Корабът / El barco - 2

• 35 527
  • 570
  •   1
Отговори
# 150
  • София
... и не решат да направят сериала тип "Дързост и красота".  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Според мен ще стане блудкаво, като с "Изгубени"  Tired

# 151
... и не решат да направят сериала тип "Дързост и красота".  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Според мен ще стане блудкаво, като с "Изгубени"  Tired

Май натам отиват нещата. Аз лично по един начин гледах да сериала по време на първи и сега по време на трети сезон. Нещо започнаха да се отклоняват от правилната за мен посока, но да видим може и да се поправят.

# 152
  • София
Май натам отиват нещата. Аз лично по един начин гледах да сериала по време на първи и сега по време на трети сезон. Нещо започнаха да се отклоняват от правилната за мен посока, но да видим може и да се поправят.

И аз така  Peace Дано има някакъв логичен край. Макар че тогава сигурно ще съжаляваме, че няма нови сезони  Wink

Сега порових по сайтовете. 3-ти сезон щял да бъде от 16(18) епизода, руските субтитри за 10-ти епизод са обещани за 10 януари, дано вече ги пуснат скоро  Praynig

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 15:28 от -=Деси=-

# 153

И аз така  Peace Дано има някакъв логичен край. Макар че тогава сигурно ще съжаляваме, че няма нови сезони  Wink

Сега порових по сайтовете. 3-ти сезон щял да бъде от 16(18) епизода, руските субтитри за 10-ти епизод са обещани за 10 януари, дано вече ги пуснат скоро  Praynig

16 eпизода , да. Все още не се знае дали ще има четвърти сезон, но лично аз очаквам да има , защото Корабът беше лидер в слота си на излъчване досега и логиката казва , че трябва да се поднови за 4-ти сезон. Какво ще стане обаче можем само да гадаем.  Simple Smile

# 154
Като си спомням при Lost какви фантасмагории ставаха, след 5-ти сезон всичко беше много изсмукано от пръстите. Дано не допуснат и тук да става така и да не теглят много локуми.  Peace

Аз пък сега се чудя дали испанките наистина са толкова серт или просто сценаристите са много "врътливи", ама тез' жени на кораба много принципни и сръдливи, бе!  Wink Mr. Green

# 155
Не знам за другите героини,но Айноа на моменти определено има дразнещ характер  Laughing Вилма май е най-добричка Simple Smile
Искам да питам феновете на испанските филми могат ли да препоръчат някой игрален филм Hug Засега само сериали сте коментирали и затова Simple Smile Знам, че има отделна тема,но май вече не се пише там...

# 156
В you tob има 10епизод гледах го ,но без субтитри Peace

# 157
  • София
В you tob има 10епизод гледах го ,но без субтитри Peace

На испански го пуснаха още по Нова година, ние чакаме поне някакъв превод  Peace

За Бланка: признавам си честно, че когато се появи в "Интернатът", изобщо не ми хареса, но после свикнах и сега съм възхитена от нея  Peace Айноа (героинята) ме дразни малко, защото винаги е готова да се разплаче за нещо, но като цяло ми доставя голямо удоволствие да гледам Бланка.

Вилма и на мен много ми харесва (и като героиня, и като актриса, особено като се усмихне), а също едно момиченце с червена къдрава коса, която се мярка от време на време на заден план  Peace

# 158
Не знам за другите героини,но Айноа на моменти определено има дразнещ характер  Laughing Вилма май е най-добричка Simple Smile
Искам да питам феновете на испанските филми могат ли да препоръчат някой игрален филм Hug Засега само сериали сте коментирали и затова Simple Smile Знам, че има отделна тема,но май вече не се пише там...

Tres metros sobre el sielo(3MSC), Tengo ganas de ti(който е продължение на 3MSC), ако искаш да се посмееш Torrente поредицата от 4 филма много болен хумор. Може би ще ти хареса и Fuga de cerebros с Марио Касас, Бланка Суарез и други познати муцуни.

Иначе и на мен ми харесвав най-много Вилма, а и като цяло актрисата която я играе- Marina SALAS. Много ме кефи.  Sunglasses Hug

# 159
Не знам за другите героини,но Айноа на моменти определено има дразнещ характер  Laughing Вилма май е най-добричка Simple Smile
За филми, можеш да започнеш със "светая светих" с Марио Касас (играе Улисес в "Корабът"):
Tres Metros Sombre el Cielo и Tengo Ganas De ti.
Иначе има една темичка за испански филми и вътре има много добри препоръки за нови филми. Аз лично мога да препоръчам като класики всичко на Педро Алмодовар.

# 160
Благодаря ви за бързите отговори  Hug Тези два филма вече съм ги гледала и бяха страхотни и първата, и втората част! Затова питам за други такива подобни Grinning

# 161
  • Стара Загора
Здравейте Hug.Много сте писали тия дни,супер Grinning!

И аз благодаря за препоръчаните испански филми!

По повод това дали ще има друг сезон също смятам,че ще има поне още един,защото едва ли ще се разплете всичко  за още 5-6 епизода.Силно се надявам обаче следващият да е финален.
За сериите в 3 сезон,може и да пишат 16/18,но си спомням миналата година как сменяха инфото вс.ден за тия серии и имаше един голям интервал до 14 еп.който мисля беше последен,а също писаха,че ще са 17 или 18.

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 20:45 от borovinka123

# 162
И аз се надявам на поне още един сезон. След "Интернатът" съм си изградил прекалено високи очаквания за тези сценаристи.  Grinning И ако финалът я някакъв блудкав или пък сериала се превърне в "Изгубени" мнението ми за Испания като цяло ще падне много.  Grinning Иначе от всички герои най-много ми харесва докторката, още от "Интернатът".

# 163
Един мой много любим испански филм е Sin noticias de dios (Нищо ново от Господ). Отпреди 10 г. е, но е напълно актуален и днес.  Peace

А за този Интернат, като го хвалите толкова всички, искам да питам дали е страшен. По синопсис пише за разни "зловещи събития" и т.н. Не ми се смейте, съвсем сериозно питам, защото живея сама и си падам малко пъзла newsm43, та ще мога ли да спя нощем, ако го загледам? Wink

# 164
  • София
Един мой много любим испански филм е Sin noticias de dios (Нищо ново от Господ). Отпреди 10 г. е, но е напълно актуален и днес.  Peace

А за този Интернат, като го хвалите толкова всички, искам да питам дали е страшен. По синопсис пише за разни "зловещи събития" и т.н. Не ми се смейте, съвсем сериозно питам, защото живея сама и си падам малко пъзла newsm43, та ще мога ли да спя нощем, ако го загледам? Wink
Филмът си заслужава на 110%  Peace
Има си своите страшни моменти-мистерии,убийства,драма,интрига,разочарования,предателства,заговори,напрежение,очакване....абе с 2 думи няма да съжаляваш изобщо-филмът е страхотен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт