Отговори
# 120
  • Пловдив
vaseto явно и ти си на нашата диета с бютито - зърнена. Де що зърнеш го ядеш.  Joy

belverde има такива памперси гащи на либеро и памперс, но те са по удобни за вече проходило дете. Тони като проходи и едвам и слагах обикновения памперс. Та с тези се родих  Simple Smile

# 121
Тъкмо имам две кила мандарини за опустошаване  Crazy
Аз днес съм маратонец- 3 часа нон стоп ходене.Накрая  вече пъхтях.И тъкмо като наближих блока и края на мъките ми се виждаше гледам,а! объркала съм уличката,тва не е наща тераса  ooooh! А сега санираме апартамента и хората си свършили работата по бързо отколкото мислех и за тия 3 часа измазали терасата и аз будалата не си я познах  Joy
Пробвах ги памперсите на лидл и ги бива,но нямат еластична лента отгоре и не съм им свикнала. Всеки яворски памперс прелива така че откъм надеждност изобщо не им се надявам.ЧовечЕто малко ака право  Whistling И само в мен.Сигурно като се опре в шкембето ми му действам дрискащо  Joy
Днес сефте му сложих шапка- не реагира по никакъв начин.Много лесен за експлоатация бил тоз модел Явор  Joy
Незнам вие какъв апетит имате,но моето граничи с лакомия и свинщина.Започвам да се плаша и се сравнявам с разни личности споменати тук в темата  Embarassed Вчера направих две рула.Едното умишлено само за мен  Embarassed  

Месечинка,и Явката не пишка особено нощем и сутрин като при Бобо наваксва.

# 122
Ани, аз днес бях на центъра, дори се видях с Дани. Утре съм в МОЛ- а. Simple Smile

Так значи, ааааааа, ще молиш за помощ- затъвай тогавааа. Stuck Out Tongue  Hug  bouquet

# 123
  • Пловдив
Здравейте момичета ,
Аз да се похваля с мойто прелестно детенце  Flutter Днес прави 4 месеца , бяхме на консултация и е цели 7,200 кг., при 65 см Crazy.
Относно захранването , аз го започнах преди 10 дни , яде с охота пюре от картофи ,спанак и морков , отделно пие сокчета от круша или ябълка . С това си решихме проблема с акането което хич го нямаше , когато беше само на АМ newsm78.
Така , че който има желание може да захранва и от 4 м. ,по така наречения СОЦ стандарт . Flutter
Точи лиги по цял ден и двете ръце са му в устата Rolling Eyes
Обръщането не му е никакъв проблем и вече сам не го оставям на спалнята, взела съм му една кошарка , вътре му е активната гимнастика и един куп играчки - както вика баща му - Арабско такси - хахах, но там детето си е най- добре  Mr. GreenПоследно се храним в 22,00,като към млякото прибавям една бишкота и чак сутринта в 6 се буди. Абе да чукна на дърво - мирна се  Heart Eyes
Приятна вечер на Вас и целувки на бебоците  Heart Eyes Heart Eyes

# 124
  • София
Леле casablanka, ти за 10 дни много храни и сокчета си въвела Shocked
За гащите - каза ми го баба на момченце на 1-на година, каза че много по-лесно го събува като му се допишка, особено като са навън, иначе как ще се сваля с тези лепенки и как ще се слага #Crazy И нейното много мърдало с лепенките и сега се родила. Но нали е баба и не успя да ми разясни всичко с подробности, аз дори се усъмних, 100 пъти я питах на Памперс ли са и да не са за многократна употреба Crazy Та малко с подозрение подходих и реших да питам и вас Wink

# 125
Леле, Казабланка, направо ме утрепа  ooooh! Не давай, моля те, такива вредни и погрешни съвети за подобно ранно и интензивно захранване, че току-виж някоя недобре информирана мама вземе да те послуша  #Crazy

