Корабът / El barco - 2

• 35 515
  • 570
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Един мой много любим испански филм е Sin noticias de dios (Нищо ново от Господ). Отпреди 10 г. е, но е напълно актуален и днес.  Peace

А за този Интернат, като го хвалите толкова всички, искам да питам дали е страшен. По синопсис пише за разни "зловещи събития" и т.н. Не ми се смейте, съвсем сериозно питам, защото живея сама и си падам малко пъзла newsm43, та ще мога ли да спя нощем, ако го загледам? Wink

Малко е по-зловещ от "Корабът", доста напрегнат на моменти, но няма някакви свръх кървави подробности като в американските сериали и е с много неочаквани обрати. Определено ще се влюбиш  Peace А и сезоните са много, ще има какво да гледаш  Simple Smile

Засега много ми харесва "Гранд Хотел"  Peace Видях и познатите физиономии  Simple Smile Само 2 сезона ли са или има още непуснати серии?

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 04:23 от -=Деси=-

# 166
Момичета,изтеглих и петте епизода на 3 сезон.   

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 15:51 от didoka45

# 167
  • София

Защо "и петте"? Епизодите са 9  Peace
Не е лошо, ако споменаваш някакви епизоди, да ги слагаш в спойлер, има хора, които не са гледали сериите  Hug

По-добре, че ги е купил AXN, поне излъчват редовно, почти целия "Интернат" го изгледах благодарение на тях  Peace Аудиторията на Нова и БТВ не е подходяща, на тях им дай турски сериали  Peace

Ох, пуснали са някакво промо на 11 епизод, а още не са превели 10-ти  Sad

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 14:23 от -=Деси=-

# 168

Защо "и петте"? Епизодите са 9  Peace
Не е лошо, ако споменаваш някакви епизоди, да ги слагаш в спойлер, има хора, които не са гледали сериите  Hug

По-добре, че ги е купил AXN, поне излъчват редовно, почти целия "Интернат" го изгледах благодарение на тях  Peace Аудиторията на Нова и БТВ не е подходяща, на тях им дай турски сериали  Peace

Ох, пуснали са някакво промо на 11 епизод, а още не са превели 10-ти  Sad

Деси,момичета извинявайте. Ще изтрия моят пост да не подсказвам какво става в 3 сезон. А изтеглих само 5 еп. Искам и десети  еп.да има превод и тогава. А колкото до турските сериали,.Аз съм гледала само два,но те са най-добрите. На първо място е Аси,след това 10001 нощи. Няма нищо лошо,които иска да гледа каквото му харесва.

# 169
  • София
didoka45, не го трий, само го сложи в "скрит текст"   Peace

# 170

А за този Интернат, като го хвалите толкова всички, искам да питам дали е страшен. По синопсис пише за разни "зловещи събития" и т.н. Не ми се смейте, съвсем сериозно питам, защото живея сама и си падам малко пъзла newsm43, та ще мога ли да спя нощем, ако го загледам? Wink

Според мен е най-доброто, което може да бъде произведено, не само от Испания, но и в световен мащаб.  Peace -=Деси=- на "Гран хотел" скоро май ще излизат останалите епизоди от 2 сезон.

# 171
Цитат

Според мен е най-доброто, което може да бъде произведено, не само от Испания, но и в световен мащаб.  Peace -=Деси=- на "Гран хотел" скоро май ще излизат останалите епизоди от 2 сезон.

Скоро започват сериите наистина, но ще се водят трети , а не втората част от втори сезон. Продължават да текат и снимките на четвърти сезон, най-вероятно есента ще го видим и него.

# 172
Цитат

Скоро започват сериите наистина, но ще се водят трети , а не втората част от втори сезон. Продължават да текат и снимките на четвърти сезон, най-вероятно есента ще го видим и него.

Ооо супер.  Peace

# 173
Добре, стигнах до 4-ти епизод на 3-ти сезон и имам въпрос - пиша го скрито, че да не е спойлер, ако някой не е гледал.
Скрит текст:
Някой би ли ме светнал тези от небостъргача лоши ли са? И ще открият ли скоро наистина земя? И какво крие Улисес??! Каква е тази снимка?
Не ми се карайте, че питам, но имам доста работа и няма да мога скоро да изгледам всички останали серии, а ужасно ме гризе какво ще стане...

И в този сериал цял свят говори на испански.  hahaha  Mr. Green  Дори в Корея.  Laughing

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 21:04 от Hexina

# 174
  • София
Добре, стигнах до 4-ти епизод на 3-ти сезон и имам въпрос - пиша го скрито, че да не е спойлер, ако някой не е гледал.
Скрит текст:
Някой би ли ме светнал тези от небостъргача лоши ли са? И ще открият ли скоро наистина земя? И какво крие Улисес??! Каква е тази снимка?
Не ми се карайте, че питам, но имам доста работа и няма да мога скоро да изгледам всички останали серии, а ужасно ме гризе какво ще стане...

И в този сериал цял свят говори на испански.  hahaha  Mr. Green  Дори в Корея.  Laughing

Сигурна ли си, че искаш да знаеш предварително?
Скрит текст:
Тези в небостъргача част са лоши, част са от добрите.
Скрит текст:
лошите ще завземат "Полярна звезда", а после Гамбоа ще ги убие
На снимката Улисес е с Дулса (момичето, което убиха пчелите във 2-ри сезон), тук също ще има развитие
Скрит текст:
Тя също ще се окаже от "Александрия"
Земята я обещават за 10-ти епизод, който чакаме  Simple Smile
Hug

TheVankata, fen4eto123, благодаря ви!  Hug

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 01:23 от -=Деси=-

# 175
-=Деси=-, мерси много!  Hug  Никак не ми пречеше да знам предварително, поне си легнах спокойна. Wink
Аз вече съм на 7-ми епизод, остават ми само още два. А нещо чува ли се за 10-ти и превода му, че днес гледах някакъв откъс по VBox7 (свързан с Айноа и Улисес) и доста се шокирах...

# 176
  • София
В руския сайт администраторите са написали, че преводът на 10-ти ще излезе когато пуснат официално 11-ти  Peace

# 177
  • На високо
Е, най-после 10-ти епизод се появи в Замунда, че аз от там ги тегля. Сега започва чакането на субтитрите  Whistling.

# 178
Сега видях, че в руския сайт вече са публикували и 11-ти епизод, но 10-ти все още е без превод. Вероятно до ден-два (надявам се  Praynig ) ще има и български (или поне руски) субтитри за предпоследния ( 10-ти) епизод. Аз го изтеглих от Замунда и си наложих на волята ( Sunglasses Laughing ) да не го гледам все още.

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 18:32 от hrista

# 179
  • София
Сега видях, че в руския сайт вече са публикували и 11-ти епизод, но 10-ти все още е без превод. Вероятно до ден-два (надявам се  Praynig ) ще има и български (или поне руски) субтитри за предпоследния ( 10-ти) епизод. Аз го изтеглих от Замунда и си наложих на волята ( Sunglasses Laughing ) да не го гледам все още.

Страхотно!  Peace
Сигурно първо ще пуснат руските субтитри, доколкото разбрах, нашите преводачи превеждат тях  Thinking Мен и двата варианта ме устройват идеално  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт