Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 879
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 980
Момичета, цвиля от смях. По-голямо безумие не съм виждала - Helge Schneider и Monty Python пасти да ядат Grinning

# 1 981
  • Варна
Мисията не трябваше ли да кажат само на Стоян, така щеще да е по-интересно.
А ще му помагат в уникалната мисия.

# 1 982
  • София
Аз харесвам Боби,Лили и Дими,обаче малко съм разочарована от Лиляна.Добре,че нямам такива приятелки/не ги знам колко са близки със Стойка де/.Боби беше прав според мен като и каза на Лила, че се подмазва на  трите кукувици.И според мен тя се страхува да  не я нападнат сестрите и затова не взема страна.

Добре де, ама при положение че Стойка се дрънка с всички в къщата, Лили какво да прави, да тича след нея и да се кара и тя ли с цялата къща. newsm78

Стойка затова не можа да си изпълни мисията,,ПРИМАДОНА'' защото просто БЕШЕ СЕБЕ СИ - заядлива и с големите претенции, че е по-по-най. Rolling Eyes

# 1 983
ББ каза, че Цеце е най-красивата жена в къщата... според кого? Дразня се вече, опитват се да ни внушат някакви свои мисли, за да направят сензация.

Ох, Пацо...  Mr. Green Mr. Green

E, kak, според всички нас  Mr. Green, да не си посмяла да помислиш нещо друго  Naughty.

# 1 984
  • In The Middle Of Nowhere
Оф, хора, не мога да спра да се смея с тая пизитивна мисия  Joy Joy особено с Панацот и одата  Joy тоя човек имам чувството, че ако можеше би живял вечно в ББ!!!

# 1 985
Аз не говоря за Цецето конкретно, а за цялостното отношение на Боби към жените и начина, по който ги избира като пържоли... с пълната увереност, че към която и да посегне, тя ще бъде негова.
Панайот защо е гол, с какво сме го заслужили?!

# 1 986
Пацо се развихриии  hahaha hahaha hahaha

# 1 987
  • Gone with the wind
Пацата чак укспял да се съблече  Mr. Green

# 1 988
  • София
Отдавна не съм се смяла сама вкъщи както сега Joy

# 1 989
  • Варна
Пацата по гащи. Mr. Green

# 1 990
Сега направо всички ще хукнат да се мазнят на Пацата...милия, ще е на 7то небе

# 1 991
  • Варна
Сега направо всички ще хукнат да се мазнят на Пацата...милия, ще е на 7то небе
Дали няма да заподозре нещо? Grinning

# 1 992
Тоя Пацата си помисли, че е в Плаза и
върти гюбеци с Константин, скъса ме от смех hahaha

# 1 993
  • София
Тази вечер много забавно.  Laughing Видях по-напред, че било гавра с тях, за мен не е.

# 1 994
Нееееееееееее... hahaha
Колко е пластичен... милият... Нумеро уно! Joy

Общи условия

Активация на акаунт