефона. Вярно, че може и да не е очаквала, но все пак е участвала в ББ, а и както сама каза, явно гледа този.

# 2 868
Аз пък мисля, че тя се държа отвратително. Не Миро е искал да я чуе, ББ му предложи, тъпа ситуация. Той е виновен само затова, че разправя, че били в добри отношения.

# 2 869
руския да държи първото място.

определено  Peace даже руската църква била се възмутила http://ru.wikipedia.org/wiki/За_стеклом

# 2 870
  • София

Te oще в ББ2 казаха, че са се оженили заради зелена карта (май Елена я беше спечелила, ако не бъркам). Направиха малко театър, А-У, гепиха кинтите, разделиха ги и кой от къде е!  Mr. Green

Хах, вижте какво намерих. От 4та минута натам... Лестър може да се пробва при Къци....

колелото е много важно, е на, и ние си имаме НАДВОР Simple Smile) А гласът на техният Брадър - РОБОКОП, е много неприятен за слушане и трудно се разбира.

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 23:03 от Mari_Mar

# 2 871
Ама като нищо ще се окажете прави!  Crazy Аз се чудих защо ВНЛ обясняваха, че плаче заради "нещо навън", като до преди малко му се подиграваха. Толкова ли е тъпа, че не може да върже... а то май ще се окаже както Мезмунда е написала  ooooh!

Пацо изобщо не се разплака заради фена, беше обиден на Нед, че вече не му е добро приятелче, гледах го вчера и съм сигурна, че няма нищо общо с това, което показаха тази вечер.

съвсем ще резнат стрийма... много ги разконспирирахте  Mr. Green

# 2 872

а какъв беше смисъла с това колело, че нещо не разбрах  newsm78
стори ми се доста тъпичко  Rolling Eyes

# 2 873
  • София
руския да държи първото място.

определено  Peace даже руската църква била се възмутила http://ru.wikipedia.org/wiki/За_стеклом

видях го, но ставам за малко и после ще го изчета.

А съфорумците, които не са гледали вчера, да влизат в моята папка в пикаса и всичко по ред да изгледат, после ще ви изпитвам  Naughty

# 2 874
Ама като нищо ще се окажете прави!  Crazy Аз се чудих защо ВНЛ обясняваха, че плаче заради "нещо навън", като до преди малко му се подиграваха. Толкова ли е тъпа, че не може да върже... а то май ще се окаже както Мезмунда е написала  ooooh!

Пацо изобщо не се разплака заради фена, беше обиден на Нед, че вече не му е добро приятелче, гледах го вчера и съм сигурна, че няма нищо общо с това, което показаха тази вечер.

съвсем ще резнат стрийма... много ги разконспирирахте  Mr. Green
е ми ние и без това все сме си на двора...  Crossing Arms

остават някакви си 2 седмици, естествено че ще режат стрийма, нали трябва да си нагодят после всичко по техния си сценарий  Sick

# 2 875
Панайот е такъв страхливец... иска да се хваща на басове и като загуби, го е шубе да прави това, на което са се хванали. Последната случка е, че трябваше да изпие едно яйце, обаче отказа, защото имало кръв в него и било болно. hahaha И всеки път така.

# 2 876
Привет, мривет Simple Smile Аз да се набутам и тука ...
Та... любимците ми са Стойка и Боби, донякъде Лили и Дими, айде и Нед... Ама до там. Много добро впечатление ми направиха 5тимата. Някои от тях дори са неузнаваеми. Например Стойка, няма нищо общо с онова мекащото стреснато момиче от ББ1. Харесва ми, че ни си мълчи, а си излива душата. Направи ми впечатление изказването на приятеля и, личи си че се обичат.
Боби, изненада ме, някак по улегнал ми се струва. Единственото, което не ми хареса е отношението към Цеце, ама той си каза, че това е игра и няма нищо истинско в нея. Може би го е страх да не го наранят, защото от видяното до тук си мисля, че той я хареса.Начинът по който я целуна го доказа. Беше някак срамежливо, като някой неопитен ученик. Супер сладко.
Лили, и тя поулегнала, може вече да готви. Единственото, което не харесвам в нея е лигавото гласче и това, че се слага на всеки, не изказва мнение, съгласява се с всичко, което и се каже, за да няма конфликти, според мен тук греши.
Дими, изненадваме, имайки предвид предишното му поведение в ББ1. Здравомислещ и здравостъпил на земята човек вече, няма конфликти, абе все едно е друг човек, за сега ..
Нед и той променен, създал прекрасно семейство, улегнал. Отвреме навреме пуска някоя шега, ама не може запазената му марка са. Единствено не ми харесва, отношението му към Стойка.

За Пацата какво да кажа, не ми е любимец, не съм го и крила никога. Селяндур от класа, готов на всичко, за да остане в тази къща. Един 30 и кусур годишен мъж, без жена, без дете, без никакво бъдеще, и без никакви опити за такова. Той няма нито една цел поставена, цел за която да се бори, освен да е в тази заветна къща. Това за мен е недопустимо!
Близначките, кокошки.... Викат и се карат, една през друга. Само те могат да се разберат, а и много по-прости са от Черната Златка, нищо че тя не знаеше столицата на Англия.
Миро - страшно много ме разочарова. Та той освен да се дърли със Стойка и отвреме навреме с Пацата нищо друго не прави. Не му прави чест, че напада жена. Същото се отнася и за Панайот...

Пф, какво друго да кажа.. Македонците, ами не са ми интересни, единственото интригата дето се заформя с Боби и Цеце. Подозирам че Цеце и Никола са някакви роднини...

# 2 877
  • София
Нещо ми стана жал за Цеце. Тя наистина го е харесала този пън Боби, така влюбено го гледа понякога. А него ако го слуша човек, той никой и нищо не харесва. Може би е предпазлив. Не ми се иска да мисля, че е станал такъв сухар. Момичето легна до него, той заспа.  Shocked А ми се струва, че и той я харесва, не колкото тя него, но все пак не му е все едно. Горката, върна си се в леглото, след като планината от мускули взе, че заспа.

# 2 878
  • София
kal3t0  Simple Smile

и какво излезе накрая, който не защитава, не се мазни и си е позволил да каже нещо НАПРЕКИ на Стойка, не струва  Rolling Eyes

# 2 879
  • София
Нещо ми стана жал за Цеце. Тя наистина го е харесала този пън Боби, така влюбено го гледа понякога. А него ако го слуша човек, той никой и нищо не харесва. Може би е предпазлив. Не ми се иска да мисля, че е станал такъв сухар. Момичето легна до него, той заспа.  Shocked А ми се струва, че и той я харесва, не колкото тя него, но все пак не му е все едно. Горката, върна си се в леглото, след като планината от мускули взе, че заспа.

Цеце поне научи нещо ново покрай Боби ,,Що е това леген и как се пере на ръка''  #Crazy какво ли щеше да прави, ако не го беше срещнала  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт