Вълци, вампири, ловци: да се сгушим удобно в любимото чудовище - тема 7

• 22 471
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • КиТ
Да ако са подбрани вътре както трябва съм навита на такава тема,иначе ако има вътре от кол и въже  Naughty

Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 2 нови отговора. Crazy

# 646
Аз много се забавлявах миналата година с тая тема. А за жена даже аз я пусках.

# 647
еееееее много липсват, много! Кафенце, явно сме писали едновременно и не съм разбрала че има линк Embarassed

# 648
  • София
ше пусна, ше пусна! Вече обмислям списъкОТ!

# 649
Така стана , Теди  Laughing .  Миналогодишната се пусна мисля от върло Здрачно фенка и бе изпозабравила истинскте красавци Crazy , та ако някоя е навита ,може тук да поизбистрим желанията и критерият за подобна анкета!

А , Ването се навила , доде пиша........

# 650
  • София
мъ! как всяко хубаво нещо трябва да се уважава. шма прощавате само, но мисля да разделя филмовите и сериалните актьори, та да има равен старт.

# 651
добре, Ване, действай, на теб ти имаме пълно доверие да подбереш качествени кандидати Heart Eyes

много се пише тука- много!

# 652
  • КиТ
мъ! как всяко хубаво нещо трябва да се уважава. шма прощавате само, но мисля да разделя филмовите и сериалните актьори, та да има равен старт.

Да и аз това щях да пиша,трябва да има отделни теми за филмови и сериални мъжове Crazy  Mr. Green Joy Peace

# 653
Теди, много ясно, че се пише. Все пак сме се събрали да обсъждаме едни интелектуални въпроси, а те изискват задълбочена дискусия Joy

# 654
Тъй, аз дадох идеята на Плами, и не, аз не съм пускала миналогодишната тема!
Идеята ми беше да е нещо класно!
Отворена съм за това и забавление  Wink

П.П. Като съм фенка на Роб Патинсън това не значи, че не харесвам и други сексапилни господа! Mr. Green

# 655
  • София
че то без писане как ще стигнем до дълбочината на проблемите - телесни и не чак толко...

Е, нищо и няма на миналогодишната анкета, да не се обиди някой.  Hug

# 656
Силве, добре че са тия дълбоко- интелектуални съждения, че покрай мен всеки иска за бебета да си говорим Tired няма лошо по принцип ама... Tired

# 657
Ние пък тук си говорим за правене на бебета Simple Smile .

# 658
  • София
е, то казват... правенето била най - приятната част Simple Smile

# 659
мен ако питате- всичко е хубаво, що е свързано с мъници, ама...като реша да обсъждам филми и книги ме гледат многозначително и неразбиращо Tired много важно е кой по колко пъти ака на ден hahaha

Общи условия

Активация на акаунт