belverde има такива памперси гащи на либеро и памперс, но те са по удобни за вече проходило дете. Тони като проходи и едвам и слагах обикновения памперс. Та с тези се родих

А сега санираме апартамента и хората си свършили работата по бързо отколкото мислех и за тия 3 часа измазали терасата и аз будалата не си я познах 
И само в мен.Сигурно като се опре в шкембето ми му действам дрискащо 

Днес прави 4 месеца , бяхме на консултация и е цели 7,200 кг., при 65 см
.
.

И нейното много мърдало с лепенките и сега се родила. Но нали е баба и не успя да ми разясни всичко с подробности, аз дори се усъмних, 100 пъти я питах на Памперс ли са и да не са за многократна употреба
Та малко с подозрение подходих и реших да питам и вас
Не давай, моля те, такива вредни и погрешни съвети за подобно ранно и интензивно захранване, че току-виж някоя недобре информирана мама вземе да те послуша
но тя заспива към 19ч и става към 10, а като яде, не се буди и не я преобувам 
забелязах, че понякога детето ака със слуз, но преди малко я преоблякох и видях, че акото е със слуз и бели парченца, ама парченцата си бяха бая големи. Ще я водя утре на лекар да видим какво ще каже, но се притесних доста
може ли някоя да ми каже дали се е случвало на тях?
а, пък си е жизнена, игрива...
чудя се и дали да хвърля памперса или да го запазя за утре

Абсолютно! Успокоих се, че не съм сама!
Майка ни бъзика с ММ, че сме станали наркомани на сладко - то вкъщи никога не липсва. А пък той не пуши, не пие алкохол и кафе, обаче си наваксва в тази част ...
Днес прави 4 месеца , бяхме на консултация и е цели 7,200 кг., при 65 см
.
Боже, Тео на 4 месеца е 7,200 кг и 65 см, пък Неско на 3 е 7,100 и 66 ...
Големият ми мъж!
И аз съм същата и започвам да викам много, после се мразя, но не мога да се сдържа. Дори не викам точно на него, ами и аз не знам на кого, но много се вкисвам. Като ми мине се чудя защо съм се нервила и така до следващия път.
Разкошен е.
Еххх, дано да имат късмет и здрави бебенца новите августинки 

Понякога обстоятелствата налагат да се избърза или позакъснее. Щом така сте преценили и на бебчето му понася значи всичко е ОК. Нали постоянно обсъждаме, че всяко нещо е ориентировъчно и индивидуално.
И колкото и индивидуално да се подхожда, няма такова нещо като да е добре за бебето сокче на 3 или дори 4 месеца 
Но децата са си ваши, имате си глава на раменете, щом ви се рискува и бърза без нужда - действайте