Корабът / El barco - 2

• 35 614
  • 570
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ще наспяма за "Tres metros sobre el cielo"  Simple Smile

Скрит текст:
Започнах да го гледам. За пореден път се убеждавам, че колкото обожавам испанските сериали, толкова филмите просто не са за мен  Tired Прекалено много насилие, тематиката изобщо не ми допадна (първата ми асоциация беше с "Бързи и яростни" - поредица, която определено не харесвам). Опитах се да го догледам само заради участието на Марина Салас, но дори и тя не спаси положението, отказах се на средата с някакво много тягостно усещане, което се появи още в самото начало Tired Да не говорим, че Марио Касас не ми е сред любимците (никак даже  Simple Smile).
Дръпнах си българските субтитри на 10-ти епизод. Нямат нищо общо с линка, който беше пуснала Алина - направени са много професионално и грамотно, явно е работил съвсем друг екип  Peace

Последна редакция: нд, 20 яну 2013, 00:47 от -=Деси=-

# 241
=Деси=-, втората част на филма Tengo ganas de ti  е съвсем различна и може повече да ти допадне  Simple Smile

# 242
  • Стара Загора
И аз го гледах със субт.10 еп. и всичко си дойде на мястото.Да отбележа  също,че и музиката мн.ми хареса.
Скрит текст:
Мн.тържествено това слизане на сушата,така се развълнувах ,сякаш аз открих земята Joy Joy.А Хулиян и Пити ме разсмяха с техните шегички.
И пак се чудя за Макс -мъчи ли се наистина да ги предпази ,като търси компромисен вариант или играе двойна игра?!С каква цел мина през тия трънаци  Rolling Eyes?Че я харесва Айноа,спор няма,но тя пък ми хареса ,че  е нащрек и не вярва на всичко.И тая кравичка и тя им изкара ангелите на всички Laughing .
Ще си пускам аз "Гран хотел" да гледам,че поне да спра с питанките за нашите хора Grinning.

Последна редакция: нд, 20 яну 2013, 01:12 от borovinka123

# 243
  • София
=Деси=-, втората част на филма Tengo ganas de ti  е съвсем различна и може повече да ти допадне  Simple Smile

Аз съм си я свалила и нея, но това не е ли 2 част?  newsm78 Ще я загледам, но като знам досегашния си опит с испанските филми... Ще видим, де  Peace

# 244
Да, Tengo ganas de ti е втората част на филма. Съжалявам, че не ти е допаднал, Деси. На мен ми е един от най-любимите филми и го свързвам с много емоции и много чувства. Но всеки има вкус. И аз рядко харесвам испански филми, за разлика от сериалите, но този филм успя да ме завладее страшно много и обикновено действа по същия начин и на хората, на които го препоръчвам.

Аз изгледах 11 епизод на El barco и става все по-интересно. Страхотен е този сериал. Определено знаят как се правят сераили тези испанци. Simple Smile

# 245
Между другото сега чета , че трети сезон на Gran Hotel започва още този вторник! Да ни е честит и този сериал и по всичко изглежда , че успоредно ще следим и двата сериала.

За 10 епизод:

Скрит текст:
Предполагам , че френската Полярна звезда е била на острова и след това е отплавала по някаква причина към хотела.

Последна редакция: нд, 20 яну 2013, 14:52 от TheVankata

# 246
  • София
Между другото сега чета , че трети сезон на Gran Hotel започва още този вторник! Да ни е честит и този сериал и по всичко изглежда , че успоредно ще следим и двата сериала.

За 10 епизод:

Скрит текст:
Предполагам , че френската Полярна звезда е била на острова и след това е отплавала по някаква причина към хотела. А как и защо хотелът ще се окаже празен след това нямам представа.  Thinking

Страхотно! Тъкмо започнах втори сезон на "Гранд Хотел"  Simple Smile
Последното изречение в спойлера не трябваше да го пишеш  Sad

Martita, донякъде го очаквах, макар че като прочетох другата темичка, очаквах нещо с нивото на сериалите. Явно не ми е писано да изгледам нито един испански филм  Simple Smile

# 247
Явно не ми е писано да изгледам нито един испански филм  Simple Smile

И аз съм така. Филмите не ми харесват...

# 248
  • Плевен

Ей събота и неделя нямах време да проверявам и сега супер изненада - следобед приспивам бебка и сядам да гледам,че голямо чакане падна  newsm44 newsm44 newsm44

# 249
  • София
Вижте какво пише в руския сайт:

12-ти епизод се очаква на 24-25 януари.
13-ти епизод се очаква на 31 януари-1 февруари  Peace

# 250
Много неща се случиха наистина в 10ти епизод  Simple Smile
Скрит текст:
Не разбрах Макс защо реши да разкрие всичко на Айноа (ако е истина де) и кого според вас срещна накрая? Много драма имаше този път около Гамбоа... А кое беше момичето,което говореше за Улисес, те да не са всички заложници сега в хотела? Има още много неясни неща  Crazy

# 251
  • София
Много неща се случиха наистина в 10ти епизод  Simple Smile
Скрит текст:
Не разбрах Макс защо реши да разкрие всичко на Айноа (ако е истина де) и кого според вас срещна накрая? Много драма имаше този път около Гамбоа... А кое беше момичето,което говореше за Улисес, те да не са всички заложници сега в хотела? Има още много неясни неща  Crazy

Разбра се коя е, TheVankata е гледал 11-ти епизод и ни го каза в спойлер  Peace (15-та страничка долу, ако искаш да разбереш).

Ще наспамя за "Гранд Хотел"
Скрит текст:
Тоя Хулио се оказа отвратителен просто!!!  #Cussing out (говоря за 9-ти епизод на 1 сезон)

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 00:53 от -=Деси=-

# 252
  • Ямбол
Много неща се случиха наистина в 10ти епизод  Simple Smile
Скрит текст:
Не разбрах Макс защо реши да разкрие всичко на Айноа (ако е истина де) и кого според вас срещна накрая? Много драма имаше този път около Гамбоа... А кое беше момичето,което говореше за Улисес, те да не са всички заложници сега в хотела? Има още много неясни неща  Crazy
Аз наваксах с епизодите,днес гледах и 10-ти Simple Smile
Скрит текст:
Макс сподели на Айноа за мисията си,за да се сближи с нея.Кой е срещнал накрая е трудно да се гадае Simple SmileМомичето,според мен е поставено лице от Макс,за да накара Айноа да намрази Улисес Peace
Много загадки има наистина ooooh!За това харесвам толкова сериала,никой не е това,за което се представя SunglassesГамбоа,колкото и да го мразя,за нещата които извърши,то днес му съчувствах искрено Peace

# 253
Здравейте и от мен!Рядко пиша, май тази тема само я започнах, но чета редовно постовете ви. Много ми харесва сериала, а в 10 серия се случиха интересни неща.

Скрит текст:
Интересно беше, че дъщерята на Гамбоа е жива и по този начин го манипулират. Аз си мисля, че това което нападна лагера през нощта не беше кравата, а нещо друго. После им я подхвърлиха, за да ги заблудят. Смятам, че Макс хем иска да им помогне, хем продължава да изпълнява заповедите на гадовете. Според мен те държат приятелката му и чрез нея го действат. Но най - интересно ми беше, защо Барбуха не трябва да стъпва на острова. Макс специално остави Гамбоа на кораба, за да не позволи това да се случи  newsm78 А какво мислите за папагала и за това, че произнесе името на Маримар? Сигурно и тя е жива.

Някой знае ли кога ще излязат субтитрите за 11 еп.?

# 254
  • София
Моите разсъждения (без да съм гледала 11-ти епизод)
Скрит текст:
За кравата съм съгласна с Пламс, съвсем други ми се видяха стъпките, като на нещо доста по-едро с големи лапи  Peace За Барбуха подозирам, че се опасяват на този остров да не му се върне паметта (може би точно от този остров е започнало всичко  newsm78). Историята с Маримар ми е абсолютно мътна и тъмна, мислех, че е невинен човек, но явно и тя е вътре в нещата  Simple Smile
За субтитрите: по принцип на руски ги пускат като пуснат следващия епизод. 12-ти се очаква на 24-25 януари, значи субтитрите за 11-ти трябва да излязат някъде около тези дати. След това нашите преводачи ги правят на български и ги пускат в мрежата. Предишния епизод го преведоха на български за няма и 3 дни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт