Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 687
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 640
  • София
Стойка си признала за 2 пластични операции - силиконов пръстен на стомаха си, за да ограничи приема на храна и да отслабне и е уголемила бюста си и така придобила повече самочувствие.

Стойка при Азис, за силикона и пръстена

# 2 641
  • София

Бяснята, с която е кадидатсвала в НАТФИЗ

,,Орел и охлюв''

# 2 642
Пацо, че е дразнител и простак - така е.
Но защо това, че иска да е известен се смята за минус? И не искат ли голяма част от хората това - да са известни в своята област (а някои без значение от областта)? Нима другите вътре не искат да са известни? Wink Ако не искат тогава защо влязоха отново?! Визирам конкретно Миро и Стойка. Само за шоуто дрън-дрън, друго си е да те дават всяка вечер на екрана. Лично аз смятам, че повечето хора тайно или явно си мечтаят да са известни, еле пък тези в къщата. Peace Та Панайот със всичките си минуси поне има куража да преследва целта си. Много хора са искали да станат известни, но не са успели защото нямат неговия кураж да преследват мечтите си от детството/тинейджърските години, а те са най-истинските. Да искаш да си известен не е минус, а качество.

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 14:50 от monique15

# 2 643
И не искат ли голяма част от хората това - да са известни в своята област (а някои без значение от областта)?

А областта на Пацо е?
Певец, актьор, композитор, адвокат, шивач, продавач, футболен директор?  newsm78

Не е лошо да си известен. Както казах за Пацо си има плюсове - повече пръчки ще му се лепят!  Wink

# 2 644
Ето и трите най-замечателни кадри от филмчето:

Прелестната нимфа, съблазняваща някакъв щастливчик, криещ се от любопитни очи.

Ето го и самия Щастливчик

И накрая - Чудесная  пара  Joy

Пфф егати нимфата Sick  ... по-скоро някоя закъсала труженичка са взели за клипчето (евтин бански  пълен с дунапрен, понакъдрена в домашни условия),  а пък дори може да е онази с (предупреждавам -гледате на ваша отговорност - снимката минава границите и напълно е лишена от естетика Rolling Eyes) непраните чорапки на спалнята на Митьо, но там ѝ се виждаше другото "лице" само Shocked
Пълен фейк  ... тя се е покатерила на лодка с българския флаг, а Митьо после се държи за въжетата на съвсем друга лодка. И в двата случая може да е снимано дори без съгласието на собствениците, освен ако Пищова не е станал исландски поданик напоследък  Mr. Green
Виж на улицата  вече си изглеждат в естествена среда   Laughing

# 2 645
А областта на Пацо е?
Певец, актьор, композитор, адвокат, шивач, продавач, футболен директор?  newsm78
А има ли нужда да имаш ясно определена област и да се ограничаваш като кон с капаци?
Простак, да, дразнеш да, но поне не е роб на системата като някои, които цял живот прекарват навряни в някой мухлясъл офис, мнозина от които между другото дълбоко в себе си също си мечтаят да станат известни личности, но потискат това си желание, понеже да работиш в офис било по-престижно. Някои хора не обичат рутината и Пацо е от тях. Peace У някои хора винаги има чувство на неудовлетвореност, непълност когато не са известни, Пацо е точно от тях. Между впрочем и аз, но с тази разлика, че на него му стиска, а на мен не и че не простея толкова. Simple Smile

По-добре като излезеш на улицата да те познават, а не да си анонимен цял живот. Вярно е, че прекалява, обаче си постигна целта - стана известен. Пък и у нас за интелигентните известни като Орлин Павлов по-малко се говори, такава ни е публиката. В момента повече се обсъжда Златка от колкото Орлин.

# 2 646
  • Варна

По-добре като излезеш на улицата да те познават, а не да си анонимен цял живот.

По-добре според кого? Stop
 Аз предпочитам да съм  анонимна. И със сигурност не съм единствена.

# 2 647
  • Gone with the wind

Мерси викам аз на известност като Пацовата. Той стана известен като малоумен клоун, посмешище. Не вярвам хората по улицата да му се възхищават на известността, по-скоро ще се подхилкват на простотията му

# 2 648
Аз съм в шок!
Пускам стрийма и насреща ми - близък кадър на Панайот, който изпраща целувка към камерите, т.е. към драгия зрител и в частност - към мен.
Дали ще смея да погледна пак какво правят днес, не знам. Максимално се напрегнАх начи. Crossing Arms

Горката,  Hug ще трябва да ти се лее куршум против уплах - аз щях да се задавя с кафето, ако така ме изненада  Shocked   Laughing  Не знам всъщност Thinking  ...  след като издържах онзи танц в изповедалнята дали нещо е в състояние да ме уплаши  Wink

# 2 649
Пацо е превзел вибокс.  Laughing Има цели 7 клипа в топ 40.
Мечтата на Пацата! ooooh!
"ВлЙез и виж във вибоксЪ, колко мои клиповИ има в топ 100"

Joy

Не харесвам Панайот. Смешен и елементарен ми е.Но щом иска да му се смеем на глупостите, що пък не? И пак казвам - проблема е в това кой как го възприема.
За мен е нещо АНТИ, нещо като Бай Ганьо.. нещо, което предизвиква смях и съжаление и твърдо НЕ ТРЯБВА да съм/сме.

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 15:37 от MementoMori

# 2 650
Сега да си опиша и анализирам фаворитите и анти-фаворитите до момента(скучно ми е  Mr. Green .....). Надявам се да не ви досадя много ....

Съгласна съм с  две изключения- визията на Боби ми харесва и Стойка по- скоро ме дразни.

# 2 651
Ей, досега не е имало Биг Брадър, който толкова да ме дразни. Вкарали са хора, които не мога да понасям просто.
Стойка води всички класации. Е, много ме дразни. Не знам, за каква се мисли, но си е същата простачка. Имам чувството, че забрави, че мисията й да се прави на Примадона, отдавна свърши. Много ми е противна, има нещо отвратително в нея. И вчера направо ме напрегна с тия превземки да не изяде принцесата.То бе реване, то бе чудо. Не си я спомням, като толкова върла вегетарианка , от миналия Биг Брадър. Да не говорим, че изключително ме издразни, когато режеше луканката с кухненски ръкавици. В крайна сметка едно изключение може да се направи без да се мрънка до безобразие и после няма да яде месо още 20 години, ако иска.
Тоя Борислав и той ми е хипер анти. Като му чух елементарното мислене относно, какво трябва да бъде момичето до него , съвсем ми падна в очите. Пък и какво ми го обявяват за чак такъв красавец, като не бих си хвърлила и храчката за него.
Миро пък вече образ на скандалджия ли ще си гради? На какво разчита? Със сълзи му се получи, но с тоя вулгарен език, едва ли. И той ме изнервя до краен предел.
Лилито, с този начин на говорене и това пудрене постоянно също ме дразни. Нищо, че не влиза в скандалите, което е добре. Но има други неща дето ме дразнят в нея.
Дими- не ме дразни засега!
Панайот- Забавен е, той в крайна сметка си е избрал тая роля на смешника. Като му харесва, да се изявява като такъв и като позволява да се гаврят с него.. Щом той е окей с това, аз ли няма да бъда? Личен негов избор е било влизането и изобщо оставането пак в къщата. Както се казва "като си е дал д-то под наем, ще се съобразява". И той ме дразни на моменти.
Тризначките - не ме дразнят, освен когато показват колко са малоумни и когато говорят една през друга, точно кокошарник се получава. Иначе не ме дразнят толкова, или може би им свикнах, защото 1 месец бяха в старото издание.
Никола ме кефи. Добро момче е, не навлиза в конфликти и се забавлява, доколкото му е възможно.
Цеце- не ми харесва. Много ми е мъжествена! Тези, които толкова твърдят, че е неземна красавица, явно имат проблем с вкуса.
Нед- той ми е фаворита. Личи си, че е помъдрял. Усети се навреме и спря с простотиите. Още в ББ1 си го харесвах него. Искам да спечели!
И накрая новото комплексарче Стоян-  Поради факта, че не може да блесне с акъл, реши да използва "извънземното " си клякане. Много се превъзнася, което изключително много ме дразни. На неговата възраст съм и смея да твърдя, че поведението му е абсурдно, поне за мен. И това, че изпита затруднение с някакво си кратко стихотворение, не говори добре за него. Нещо ми е много надут и то без покритие. Не го харесвам определено. Една външност не прави човека!

# 2 652
 Всъщност BB накара Пацо да танцува без дрехи. А той и без това си е шемет, няма нужда от това.  Laughing

p.p. Много ми хареса как каза на Миро, че е ревльото. "По-добре отиди и се разреви някъде, цяла България те знае само с това." Едва ли някой друг го е казвал така очи в очи на Миро.

# 2 653

По-добре според кого? Stop
 Аз предпочитам да съм  анонимна. И със сигурност не съм единствена.

Аз също.Предпочитам анонимност ,отколкото такава " известност " като Пацо
Предпочитам да не ме разпознават отколкото   да имам  славата като простака на републиката

# 2 654
  • somewhere near the sea
Цитат
Пацо, че е дразнител и простак - така е.
Но защо това, че иска да е известен се смята за минус? И не искат ли голяма част от хората това - да са известни в своята област (а някои без значение от областта)? Нима другите вътре не искат да са известни?  Ако не искат тогава защо влязоха отново?! Визирам конкретно Миро и Стойка. Само за шоуто дрън-дрън, друго си е да те дават всяка вечер на екрана. Лично аз смятам, че повечето хора тайно или явно си мечтаят да са известни, еле пък тези в къщата.  Та Панайот със всичките си минуси поне има куража да преследва целта си. Много хора са искали да станат известни, но не са успели защото нямат неговия кураж да преследват мечтите си от детството/тинейджърските години, а те са най-истинските. Да искаш да си известен не е минус, а качество.
Защото иска да е известен на всяка цена, дори със запалената му пръдня. Sick
Всички останали , според мен са по-скоро жертви, отколкото продукт на ББ. Кой има някаква свястна работа? Влезли са отново, за кинтите, дори Нейден го беше писал някъде. Тризначките са били сред Вип-овете, те смятат, че повече не им трябва с тия "обикновените". Само Панчо дава мило и драго да го дават по телевизора. Е няма такъв перко. Мисля, че за да ни побъркат още, ще вкарат Нидялко и Пищова- тогава вече да идват танковете. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт