Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 820
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 190
Цитат
На какво е готов човек за едната известност и за това хората да му кажат "Браво! Ти си страшен пич." Дори за пръв път ми дожаля за Пъцамун, някак тъжно е да живееш за овациите на хората и да няма друго, което да ти осмисля живота.

Така е!
Само ,че в случая Пацо не обира овации , а подигравки
 Голям процент от хората не казват че е пич , а че е  ненормален идиот
И да може би ще има известност ,но като идиота на републиката

Снощи се замислих отново за майка му
Как ли се е почувствала жената виждайки синът и да се кълчи  по бельо пред цяла България и осъзнавайки че това е поредната гавра с него,която обаче той приема устремен към така мечтаната слава

# 2 191
  • София
Бананчетата яко се варят обаче Simple Smile

# 2 192
Цитат
На какво е готов човек за едната известност и за това хората да му кажат "Браво! Ти си страшен пич." Дори за пръв път ми дожаля за Пъцамун, някак тъжно е да живееш за овациите на хората и да няма друго, което да ти осмисля живота.

Така е!

Как ли се е почувствала жената виждайки синът и да се кълчи  по бельо пред цяла България и осъзнавайки че това е поредната гавра с него,която обаче той приема устремен към така мечтаната слава

Какво казвали майка му, хората... Пацо мисли по друг начин, той за себе си е добре и се чувства добре. А това е най-важното. Такъв му е мирогледа. Забавлява се, иска да е в къщата, иска да участва, иска да е център на внимание, иска да е обичан и известен... Защо всички трябва да сме еднакви? Всеки се стреми към различни неща, дори Пацо си има неговите цели... има право да се бори за тях. Simple Smile
Нека не преувеличаваме ситуацията, все пак телевизията и това шоу са за да забавляват. Вие забавлявахте ли се снощи?

# 2 193
  • София
Цитат

Така е!

Всичко това идва от ББ!
Колко бели направи ВБ И ББ!!!.........
А участниците са продали душите си и се налага да падат толкова ниско.........за ПАРИ!!! Това е истината

# 2 194
На мен Стоян - фенът на ББ, много ми прилича на Стоян - айдълът. newsm78

Айдълът ли е на снимката? Приликата е поразителна Shocked

# 2 195
Ааа, Лестер почна да се обяснява с Боби, че ръгбистът вчера е целувал жена му и..резнаха картината веднага. Дали се шегуваше или вътре знаят нещо повече от нас? Може и шегичка да е било, защото Боби все ги подозираше, че имат някаква тайна връзка с Цеце. Но пък твърде бързо изключиха картината и сега дават двора без звук.

# 2 196
Ааа, Лестер почна да се обяснява с Боби, че ръгбистът вчера е целувал жена му и..резнаха картината веднага. Дали се шегуваше или вътре знаят нещо повече от нас? Може и шегичка да е било, защото Боби все ги подозираше, че имат някаква тайна връзка с Цеце. Но пък твърде бързо изключиха картината и сега дават двора без звук.

а на мен ми беше странна реакцията на Лестер снощи като му се кекна Цецка... ще излезе нещо накрая.  Twisted Evil

# 2 197
Цитат

Така е!

Какво казвали майка му, хората... Пацо мисли по друг начин, той за себе си е добре и се чувства добре. А това е най-важното. Такъв му е мирогледа. Забавлява се, иска да е в къщата, иска да участва, иска да е център на внимание, иска да е обичан и известен... Защо всички трябва да сме еднакви? Всеки се стреми към различни неща, дори Пацо си има неговите цели... има право да се бори за тях. Simple Smile
Нека не преувеличаваме ситуацията, все пак телевизията и това шоу са за да забавляват. Вие забавлявахте ли се снощи?

newsm10 Така е, Пацо е щастлив като дете, получило коледен подарък Simple Smile

# 2 198

а на мен ми беше странна реакцията на Лестер снощи като му се кекна Цецка... ще излезе нещо накрая.  Twisted Evil
Сега започвам да се чудя, дали Цеце не е реагирала съвсем естествено, когато Нед нарече Никола "тъп македонец". А после непрекъснато повтаряше, че имало някаква причина с Никола да са в къщата, ама дотук, не изплю камъчето Laughing

# 2 199

Ако на вас някой като близначките ви намила и ви дъче непрекъснато ... колко щяхте да издържите?
Не че защитавам Стойка на 100%, но...
Aз лично не бих ги търпяла тези нагли празноглавки да ми се блещят и зверят и една минута.Да си предават фасоните една на друга и на майка си,никой не е длъжен да им търпи изблиците/и аз не съм защитник на Стойка /.Използват възпитанието на  едни и желанието да избегнат конфликти на други и си правят каквото искат.И най ме дразнят като вземат да се перят,че ще изхвърлят някого от къщата-абе изобщо повярвали са си/щото всички им мълчат/.

# 2 200
 Чак сега изгледах снощния епизод. Пацо в изповедалнята ми изглеждаше като в скеч от "Баш Бай Брадър" Mr. Green Не знам как биха могли да го имитират, за да е по- смешно от оригинала Simple Smile

# 2 201
Ама защо някои от вас си мислят, че тризначките непрекъснато намилат на някого, скандалите според мен са доста редки и кратки като времетраене и е нормално да ги има, друг е въпросът, че вечер ги сервират като главна новина и то орязани, така че не може да се разбере по каква причина са избухнали. Трите момичета се разбират доста добре с всички в къщата, поне такива са личните ми впечатления, когато ги гледам онлайн Simple Smile

Хайде, пуснаха звука, честито!

# 2 202

какво е станало снощи м/у тях? явно съм пропуснала

# 2 203

какво е станало снощи м/у тях? явно съм пропуснала

Цецка му показваше краката си. Вика му: Ехх, ако имаше 30 години Grinning
http://vbox7.com/play:8f7f7810e8

# 2 204
  • София
Днешният епизод на ББ мисля, че ще бъде доста интересен.

Общи условия

Активация на акаунт