Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 606
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 910
Аз пък мисля, че тя се държа отвратително. Не Миро е искал да я чуе, ББ му предложи, тъпа ситуация. Той е виновен само затова, че разправя, че били в добри отношения.

Даа, на мен също не ми хареса реакцията и, можеше да направи ситуацията по-малко унизителна за Миро.....а тя даже го подхвана за това, че я обсъждал в шоуто. Слушала съм няколко разговора, в които Миро говори за ББ2 и техните отношения, но никога не е казал нещо, което би я засегнало. На Елена може и да не и е приятно да я коментират в нейно отсъствие, но Миро влиза за втори път в къщата и е нормално в разговор да обсъждат предишното му участие.

# 2 911
След всички дивотии сътворени от ББ по въпросната мисия аз не разбрах какво е накарал да правят Нед и Лестър
Каква е била тяхната мисия

# 2 912
  • София
Е, ББ ако не завърти поредна интрига, кой друг?? Личи си, че не са в пеиятелски отношения, но Миро си изпълни мисията.

Нещо не съм много впечатлена от този сезон на ББ. А вие?

# 2 913
хич...

Молят се за храна вече ....

# 2 914
  • София
След всички дивотии сътворени от ББ по въпросната мисия аз не разбрах какво е накарал да правят Нед и Лестър
Каква е била тяхната мисия

Още не са дали каква е мисията на Нед и Лестер. Сигурно някаква простотия или обратното - добро поведение.......ха ха ха ха , ще видим в понеделник.

# 2 915
До колкото разбрах в английския ББ, всеки зрител може на живо да гледа какво става в къщата непрекъснато и то сам да избира коя камера да следи.  Peace

Какъв разкош, направо позеленях от завист, искам нашите да ги #2gunfire

# 2 916
ББ го е направил, защото Миро при онзи разговор с другите спомена, че с нея сега са си в добри/приятелски отношения. ББ тества тая работа и не изглеждаше съвсем така. Макар че те може и да са в добри отношения, но просто на нея да й е супер неприятно да гледа по телевизията как Миро пак изобщо я споменава (а той само защото го питаха).

Обаче Миро ми направи впечатление, че го раздаваше уж спокоен, а избяга като излезе и според мен, беше на косъм леко да заплаче и затова се покри от другите. Абе, поредната гадост на ББ спрямо тях.

# 2 917
Македонците показаха близост. Цеце е по халат и не е в настроение, Лестер запя някаква песен и двамата врътнаха един танц. До колкото разбрах, на манекенката и липсва сестра й, която е в Швейцария (може и да греша). Лестер се опита да й изтрие сълзите, но тя каза, че не плаче.

П.п. Между другото на съквартирантите им останало само пилешко месо и бисквитки "Белвита" като храна. Лестер се примоли на ББ за брашно, за да могат да си направят питки.

# 2 918
  • Gone with the wind
На тризначките са им оставили пантофките от мисията. Искам и аз такива ПЪК  Crossing Arms

# 2 919
Боби взел подарък на Цеце, когато е бил навън...
Кога е излизал? Болница?

# 2 920
Боби що е бил в болница и му е превързано окото?

# 2 921
Майката на Пацо е в Нова.

# 2 922
Снощи порових малко за руския ББ - За стеклом,
който има само един сезон с 35 дни престой през 2001г.
Къщата е била изградена в хотел "Русия" в Москва и била цялата
от стъкла, огледални отвътре. Това е един от най-рейтинговите тв проекти там.
Тъй като шоуто започва като самостоятелен, а не лицензен проект, Ендемол
веднага са проявили искания за заплащане, но режисьорът на шоуто е казал,
че идеята за стъклената къща е негова, отпреди 12 години и няма инфо как е
приключил спора, но този проект е имал голям отпор и от разни други организации.
В шоуто побеждават 2 човека - мъж и жена, които получават по 15 000 долара награда.
Интересна е съдбата на участниците след шоуто. Неблагосклонна е към никой от тях
и казват, че участието им в шоуто им оставило отпечатък за цял живот.
Някои от тях споделят, че доста от случките са били монтирани и режисирани. Rolling Eyes
Повече за съдбата на участниците и техни разкази има тук, ако ви е интересно...

http://www.d-pils.lv/news/8801

# 2 923
Боби що е бил в болница и му е превързано окото?

Боби май има някакво възпаление на окото или веждата (не разбрах добре).

# 2 924

...П.п. Между другото на съквартирантите им останало само пилешко месо и бисквитки "Белвита" като храна....

Ох милите те само пилешко! Аз откога не съм яла пилешко не мога да се сетя.  newsm78 Но наистина не трябва да си пряват експерименти със здравословната им храна. Трябва да имат всичко, а който реши да гладува, да си е на негова глава.
От епизода снощи мисля, че Борислав се изложи като се държа студено и грубиянски с Цеце. Дошло хубаво, младо момиче - манекенка при него. Той ще се прави на дръж ми шапката. Това е българският мъж за съжаление.  Sad Голям упадък. Да не би средството за напомпване на мускулите да се отразява на потентността?  newsm78  А и тоя нито е много красив, нито е оригинален нито е богат... Бил ръгбист по професия - аз не знаех, че това е разпространена професия у нас. Или е ръгбист колкото Ел Бънди.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт