Корабът / El barco - 2

• 35 427
  • 570
  •   1
Отговори
# 495
Опитах се да сложа "скрит текст", като мислех, че се пише в скоби и действа... Извинете. 
Но наистина, много моля някой да обясни, какво точно се случи накрая...

# 496
  • София
Опитах се да сложа "скрит текст", като мислех, че се пише в скоби и действа... Извинете.  

Ти все пак си сложи предишния пост в скрит текст  Wink

Между другото, преводачите на "Корабът" са писали в Замунда, че ще пуснат субтитрите за 16-ти епизод тази нощ или утре  Peace

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 01:07 от -=Деси=-

# 497

С ето този бутон

# 498
  • София
Съобщение от pinelopi за субтитрите Peace

Хора, останаха последните 14 минути и един последен преглед след това. /епизода е по-дълъг от обикновено/
Още малко търпение - най-късно до обяд ще са готови.

# 499
Благодаря ви! Ще слагам вече скрит текст. Вие гледахте ли вече 16 епизод? Simple Smile

# 500
  • София
Току-що пуснаха субтитрите, сега ще го гледаме  Wink

Субтитри за 16-ти епизод http://dox.abv.bg/files/listtree
със следното уточнение: ако не са ви синхронизирани, трябва да се забавят със 176 секунди. Прави се така: Ако сте на BS.Player се синхронизират по следния начин:
Натискате бутона Shift но го задържате без да го пускате и заедно със него натискате стрелката която сочи ляво на клавиатурата и в горната част на плеъра  пише секунди и така  трябва да ги направите -176 секунди

# 501
Деси, благодаря, че ги пусна.
Големи благодарности и на преводача. Simple Smile

# 502
  • София
Не мога да ги изтегля  Cry

# 503
http://dox.abv.bg/files/dw?a=e528db259a - опитайте тук, пише, че са синхронизирани. Peace

# 504
  • София
Благодаря   bouquet

# 505
Хиляди благодарности на pinelopi за това, че си отнема от времето да превежда (винаги старателно!) и на Деси за това, че  бърза да ни зарадва!  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Hug

# 506
  • Стара Загора
Благодаря за превода на 16 еп. smile3525!

# 507
Shte ima li oshte edin sezon ili prosto taka svushva celiyat film?

# 508
  • София

Гледай епизода преведен (освен ако не говориш испански), там казват:
Скрит текст:
"Дори 4 куршума не успяха да ни разделят". Явно Гамбоа нарочно е стрелял така, че да не рани Улисес смъртоносно или просто Улисес е имал късмет и е оцелял  Peace За мен това е единственото логично обяснение  Simple Smile
Иначе като цяло
Скрит текст:
За мен сериалът завърши абсолютно логично и краят изобщо не ми се видя претупан  Peace

Shte ima li oshte edin sezon ili prosto taka svushva celiyat film?

Щеше да има, но много му падна рейтингът, актьорите се ангажираха в други проекти и (най-вероятно) сериалът приключи. Макар че сценаристите си оставиха вратичка  Peace

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 01:44 от -=Деси=-

# 509

Гледай епизода преведен (освен ако не говориш испански), там казват:
Скрит текст:
"Дори 4 куршума не успяха да ни разделят". Явно Гамбоа нарочно е стрелял така, че да не рани Улисес смъртоносно или просто Улисес е имал късмет и е оцелял  Peace За мен това е единственото логично обяснение  Simple Smile

Не съм гледал още епизода, но
Скрит текст:
може Гамбоа да е стрелял и с халосни.

Общи условия

Активация на акаунт