Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 663
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 760
да има близнаци - две Боченца, може би  Rolling Eyes

А, дано! Flutter

# 2 761
две Боченца, може би  Rolling Eyes
две бобченца  Joy

# 2 762
Пацо forever  Peace Миро е смешник.

# 2 763
Панайот е неспасяем  ooooh!
"ама пак с мене свързано, нали"

# 2 764
Пацо forever  Peace Миро е смешник.

Ти сериозно ли?

# 2 765
То пък все едно Миро не го направиха на смешник! Чак бившата му го пита защо се излага и няма ли достойнство!  Whistling

# 2 766
Не мога да разбера защо Миро все се занимава с Пацо. Да го остави на неговото, има си различна ценностна система, не го интересува да бъде достоен, както Миро.

# 2 767
Жал ми е за Пацо. Може да не е в час много много момчето,но защо така му се подиграват.  Sad

# 2 768

Сериозно! Признавам, че е прост и глупав, но ми е жал, че другите така се отнасят с него. Наивен е като дете.

# 2 769
  • София
да има близнаци - две Бобченца, може би  Rolling Eyes

А, дано! Flutter

Амиииииии...дупе да й е яко на Цеце, с този  hahaha НАРЦИС - Големият БОБЧО.

# 2 770
Пацо имаше нужда от този шамар!

# 2 771

Сериозно! Признавам, че е прост и глупав, но ми е жал, че другите така се отнасят с него. Наивен е като дете.

И според мен Миро е по-големия смешник Naughty

# 2 772
  • Варна
да има близнаци - две Бобченца, може би  Rolling Eyes

А, дано! Flutter

Амиииииии...дупе да й е яко на Цеце, с този  hahaha НАРЦИС - Големият БОБЧО.

А-хаха едва ли ще се стигне до сватба, но... знае ли човек. Той Боби има  традиция да излиза от ББ със сериозна връзка.. Joy

# 2 773
 ГНУСНО! Не мога да ви разбера как гледате такава гавра с човешкото достойнство! Нищо, че се опитват след това чрез водещата, да ви убедят, че всичкото това било полезно!

П.П. Между другото в тези издания на ВИП и Биб Брадър, повече слушаме тълкувания и разсъждения от водещите и коментари от самия Биг Брадър, отколкото нещо реално да се случва! Добър пример за това е този псевдо триъгълник Миро-Боби-Цеце

# 2 774
  • Варна
ГНУСНО! Не мога да ви разбера как гледате такава гавра с човешкото достойнство! Нищо, че се опитват след това чрез водещата, да ви убедят, че всичкото това било полезно!

П.П. Между другото в тези издания на ВИП и Биб Брадър, повече слушаме тълкувания и разсъждения от водещите и коментари от самия Биг Брадър, отколкото нещо реално да се случва! Добър пример за това е този псевдо триъгълник Миро-Боби-Цеце

Гавра щеше да бъде ако се прави против волята им. Ако чак толкова не искат винаги могат да откажат. Това е игра и те са играчи. Peace

Общи условия

Активация на акаунт