Камелия пишка много нощем, рядко не е мокра чак на гърба  Crazy но тя заспива към 19ч и става към 10, а като яде, не се буди и не я преобувам  Crazy

Месечинке, много плачка Борко, аз направо не мога да си представя, на мен ми действа директно в мозъка бебешкия плач, хем се изнервям, хем ми е жал и мъчно, хем не знам какво да направя и ставам като оголена жица  Shocked Камелия не плаче изобщо, не искам да мисля, ако беше ревла  Rolling Eyes

# 126
охх, извинявайте, че нахълтвам така, но се притесних доста  Sad забелязах, че понякога детето ака със слуз, но преди малко я преоблякох и видях, че акото е със слуз и бели парченца, ама парченцата си бяха бая големи. Ще я водя утре на лекар да видим какво ще каже, но се притесних доста  Praynig може ли някоя да ми каже дали се е случвало на тях?
А, и днес се спука от повръщане, какво е това чудо не знам, а си ям както винаги, млечни продукти днес от няколко дни даже не съм консумирала, плодове изобщо  Tired а, пък си е жизнена, игрива...
Давам й и Био Гайа  newsm78 чудя се и дали да хвърля памперса или да го запазя за утре newsm78

# 127
vaseto явно и ти си на нашата диета с бютито - зърнена. Де що зърнеш го ядеш.  Joy
smile3532 smile3532 smile3532 Абсолютно! Успокоих се, че не съм сама!  hahaha Майка ни бъзика с ММ, че сме станали наркомани на сладко - то вкъщи никога не липсва. А пък той не пуши, не пие алкохол и кафе, обаче си наваксва в тази част ...

Здравейте момичета ,
Аз да се похваля с мойто прелестно детенце  Flutter Днес прави 4 месеца , бяхме на консултация и е цели 7,200 кг., при 65 см Crazy.
Казабланка, честита ви месечинка, да сте живи и здрави!   bouquet Боже, Тео на 4 месеца е 7,200 кг и 65 см, пък Неско на 3 е 7,100 и 66 ...  ooooh! Големият ми мъж!  Heart Eyes

# 128
  • Варна
на мен ми действа директно в мозъка бебешкия плач, хем се изнервям, хем ми е жал и мъчно, хем не знам какво да направя и ставам като оголена жица  Shocked
Точно Tired И аз съм същата и започвам да викам много, после се мразя, но не мога да се сдържа. Дори не викам точно на него, ами и аз не знам на кого, но много се вкисвам. Като ми мине се чудя защо съм се нервила и така до следващия път.
Дребният го теглихме вчера на нашия кантар на принципа колко тежа с него и без него - с все дрехите излезе към 6800, но колко е точно не знам. Абе там някъде. Което прави за 3 седмици около половин кило, не е чак толкова много, вече позабавяме май темпото на наддаване.

# 129
Айде аз пак по никое време се включвам.
Месечинкееее, твооят Рошко ще го изям. Как може да има такава гъста косица  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Разкошен е.
Муки, зверски се изсмях за темата Августинки 2018 г. Имаш много готино чувство за хумор. Иначе и на мен ми липсва това да съм бременна. Сега като се обърна назад си давам сметка, че имах наистина прекрасна и лека бременност и се чувствах страхотно. Понеже с мъжа ми знаем кога е станал Явор миналата година, а пък през тази през Ноември ми дойде пак на същата дата му казах - айде от сругата седмица пак, колко му е Wink Еххх, дано да имат късмет и здрави бебенца новите августинки  Praynig
Иначе почти си възстанових лактацията и Яворче си хапва пак кърма. Късаше ми се сърцето като му давах това АМ тези 2 дни, ама имах много висока температура и повръщане и нямаше как. В този ред на мисли проблемите му с изхождането изчезнаха. Но пък консистенцията се промени, по-кашаво стана, точно като извара и си промени мириса. Когато беше само на кърма беше доста по-воднисто и бляскаво. Сега стои точно като извара. Егати с АМ да се оправят нещата... ooooh!
Аааа и мерси, че ме светнахте за тези памперси с ластик. Въобще не знаех, че има и такива.

# 130
  • Пловдив
Спорове по темата винаги ще има , но и педиатъра ми , и мои близки са започнали  на тази възраст с пюрета - 4 месеца, а сока го давам от 3 месеца.  За мен това е много по правилно , при се ,че не кърмя , ако кърмех - да съгласна съм. Ето пример , но това си е мое мнение , моля никой да не се съобразява с него , и също така да ме обвиннява. Всеки си решава сам за себе си и детото му кое е добро. Wink
ПРИМЕРЕН ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ НА КЪРМАЧЕТО ПРЕЗ ЧЕТВЪРТИЯ МЕСЕЦ

естествено хранене:

6ч - кърма

9ч - кърма + 25-30 мл плодов сок или нектар

12ч — кърма. Захранване с пюре в края на месеца.

15ч-кърма + 25-30 мл плодов сок или нектар

21ч-кърма
ИЗКУСТВЕНО ХРАНЕНЕ: Кърмачето поема само адаптирано мляко в съответните часове, указани в режима за естествено хранене. Предлагането на плодов сок и захранването са както при ес­тествено хранените кърмачета.

# 131
Брей, значи освен бебета с пробили зъбчета вече си имаме и захранено бебче.
 Казабланка - честито! Hug Понякога обстоятелствата налагат да се избърза или позакъснее. Щом така сте преценили и на бебчето му понася значи всичко е ОК. Нали постоянно обсъждаме, че всяко нещо е ориентировъчно и индивидуално. Mr. Green

Бюти, питах защото и на Мишо все още му хърка нослето. Няма сополи, а само обичайните за всеки човек засъхнали сополчета. Всеки път коментираме с педиатърката - тя си го оглежда и не е намерила нещо притеснително. Случвало се е и той да кашля, но е било в дните в които се лигави повече.

Лоа и аз съм на вашата диета  Mr. Green

# 132
Казабланка, аз не споря. Добре известно е, че никъде по света сокове не се предлагат на 3 месеца, а ти щом си го решила - така си преценила. Просто казвам да не даваш такива съвети, защото не са правилни  Peace И колкото и индивидуално да се подхожда, няма такова нещо като да е добре за бебето сокче на 3 или дори 4 месеца  Stop
Това примерно меню не знам откъде е, ама със сигурност не е от СЗО, а от някой остарял и неверен соц източник, както казваш  Wink Но децата са си ваши, имате си глава на раменете, щом ви се рискува и бърза без нужда - действайте  Peace

Косата на Борко наистина е уникална  Joy

Бяха ни събрали парички за училищна сборна снимка. Досега бяха класа с учителката, ок, хубав спомен. Носи ми я днес Криско снимката, направо паднах  Twisted Evil събрали всички класове, учителки, директорки, децата се строили на двора и фотографът ги снимал от хеликоптер ли, стогодишно дърво ли, не знам, ама има сигурно 200 деца с големината на Ферди Мравката, вдигнали личица като топлийки към небесата, иди намери своя синковец  ooooh!

Нещо исках още да ви кажа, ама и аз от разсеяните днес  #Silly

# 133
Може ли като на малумна да ми обясните за слуз в акото-това чудо на майката природа с какъв цвят е?Цвят на слуз,или цвят на изпражнение.Само по консистенция ли прилича на слуз?Само дето не съм загребала с пръст да му опитам л..ната.Тако оглеждане и проучване им правя ooooh! ooooh! ooooh!

# 134
Леката слуз- просто лъскавее акото.

При обилна слуз- сякаш в акото има сополииии.  Mr. Green

Стига сте се вглеждали- щом не знаете, значи акото ви е с малко слуз, в което няма нищо притеснително щом сте на кърма.

Като за малоумни ли беше ?!?  Crazy   bouquet  Hug

Общи условия

Активация на акаунт