Корабът / El barco - 2

• 35 623
  • 570
  •   1
Отговори
# 255
@Деси
Момичето е
Скрит текст:
Маримар - годеницата на Роберто (Бурбуха).
TheVankata, не мога да чакам 11-ти епизод, разкрий мъничко в скрит текст, моля те.  Praynig Hug
Скрит текст:
Каква логика има точно Маримар да истерясва срещу Айноа? И наистина ли Маримар е с Улисес или всичко е инсценировка??

Иначе откак стъпиха на острова, този сериал вече дава възможности да си го разтеглят още поне 3 сезона (по подобие примерно на Lost). Че и тук се видя нещо като черен пушек. Wink

# 256

Иначе откак стъпиха на острова, този сериал вече дава възможности да си го разтеглят още поне 3 сезона (по подобие примерно на Lost). Че и тук се видя нещо като черен пушек. Wink

А, стига. Само не и това!  Stop

# 257

Здравейте Simple Smile Да изкажа и аз мнение за 10 еп.
Скрит текст:
Според мен Бурбуха го пазят от острова,защото тези който са там искат да го убият,ако си спомняте, когато го гониха за червената папка стреляха по него. За животното и според мен това не беше кравата,която показаха,а относно човекът с който се срещна  Макс,според мен, е някой от ръководещите проекта,залагам на бащата на Естела

Чакам с нетърпение 11еп.   bouquet

# 258
# 259
@Hexina

Скрит текст:
Момичето което говори по радиото с Айноа всъщност е нова героиня (играеше в 3MSC като сестрата на Баби) чиято име все още не е известно. Маримар и тя при Улисес(двамата нямат никаква любовна връзка) , но нещата тепърва предстоят да се изяснят.

Иначе за 10-ти епизод:

Скрит текст:
Според мен Макс срещна Филип(гаджето на Хулия от първи епизод, мисля че всичко го помнят). Другата възможност е да се е натъкнал на Виктор(докторът излекувал Гамбоа). Вие ако имате други предположения ще се радвам да ги чуя.  Simple Smile

# 260
Надявам се да не се разводни като Изгубени, където в един момент и сценаристите не знаеха каква каша са забъркали. Ще е много тъжно.
Някой знае ли дали се снима 4-ти сезон?

# 261
Надявам се да не се разводни като Изгубени, където в един момент и сценаристите не знаеха каква каша са забъркали. Ще е много тъжно.
Някой знае ли дали се снима 4-ти сезон?

Работите с четвърти сезон са на кантар засега. Може да има , може и да няма. Ще изчакаме финала на сезона и ще видим какво ще кажат от Антена 3.  Simple Smile

# 262
  • София

На последната много се смях  Mr. Green

Иначе за 10-ти епизод:
Скрит текст:
Според мен Макс срещна Филип(гаджето на Хулия от първи епизод, мисля че всичко го помнят). Другата възможност е да се е натъкнал на Виктор(докторът излекувал Гамбоа). Вие ако имате други предположения ще се радвам да ги чуя.  Simple Smile

Моите разсъждения:
Скрит текст:
Филип си го спомням много смътно, гледах 1 епизод мнооого отдавна, трябва да го изгледам пак. За Виктор не ми се вярва: той би трябвало да е в болницата, а ми се струва, че това място не е на острова  newsm78 Може би някой, когото мислим за мъртъв?  newsm78 По идея трябва да е мъж, но може и жена да се окаже, Леонор, евентуално Simple Smile Още не ми е ясна и ролята на дядото, защото имам усещането, че и той не е съвсем случаен човек, особено с тези мечета. И другото, което много ме гризе, защо са получили "стипендия" Пити, Вилма и останалите. За Естела се разбра, ама тях нещо ги забравиха  newsm78 В общи линии - само въпроси  Simple Smile
Дали аз не съм видяла или не са го показали: разгада ли се загадката с образа на първия капитан върху стената в стаята на Вилма и Пити?  newsm78

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 23:36 от -=Деси=-

# 263
  • Стара Загора
Здравейте wavey!
Мн.се радвам,че споделяте мнения за 10 еп.Както виждам,някои съвпадат с моите:
Скрит текст:
И аз мисля,че стъпките не са на кравата,а на нещо друго.Като видях черният дим веднага се сетих за Lоst,дано не идат в тази посока и не разтягат действието .За Бурбуха не се бях замисляла,но може би причината да не допуснат отиването му на острова е,за да не си върне паметта,ако види познати лица от проекта.А Маримар я държат,за да го контролират в случай ,че стане опасен за тях,така,както държат дъщерята на Гамбоа,за да им се подчинява.Човекът,който срещна Макс си мисля,че е бащата на Естела.

Интересни снимки за 12 еп.Мн.неща пак ще се случат Grinning. Ей тия от проекта Александрия са пръснати навсякъде ooooh!.. 

Между другото да ви благодаря за Gran hotel,че го препоръчахте-мн.ми харесва сериала Grinning.

# 264
  • София
В руския сайт са пуснали вече и 12-ти епизод  Peace И са добавили, че готвят субтитрите за 11-ти  Simple Smile

http://www.kinolubim.ru/2012/%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%B … E%D0%BD-online/3/

Между другото да ви благодаря за Gran hotel,че го препоръчахте-мн.ми харесва сериала Grinning.

fen4eto123 ми го препоръча, както и още няколко, така че имам какво да гледам  Peace Аз започнах 2-ри сезон, от вчера трябва да са пуснали и 3-ти, но сигурно още не е преведен  Tired

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 16:17 от -=Деси=-

# 265
Намерих трейлър на 13еп.,ако някой иска да гледа http://www.youtube.com/watch?v=wVKnG8prqzU
Ето и малко превод на 11 еп. http://vbox7.com/play:c1114eb42f

# 266
Като гледам трейлъра, ми се вижда, че ще става все по-заплетено и по-заплетено. Силно ми намирисва и на 4,5 сезон  Rolling Eyes

# 267
  • Стара Загора
zuzi4ka  Hug,мерси за линковете!
Олее с тоя трейлър направо ме смразиха ooooh!.

Деси Hug,ти си доста напред,аз съм още на 1 сезон 4 еп.  Grinning.

# 268
  • София
Аз умишлено не гледам трейлъри и непреведени епизоди, защото само се ядосвам, че нищо не разбирам  Cry

Боровинка, ако малкият човек ми оставяше повечко време, отдавна да съм ги изгледала. А той има навика да се събуди 10-15 минути преди края на епизода и да ме прекъсне на най-интересното  Twisted Evil

Ако ти е интересно, ето тук съм направила списък на сериалите, които ще гледам.
Скрит текст:
Не са подредени в определен ред, но ще започна с тези, които ми препоръча fen4eto123, защото явно имаме еднакъв вкус  Peace Не съм включила "Internado", "Хората на Пако", "Моите мили съседи" и "Щурите съседи", защото съм ги гледала вече.

"Toledo" - fen4eto123
"Física o Química" - fen4eto123
"Ángel o demonio" - fen4eto123
"Los Protegidos"
"La cara oculta"
"Luna, el misterio de Calenda"
"Fuga de cerebros"

# 269
Като гледам трейлъра, ми се вижда, че ще става все по-заплетено и по-заплетено. Силно ми намирисва и на 4,5 сезон  Rolling Eyes
И още как! Много герои вкараха, вече има и няколко сцени на действие, може да се точи още доста години. Wink За след 10 еп. няма да правя предположения освен това, че сценаристите на "Корабът" се учат пряко от тези на Lost. А там разтегнаха цели 10 сезона.  Wink

Vankata, мерси за подсказката! Simple Smile
Скрит текст:
Как пък няма други актьори в цяла Испания, че все едни и същи си въртят. Само Бабито от 3MSC не се е появило в този сериал! Wink
Но ти така и не ми каза, тази новата девочка гаджосала ли се е наистина с Улисес?? Че моята романтична душа я следи тази сюжетна линия с огромен интерес.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт