Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 856
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 325
Аз силно се интересувам кога ще вкарват вече новите хора, то половината минаа  smile3511

Цеце изглежда много тъжна нещо, често я виждам такава и тази чалма част от фешън стайла ли й е или не, че и това ми е непонятно  newsm78

# 2 326
  • Berlin
Е, какъв е проблемът, че за 1ви път пере на ръка? newsm78 Вярвам й, разбирам я. Simple Smile

# 2 327
Не ми харесва на мене Цецка.. така една.. скрита, потайна, не ги обичам такива хора..

# 2 328
Не ми харесва на мене Цецка.. така една.. скрита, потайна, не ги обичам такива хора..
Днес гледахте ли Сашо Дойнов как се изказа за нея? Rolling Eyes

# 2 329
Аз силно се интересувам кога ще вкарват вече новите хора, то половината минаа  smile3511

Цеце изглежда много тъжна нещо, често я виждам такава и тази чалма част от фешън стайла ли й е или не, че и това ми е непонятно  newsm78
едва ли ще влиза още някой
те ББ дали изобщо се усещат че са оставили тез квадратчета  Mr. Green
или пък може за по-малко някакви "дразнители-провокатори" от вън да им вкарват, ама едва ли - де толкоз акъл у сценаристите  newsm78 Mr. Green

# 2 330

не, дай линк

# 2 331

не, дай линк
http://play.novatv.bg/program/nakafe
Още в началото е той, но за Цеце малко по- късно се изказа. Ако не се лъжа каза че прилича на вълк Whistling

# 2 332
  • София
ако Стоян трябваше да се справя с мисията "фен на Пацо" без помоща на цялата къща, щеше да е интересно, а така е поредната идиотщина от страна на ББ

изобщо не ми е интересно да гледам как ще срича някво тъпо стихче/ако изобщо го е запомнил де/  newsm12

Важното е да има ШОУ!

# 2 333
Пацо избива рибата в " Сделка или не"
Първо заяви че всичко което ще спечели ще го даде за благотворителност за домове за възрастни хора и сираци и 2 минути по късно  се изцепи че желанието му е да си тръгне с 10 или 20 стотинки
Яка благотворителност.Някой дом ще бъде в устремен възход

После пък банкера заяви че не го помни и на Пацата му  потънаха гемиите, че има такъв човек в държавата

И бил 1.80 висок

# 2 334
  • София

Играе! Играе и то за сега доста добре! Не м0жем да го отречем, нали?!

# 2 335
И аз гледам вече  Party
Благодаря на всички репортерки  Hug

# 2 336
  • София
Пацо избива рибата в " Сделка или не"
Първо заяви че всичко което ще спечели ще го даде за благотворителност за домове за възрастни хора и сираци и 2 минути по късно  се изцепи че желанието му е да си тръгне с 10 или 20 стотинки
Яка благотворителност.Някой дом ще бъде в устремен възход

После пък банкера заяви че не го помни и на Пацата му  потънаха гемиите, че има такъв човек в държавата

И бил 1.80 висок

ха ха ха ха .........смях до дупка с Пацо! Но нали виждате, че шоути продължава!!! Да се "Насладим"!

# 2 337
Момичета, вчера не гледах точно когато Панайот влезна в изповедалнята. ББ го питаше каква да му е мисията с новия ли? Бъркам ли, или той предложи да се натисне със Стоян уж за мисия?

Все пак може да си обича мъже Simple Smile Подсъзнателно  Wink

# 2 338
Вижте на какво се натъкнах - видео на голата Лиляна за Плейбой:
http://www.plovdiv-online.com/2012-01-16-11-17-53/item/42014-gol … 0-lili-ot-plovdiv

# 2 339
  • София
Вижте на какво се натъкнах - видео на голата Лиляна за Плейбой:
http://www.plovdiv-online.com/2012-01-16-11-17-53/item/42014-gol … 0-lili-ot-plovdiv

Явно много обича да си подскача!!! Много грозни цици има!!!

Общи условия

Активация на акаунт